4 manieren om uw vakantiepakketten te beschermen – Home Improvement Blogs

(BPT) – Uit een the latest onderzoek van Chamberlain Group bleek dat 69% van de huiseigenaren zich zorgen maakt above het missen van hun pakketbezorging tijdens de feestdagen, wat de pressure die ze voelen in deze tijd van het jaar nog vergroot. Naast het toch al hectische vakantieseizoen, bleek uit het onderzoek ook dat 74% van de huiseigenaren excess maatregelen neemt om ervoor te zorgen dat ze thuis zijn wanneer hun pakketten aankomen, waaronder plannen annuleren/thuisblijven van het werk om op het pakket te wachten. Hieronder volgen vier manieren om uw vakantiepakketten te beschermen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het reorganiseren van uw dag:

Ontvang leveringen in uw garage — Van het krijgen van buren om pakketten te pakken tot exploderende glitterbommen, huiseigenaren hebben geen gebrek aan ideeën om verandapiraten op afstand te houden. Als u echter serieus aan de slag wilt fulfilled het beschermen van uw pakketten, wilt u een slimme garagedeuropener. Slimme garagedeuropeners van LiftMaster en Chamberlain bevatten myQ slimme garagetechnologie die samenwerkt met enkele van de grootste vendors van het land, zoals Amazon Key en Walmart+ InHome, voor een gemakkelijke, veilige bezorgervaring in de garage. Met bezorging in de garage hoef je je geen zorgen te maken pakketjes vermissing of boodschappen die in de regen staan. Pakketten en boodschappen worden veilig afgeleverd in de garage waar ze blijven totdat je ze vrij kunt halen, of je nu thuis bent of niet.

Misschien heb je al een myQ smart garagedeuropener en weet je het niet. Kijk omhoog naar uw opener om te zien of er een myQ-logo en een Wi-Fi-logo is, of dat er “driven by myQ” op uw garageopener staat. Down load dan de myQ app en link naar Amazon Critical of Walmart+ InHome in application. Als u er geen heeft, kunt u eenvoudig myQ toevoegen aan uw bestaande garagedeuropener fulfilled een myQ Intelligent Garage Control-apparaat.

Vraag een handtekening aan — Als je dure artikelen online bestelt, is het slim om een ​​handtekening voor levering te vragen. Het aanvragen van een handtekening zorgt ervoor dat uw on-line aankopen nooit onbeheerd worden achtergelaten. Als je niet thuis bent, laat de postbode meestal een briefje achter achieved opties voor het opnieuw plannen van de bezorging of het persoonlijk ophalen van het pakket.

Doe het burenwerk Werk samen achieved buren en vrienden om voor elkaars pakketten te zorgen. Als een buurman thuis is wanneer u een bezorging verwacht, vraag dan toestemming om pakketten naar hun adres te laten sturen of laat ze bezorgen die tot aan uw voordeur komen. Vergeet ze niet te trakteren op wat kerstkoekjes als bedankje.

Zet uw pakketten in de wacht als u op vakantie gaat — Als je tijdens de feestdagen op reis gaat, controleer dan of je postbode of bezorgdienst een tijdelijke stopzetting van in aanmerking komende pakketten biedt. Doorway leveringen huge te houden, worden de pakketten op een veilige locatie bewaard totdat u ze kunt ophalen en kan dit een handige manier zijn om ervoor te zorgen dat pakketten zich niet op de veranda opstapelen terwijl u weg bent. Wanneer u terugkeert van uw reizen, kunt u uw pakketten ophalen of thuis laten bezorgen, afhankelijk van de support.

Gun uzelf gemoedsrust doorway enkele van deze suggestions voor pakketbezorging uit te proberen en meer tijd te besteden aan het genieten van de momenten die er toe doen.

Chamberlain Team, Inc. heeft een 10 minuten durend, on the web kwantitatief onderzoek laten uitvoeren onder een landelijk representatieve steekproef van 1.000 Amerikaanse volwassenen van 18 jaar en ouder die een huis achieved garage bezitten. Het onderzoek vond plaats in juli 2022.

Facebooktwitterenredditpinterestmail

Leave a Reply