5 tips voor het maken van een epische thuisbalk ~ Fresh Design Blog

De donkere winter nodigt uit om te relaxen, je voeten omhoog te leggen en te genieten van je favoriete drankje. Dat betekent dat het tijd is om na te denken around het veranderen van die further ruimte in een thuisbar voor familie en vrienden. Of je nu een gepassioneerde entertainer bent of een occasionele bierdrinker, er is altijd iets spannends aan het hebben van een plek om te ontspannen in je huis. Hier zijn een paar suggestions voor het maken van een epische thuisbar.

1. Creëer een loungeruimte

Gezellige loungeruimte in een huisbar in een verbouwde schuur
Krediet: Kev Gregory / Shutterstock

Overweeg om te investeren in een comfortabele bank, lounge of een aantal sectionele stoelen. Koop echter niets zonder het eerst te ervaren. Dit betekent dat u persoonlijk naar de winkel moet gaan en verschillende zitopties moet uitproberen voordat u ze koopt. Richt je bij het selecteren van je meubels op het creëren van een comfortabele ruimte en een chatcirkel waar vrienden kunnen samenkomen en socializen. Je kunt interieurontwerpers inhuren zoals I-5 Ontwerp Develop om u te helpen een on line casino-achtige loungesite te creëren en uw program uit te voeren.

2. Koop een barwagen

Goed gevulde thuisbarwagen
Foto door Taryn Elliott op Pexels

Een barwagen is essentieel voor elke verfijnde thuisbar, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Het biedt veelzijdigheid, eclectische stijl en gemak voor uw bar, vooral als u een beperkt aantal vierkante meters en een beperkt price range heeft. Daarnaast geeft een stylish kar een more ruimte waarin jij of je gasten hun drankjes kunnen mixen. Zorg er in het algemeen voor dat uw barwagen spaarzaam wordt gevuld. Je moet het niet gebruiken als een verzamelnaam voor alles wat je hebt, maar moet in plaats daarvan worden gereserveerd voor essentiële things.

3. Creëer plekken voor verschillende activiteiten

Je thuisbar is een plek om te chillen en plezier te maken, dus hoe je de ruimtes ontwerpt, moet deze zorgeloze houding nabootsen. Zorg ervoor dat u of uw gasten iets hebben om hen bezig te houden. Een pooltafel is een geweldige optie, maar onthoud dat er maar een paar mensen tegelijk kunnen spelen. Overweeg daarom een ​​dartbord toe te voegen, een television set om naar activity te kijken, enz Ping-pong tafelof een muzieksysteem zodat iedereen zich tegelijk kan verloven.

4. Voeg een tuin toe

Naarmate de lente nadert, is een buitentuin meer een mogelijkheid. Het kan helpen om je thuisbar gescheiden te houden van het huis, zodat je het gevoel hebt dat je echt naar de kroeg gaat. U kunt dit idee verder uitbreiden door uw bar naar een schuur te verplaatsen, zodat u kunt genieten van uw drankje, ongeacht het weer.

5. Verlicht je barruimte

Verlichting speelt een cruciale rol in de algehele sfeer en functie van elke kamer, en uw thuisbar is daarop geen uitzondering. Om je favoriete sfeer in het centrum extensive te leggen, moet je ervoor zorgen dat je thuisbar goed verlicht is om in te feesten, maar donker genoeg voor die gezellige, relaxte sfeer. Er zijn veel verlichtingsoplossingen die prachtige opstellingen geven, zoals het plaatsen van LED-verlichting op de muren of achter de toonbank. Het mixen van een opvallende armatuur die meer omgevingslicht kan bieden, is een andere perfecte manier om de stijl en sfeer van uw barruimte te verhogen.

Eindnoot

Wijnkoeler in een thuisbar
Krediet: Rawpixel.com through Shutterstock

Een thuisbar is een spannende en leuke toevoeging aan elk huis. Het kan een aangepaste ruimte creëren voor het bereiden van eten en drinken, huisvesting en sterke drankcollecties weergeven en leuke merchandise, en gezelligheid. Gebruik deze tips om een ​​barruimte in te richten en uw huis zal zeker een prominente en gewaardeerde bestemming worden onder uw vrienden en familie.

Leave a Reply