6 Unieke Blauwe Kamers Round-up – Interieur Inspiratie

6 Unieke Blauwe Kamers Round-up - Interieur Inspiratie

Een trendkleur voor interieurdesign is blauw. Ontwerpers schilderen slaapkamers, keukens, badkamers en woonkamers in verschillende tinten blauw. Elke tint kan de toon zetten voor een kamer. Diepe middernachtblues kan een rijke en humeurige sfeer creëren. Lichtblauwe muurkleur kan een kamer er helder en luchtig uit laten zien. Laat u inspireren doorway onze 7 unieke blauwe kamers hieronder te bekijken.

De eerste van de unieke blauwe kamer-verzameling is a Mathew Quinn Design. Het beschikt over prachtige marmeren werkbladen en sierlijsten rond het raam achieved blauwe aderen. De muur is bedekt met blauwe metrotegels voor een humeurige sfeer en complimenteert de marmeren steen.

Een primaire badkamer gemaakt voor een koningin. De elegante kasten in Farrow & Ball’s “Castle Gray” creëren een dromerige badkamer. De kamer is voorzien van antiek meubilair en een koperen poor om de ruimte een additional dimensie te geven.

Unieke blauwe kamers

Een andere kamer die voor royalty’s is. Interieurontwerper, Louise Kugelberg, ontwierp een prachtige kamer voor Alice + Olivia-ontwerper, Stacey Bendet. Het elegante behang is van Iksel-Ornamental Arts. Het dekbed is op maat gemaakt doorway Alice + Olivia stoffen.

Uitgelichte afbeelding doorway Mathew Quinn Style & Gefotografeerd doorway Emilyfollowillfotograaf 

PS Winkelen satisfied Chirpyest om tot 30% geld terug te verdienen van meer dan 850 merken, waaronder Parachute Home, Lulu & Ga, Household Depot, Overstock, Soho Home, SSENSE en meer. Verdien terwijl u winkelt en deel uw aanbeveling om nog meer te verdienen. Aanmelden: hier!

De article 6 Distinctive Blue Rooms Spherical-up – Interieur Inspiratie verscheen eerst op COCOCOZY.

Leave a Reply