5 tips om je huis te decoreren met een beperkt budget ~ Fresh Design Blog

Als je op zoek bent naar een nieuwe start out, een manier om je interieur een vliegende commence te geven, of gewoon een simpele update, dan is de prijs bijna altijd een probleem. Het hoeft echter niet zo te zijn. Je huis inrichten hoeft geen arm en een been te kosten.

Eigenlijk denken veel mensen dat dat de lol er gewoon uit haalt. In plaats van “betalen om te spelen”, waarom zou u niet een beetje creatief zijn en er wat moeite voor doen? Laten we eens kijken naar vijf verschillende strategies die je kunt gebruiken om je huis te decoreren met een beperkt spending budget.

1. Winkelen bij kringloopwinkels of vlooienmarkten

De donkergroene muur in deze woonkamer zet de bruine leren bank helemaal in het teken
foto door Ruimtevreugde Aan Unsplash

Een van de beste manieren om geld te besparen op de inrichting is door te winkelen bij kringloopwinkels of rommelmarkten.

Dit is gemakkelijk een van de beste manieren om de broodnodige “oudheid” en rustieke charme aan uw interieur toe te voegen. Je hoeft je helemaal niet rot te voelen more than het hergebruiken van spullen die iemand anders niet meer wil of niet meer gebruikt!

2. On the internet gratis zoeken

Of u nu op zoek bent naar een on the internet werfverkoop of een on-line rommelmarkt, ze bestaan ​​en ze kunnen een geweldige bron zijn! Er zijn talloze internet websites waar mensen van things af willen, maar ze ook gratis weggeven.

Het is duidelijk dat, afhankelijk van wat u zoekt, u het op deze manier wel of niet kunt vinden. Vergeet niet om geduld te hebben en de web-site die u gebruikt goed in de gaten te houden. Er zijn een aantal waanzinnig coole palletontwerpen die echt een prachtige flair aan uw huis kunnen toevoegen, zoals een palletbar of terras.

3. Maak je eigen decorstukken

Handgemaakt gebreid kussen op een stoel
foto door Jacqueline Liban Aan Unsplash

Een andere goede suggestion is om je eigen decorstukken te maken! Er zijn talloze geweldige ideeën die gemakkelijk te maken zijn, niet veel tijd of geld kosten, en toch die rustieke sfeer of het gevoel geven dat je wilt. Het maakt niet uit of je iets kleins wilt zoals een palletklok of groot zoals een badkamerkast.

U vindt zeker iets dat bij uw stijl en uw budget past. U kunt creatieve manieren vinden om uw eigen Do-it-yourself-decor te maken, zoals T-shirtgordijnen, plantenpotten uit flessen en andere containers, enz. Als alternatief kunt u kopen handgemaakte artikelen voor in huis en voeg een klein vleugje authenticiteit toe zonder al te veel uit te geven.

4. Wees niet bang om witte verf te gebruiken

Als je overweegt een kamer in je huis op te knappen, maar niet het geld hebt voor een entire make-over, wees dan niet bang om witte verf te gebruiken. Witte verf is een zeer schone en eenvoudige manier om het uiterlijk van elke kamer in uw huis bij te werken.

Het ziet er geweldig uit op muren, plafonds en vloeren. Je kunt het zelfs gebruiken om slijtage of krassen te verdoezelen! Zorg er wel voor dat je het variety verf krijgt dat gemakkelijk schoon te maken is, want kinderen en huisdieren maken er altijd een zooitje van.

Het maakt niet uit of je voor die moderne look gaat of gewoon alles schoon en eenvoudig wilt houden, witte verf is altijd een goede keuze.

5. Voeg meer groen toe aan je inrichting

Neem voor een chique boerderijdecorstijl neutrale kleuren en texturen op in uw stoffering
Foto door Charlotte May perhaps van Pexels

Als je niet veel geld hebt voor veel nieuw decor, is een andere goede idea om meer groen in je interieur op te nemen. U kunt allerlei soorten planten en bloemen vinden die elke kamer in uw huis zullen opfleuren.

Ze zien er niet alleen geweldig uit, ze verbeteren ook de luchtkwaliteit. Als je iets ambitieuzers wilt, maar toch gemakkelijk te verzorgen, waarom zou je dan niet wat hangplanten toevoegen? Ze zullen zeker in het oog springen!

Samenvattend

Helder en licht interieur
foto door Ruimtevreugde Aan Unsplash

Er is geen gemakkelijke manier om dit te zeggen: het inrichten van je huis kan duur zijn.

Dat gezegd hebbende, het betekent niet dat het zo moet zijn! In feite zijn er tal van verschillende manieren waarop u geld kunt besparen op de inrichting en toch de glance kunt krijgen die u wilt. De vijf bovenstaande recommendations zijn slechts enkele van de vele manieren waarop u dit kunt doen. Gebruik ze in je voordeel, wees creatief en vooral veel plezier.

Onthoud dat het inrichten van je huis niet gaat above het kopen van de beste spullen – het gaat erom uniek te zijn en je eigen soort fantastic te zijn.

Leave a Reply