Accessoirescollectie Geesa ontvangt erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) voor

De badkamer meer een echte leefruimte en ontstaat andere eisen aan het ontwerp en aan het gebruik van badkameraccessoires. Satisfied dat in gedachte heeft Geesa haar nieuwste collectie Leev ontwikkeld. De basis van deze accessoirecollectie is een esthetisch planchet, dat uit één aluminium is gevormd. Het planchet is te verrijken met numerous accessoires, resulteren in verschillende functionaliteiten ontstaan ​​binnen de badkamercollectie. Dat meldt het bedrijf.

Binnen dit ontwerp brengt Geesa vorm en functie perfect samen. Geesa is dan ook trots satisfied de erkenning van Goed Industrieel Ontwerp (GIO), fulfilled onafhankelijke deskundigen het weldoordachte ontwerp van Leev bekrachtigen. Meer de inrichting van de badkamer is afgestemd op de andere leefruimtes in het huis, is Leev als designelement breder in het interieur.

De badkamer is meer dan ooit een integraal onderdeel van het huis. Diverse designelementen uit het interieurn dan ook als inspiratiebron voor Geesa Leev. Fulfilled als resultaat een minimalistisch, modulair planchet, die uitstraling in veel opbergruimte, gemakkelijk te combineren is met andere accessoires en een ‘living’.

Minimalistisch en rijk aan variatie
Geesa Leev is minimalistisch en tegelijk rijk aan variatie. Het gestroomlijnde planchet, afgewerkt in een zwarte poedercoating, is verkrijgbaar in vier verschillende lengtes (28, 40, 60 en 80 cm). Hierdoor is een variatie in opstelling mogelijk en is er voldoende ruimte om de benodigdheden stijlvol op te bergen in de badkamer van het toilet. Het planchet is een combinatie met een handdoekring, een handdoekrek, een toiletrolhouder en een handdoekhaak. Deze aanvullende accessoires zijn verkrijgbaar in RVS, chroom en matzwart. In de stijlvolle combinatie zwartmatzwart biedt Geesa Leev meer functionele oplossingen, zoals een toiletrolhouder met of zonder klep, een douchemand, een haak voor een wisser en zelfs een planchet fulfilled een fraai vormgegeven ronde spiegel.

Designelement voor het hele interieur
Geesa Leev is een designelement voor het gehele interieur. Binnen de badkamer is het zwarte planchet fraai te combineren achieved oa de geborsteld gouden Nemox accessoireserie van Geesa. Buiten de badkamer is het planchet – als multifunctioneel designelement – ook prachtig in de slaapkamer, hal of hotelkamer te passagier. Binnen grote hospitality-projecten behoren een maatwerkplanchet, voorzien van de aanvullende aanvullende accessoires, ook tot de mogelijkheden.

Materiaal en garantie
Het Leev planchet is vervaardigd van aluminium en voorzien van een poedercoating. Hierdoor heeft Leev een lange levensduur, is het vochtbestendig en ook geschikt voor gebruik in de douche. Kenmerkend voor Geesa is de hoge kwaliteitstandaard en de garantie van 15 jaar.

Goed Industrieel Ontwerp
Geesa is trots satisfied de ontvangst erkenning van Goed Industrieel Ontwerp (GIO) voor de nieuwe collectie. Het unieke van Leev is het perfecte basiselement – het planchet – en de combinatiemogelijkheden in kleur en functionaliteit, resulteert in het products excellent aansluit bij individuele wensen en behoeften.

Meer informatie:
Geesa
www.geesa.nl

bouwhuisontwerp

Next Post

Saskia en Pieter bouwen huis voor mensen met beperking: “Nieuwbouw met doel”

Mon Jun 13 , 2022
De stad heeft een vergunning voor zeven wooneenheden voor beschermd wonen in het centrum van de stad goedgekeurd. Opmerkelijk: het gaat om een ​​privé-initiatief fulfilled een sociaal doel.