3M Weertape Eerlijke recensie: ik heb het geprobeerd

3M Weertape Eerlijke recensie: ik heb het geprobeerd

We selecteren deze producten onafhankelijk – als u by using een van onze inbound links koopt, kunnen we een commissie verdienen. Alle prijzen waren correct op het minute van publicatie.

Tijdens mijn tijd als bewoner van New York Metropolis ben ik niet gezegend met appartementen waar ik mijn eigen verwarming kan regelen of centrale airconditioning heb. Bovendien zijn veel van mijn appartementen ouder en dus niet goed geïsoleerd, fulfilled veel niet-afgedichte ruimtes waar warme of koude lucht naar binnen kan sluipen, waardoor mijn elektriciteitsrekening stijgt, ongeacht of het winter of zomer is.

Volg voor meer inhoud zoals deze

Toen de temperatuur begon te dalen en het zo koud werd in mijn appartement dat mijn kamergenoot en ik in dekens aan het schuifelen waren en de kat het verwarmingskussen gebruikte om heat te worden, wist ik dat ik een oplossing moest vinden voor alle ramen het binnenlaten van koude lucht (vooral gezien het feit dat veel verhuurders van NYC de verwarming pas eind oktober of later aanzetten). Gelukkig stuitte ik op 3M’s Interior Transparent Weather Sealing Tape op Amazon en besloot dat het voor minder dan $ 10 het proberen waard was.

Om het te installeren, heb ik de tape (die eruitziet als je typische doorzichtige tape) around de bovenkant en zijkanten van mijn raam geplaatst. Ik gebruikte ongeveer zes 4 “-stroken tape en had nog genoeg op mijn rol. Het was niet moeilijk om erachter te komen waar ik moest tape – ik legde gewoon mijn hand around de ruiten om te bepalen waar de grootste tocht was. Ik duwde de tape in alle gaatjes en zorgde ervoor dat het gebied rond de raamvergrendeling werd afgedekt. De lekken waren gedicht – ik kon de koude lucht niet meer voelen. Dit maakte onze trage radiator natuurlijk niet op magische wijze beter, maar het hielp een behoorlijke hoeveelheid, en ik had niet het gevoel dat ik mijn kachel moest aansluiten om de avondrillingen te overwinnen.

Deze hack is echter niet alleen voor de wintertime. In plaats van het de afgelopen zomer helemaal te verwijderen, hebben we alle zes de onderdelen opnieuw aangebracht, zodat de koude lucht van onze AC-models niet werd verdund satisfied hete, vochtige buitenlucht. Onze elektriciteitsrekening in de zomer kan oplopen tot $ 150-200 for each maand, maar het grootste deel van het seizoen bedroeg hij amper $ 60, ondanks het feit dat we onze airco en admirers elke nacht lieten draaien.

Wat ik het leukste vind aan deze tape is dat hij transparant is, je merkt het niet echt op de ramen, behalve wanneer de zon er immediate op weerkaatst. En er is niets van de verf op onze vensterbanken afgebladderd, afgezien van een beetje overgebleven van een “verhuurderspecial” die er in de eerste plaats niet experienced mogen zijn.

Als je deze wintertime zo energiezuinig (en gezellig!) mogelijk wilt zijn, raad ik aan om deze tape aan je winkelwagen toe te voegen. Een added reward: er zijn minder plekken voor mieren, muggen en andere griezelige beestjes om naar binnen te sluipen.

Leave a Reply