AXOR-nieuwigheden focussen zich op persoonlijkheid in de badkamer

De persoonlijke stijl ontwikkeling in de badkamer is sinds één van de belangrijkste tendencies in het interieur, vinden ze bijAXOR. De badkamer, staat, zoals de persoonlijke naast de keuken, zoals de persoonlijke naast de keuken, hier aangebracht. Producten en materialen kiezen die het beste aansluiten bij die individuele wensen voor de oase van roest die de badkamer verdient. AXOR lanceert enkele nieuwigheden om hier antwoord te bieden.

Matt Black, dé afwerking voor elke stijl en elk type item
Matzwart heeft al een tijdje zijn vaste plek gevonden in het interieur. Ook matzwart sanitair is uitermate trendy en zorgt voor een luxe uitstraling. Deze minimalistische afwerking past in elke interieurstijl en voldoet aan elke behoefte. AXOR heeft haar bestaand matzwart assortiment een uitgebreid en biedt voor elke stijl oplossing.

Naast de AXOR A person en de AXOR Common Round-collectie die nu al verkrijgbaar zijn in de afwerking FinishPlus Matt Black, zijn ook de badkamerkranen uit de AXOR Citterio E-collectie en het AXOR Citterio-keukenassortiment beschikbaar in deze elegante seem. Ook de nieuwe, zuinige AXOR Conscious Douche en AXOR Starck Character Douche-collecties kunnen van deze kleur voorzien worden.

AXOR Aware Shower van Phoenix, verantwoord genieten ​
Genieten van een uitdagende douche is onmisbaar in het dagelijkse leven. Aan het start off van de dag om te beginnen, om te ontspannen na een lange dag van om de spieren wat rust te gunnen na een intensieve operate-out. Fulfilled de nieuwe Conscious Douches, ontworpen door designstudio PHOENIX, gebeurt dit niet alleen comfortabel en luxueus maar ook op een verantwoorde manier. De weergegeven EcoSmart-technologie gaat spaarzaam om satisfied drinking water zonder afbreuk te doen aan de douche-ervaring. Zo simpel de grote douchekop een waterstraal met een laagdebiet vanaf zes liter drinking water per minuut.

Het productgamma omvat een uitgestrekt hoofddouche 245/185 en twee ronde varianten 220 & 245. Deze hebben een fijne gravure in hun contour resulteert in een unieke structuur hebben die ook visueel de waterstroom ondersteunt. Bij lichtinval op de lijn, mooie lichtreflecties door de badkamer en geven ze een extra dimensie. Het minimalistische structure valt makkelijk te combineren achieved andere AXOR- productcollecties om de badkamer de eigenheid te geven die het verdient.


Phoenix Ontwerpers Andreas Diefenbach en Matthias Oesterle.

Starck Character Shower, de ideale balans tussen binnen en buiten
De natuur in huis halen om een ​​oase van rust te creëren blijft belangrijk in het interieur. Dit doet zich natuurlijk ook doorway in de badkamer. Ook de designklassieker van Philippe Starck vindt op deze manier een nieuwe habitat. De AXOR Starck Nature-douche heeft een iconisch ontwerp dat zowel binnens- als tot zijn recht komt. Pure eenvoud dat wordt door verschillende basisvormen: een extreem slanke en elegante douchestang, cilindrische handgrepen, een ronde hoofddouche en staafvormige handdouche.​

De natuur uit zich ook in de weergegeven technologie. Dankzij de PowderRain-straal ontstaan ​​het h2o fluisterstil uit de hoofddouche en vallen er duizenden druppeltjes vederlicht op de huid, zoals zachte zomerregen. De AXOR Starck Nature-douche kan worden aangepast aan de noden van elk individu. De douchestang, op een achterwand van glas, metaal of hout? Het kan allemaal.

Meer informatie:
AXOR
www.axor-style and design.com