Arte deelt zeven belangrijkste keukentrends

De keukentrends vliegen je momenteel misschien wel om de oren. Er is namelijk ook zo veel te ontdekken. Je hebt een dagtaak aan. Pinterest afstruinen, tijdschriften doorbladeren, moodboards bij elkaar knippen. Leuk, maar niet altijd zelfs praktisch. daar zet Arte, producent van keukenbladen, de zeven belangrijkste trends voor de rest van het jaar op een rij.

1. Leven is beleven, juist in de keuken
“We zijn (en blijven) met z’n allen rossen meer thuis. Dat is allang verleden tijd dat er in een keuken alleen gekookt wordt. De keuken is een centrale ruimte, een ontmoetingsplek, plek waar je leeft in de plaats van een ruimte waar je alleen kookt, bijvoorbeeld door een grote tafel te plaatsen met genoeg ruimte voor familie en vrienden. Wil je samen genieten van je het meest.

2. Doe maar lekker duurzaam
We kiezen vaker voor duurzame materialen. En dat is een goede zaak. Het is niet alleen beter voor de planeet, het gaat ook nog eens veel langer mee. Neem een ​​keramisch keukenblad. Bijna niet kapot te krijgen! Ook voor op de lange termijn een uitstekende investering. Dat is pas echt met één steen het verschil maken.

3. Combineren kun je leren
En dan hebben we het niet alleen over het combineren van verschillende stijlen. Ook het mixen van merken en materialen is één van de keukentrends van 2022. Leef jezelf uit in de keuken. Combineer een strak en minimalistisch keukenblad met klassieke kastjes. Of kies voor een keukenblad van natuursteen of composiet in combinatie met een industrieel ontwerp. Houd je vooral niet in en je eigen stijl.

4. Keukentrends in het klein
Geef je keuken een nieuwe look met een kleine verandering. Een budgetvriendelijke manier voor een nieuwe look in je keuken!

Ga voor een nieuw keukenblad, Xclusive Keramiek is momenteel erg populair
Betegel de achterwand van je keuken in visgraatmotief
Geef je keukenkastjes een lik verf. Wat dacht je van matzwart?
Vervang de handgrepen, geloof ons: het maakt een wereld van verschil

5. Rust met een ruw randje
Robuust. Stoer. Ruimtelijk. Dat zijn dé kenmerken van een industriële keuken. Zeer geliefd en wij begrijpen wel waarom. Zoals je net al las, is het mixen van materialen één van de keukentrends dit jaar. Ook in een industriële keuken zien we dit terug. Combineer bijvoorbeeld een betonlook keukenblad met houten kastjes, een RVS kraan en een trendy kamerplant. Helemaal af!

6. Een zwarte keuken
Een zwarte keuken is anno 2022 nog steeds hip en happening. Het geeft je keuken een stijlvolle look en verleden bij elke woonstijl. Een veel gekozen variant is die met een marmeren look en zwarte keukenkastjes. Zo creëer je een rijke en warme sfeer.

7. Marmer is terug van (nooit) weggeweest
Van kleine details tot compleet keukenblad. Marmer geeft je keuken een authentieke en levendige uitstraling. Geen fan van het onderhoud? Dan is een Xclusive Keramiek keukenblad in marmerlook iets voor jou. Wel de lusten, niet de lasten”, besluit Arte.

Meer informatie:
Arte Groep
www.artegroep.nl

bouwhuisontwerp

Next Post

Gestroomlijnde keuken uit eik | Imagicasa

Wed Apr 20 , 2022
Nordiska maakt kwalitatieve keukens op maat die geworteld zijn in Scandinavisch design. Niet alleen hun ontwerpen getuigen van een vernieuwende blik, maar ook hun methodologie laat een frisse wind door het keukenlandschap waaien. Imagicasa aanvraag haar hart aan de keuken die Nordiska voor architect Henrik Schulz bouwde. Vanuit passie groeit […]