Buitenopslag toevoegen aan onze keukenveranda

Ik zal dit bericht beginnen met een bekentenis: ik experienced toen een hekel aan onze keukenveranda we hebben het afgelopen najaar afgemaakt. Resent is een sterk en, toegegeven, vreemd woord om te gebruiken voor een veranda. Maar dat leg ik verderop in dit bericht uit. Het goede nieuws is dat ik er geen kwade wil meer tegen koester. Het is zelfs een van de ruimtes geworden waar ik het meest dankbaar voor ben in ons kleinere huis. Vooral na enkele functionele toevoegingen die we eraan hebben gedaan het laatste jaar sinds je het zag.

Ik hou zo veel van deze ruimte, dat ik er nu eigenlijk deze publish van schrijf. Noem het methodebloggen. Ik ga helemaal op in mijn karakter.

Een samenvatting van de renovatie van een keukenveranda

Jij kunt lezen een volledig bericht van de eerdere updates van deze veranda, maar de snelle versie is: dit was vroeger een veranda naast onze slaapkamer, die 8 glazen deuren naar buiten experienced (ja, acht hele deuren in één kamer). We hebben twee van de deuren afgesloten die naar deze veranda leidden, die je op de onderstaande foto ziet (die ook creëerde een muur voor ons bed). Toen hebben we dat zwarte raam geruild voor een deur die deze veranda verbindt onze keuken.


Voor foto van keukenveranda met bruine gevelbeplatingDoorway dit van “ongebruikte slaapkamerveranda naar” intensief gebruikte keukenveranda” te brengen, is het een finish video game-wisselaar geweest. We vinden het geweldig dat deze update een snel pad van onze oprit naar de keuken heeft gecreëerd, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om boodschappen te doen.

Hieronder zie je hoe we onze automobile web buiten de poort voorbij deze veranda parkeren. Er zijn nog steeds parkeerplaatsen voor gasten in de voortuin (ze kunnen onze mooie veranda oplopen en de zithoek betreden, wat prettig aanvoelt voor mensen die op bezoek komen), maar deze kleine parkeerplaats in de zijtuin was zo geweldig voor ons. Het is een veel directere route naar het huis en de veranda is overdekt, dus het is een droge plek om onderdoor te rennen als we thuiskomen in een stortbui.


Open hekpoort met parkeerplaats voor toegang tot keukenverandaWe houden ook van de gemakkelijke toegang tot onze buitengrill die op slechts een steenworp afstand van het kookgedeelte van onze keuken ligt.

Ter vergelijking, dit is wat er aan de hand was toen we het huis kochten:


Keuken Voor Foto Met Roze Tellers En Gele MurenHet is moeilijk te verwoorden hoeveel gemak deze opstelling aan ons leven heeft toegevoegd, maar nogmaals, video game-wisselaar is het woord dat steeds in je opkomt.

Dus hoe hebben we het verbeterd?

Om te zien welke veranderingen we het afgelopen jaar hebben aangebracht en om een ​​idee te krijgen van hoe functioneel dit voor ons is geworden, kun je deze korte videotour bekijken die Sherry heeft gefilmd (houd mijn cameo in de gaten). Het geeft je een beter gevoel van de stroom en je kunt enkele van de toegevoegde functies in actie zien:

Let op: dat kan ook bekijk deze video clip op YouTube.

Buitenkasten toevoegen voor schoenenopslag

Zoals je in de online video zag, was de grootste verbetering die we hebben aangebracht sinds je het voor het laatst zag, de toevoeging van deze twee kasten. Zij zijn speciaal gemaakt om buiten te zijn en ze glijden fantastic de ruimte in, op een plek die vroeger werd ingenomen door een rieten consoletafel die Sherry op de stoep vond, die mooi was maar ons ongeveer 89% minder functie bood (nul verborgen opslag en een geweven gammel blad) .

Het belangrijkste wat deze buitenkasten doen, is een handige opbergruimte voor buitenschoenen. Aangezien we geen bijkeuken of lobby hebben, is het erg handig om niet één maar twee plekken te hebben waar we onze schoenen kunnen opbergen (we hebben een kubuskast naast de voordeur satisfied manden waar we ook schoenen in opbergen).

Ik weet dat ze buiten houden misschien een recept voor een ramp lijkt, maar het is een aantal maanden geleden (enkele van de heetste/meest vochtige) en we hebben geen problemen gehad fulfilled insecten/geuren/vocht. Sherry grapt dat de beestjes liever in onze weelderige, fulfilled planten gevulde tuin zitten, en dat onze schoenen een goede ventilatie krijgen doorway de kleine kastsplinters die zijn ingebouwd voor luchtstroom (nogmaals, deze zijn gemaakt om buiten te staan, dus dat beetje bewegende lucht is waarschijnlijk de reden waarom ze niet opzwellen/vervormen/uit elkaar vallen). Je kunt daar meer above zien als je de videotour bekijkt die Sherry maakte die ik eerder in de write-up deelde, waar je ook kunt zien hoe Sherry de andere kast opent om je te laten zien wat erin zit.

Het leuke is dat dit Bonus schoenenruimte is, dankzij het feit dat we ook die binnenopslag in ons hokje bij de voordeur hebben. Bovendien zorgt het buiten houden van onze schoenen ervoor dat er minder zand en vuil binnendringt.

De kasten creëer ook more aanrechtruimte, wat vooral handig is als voorbereidingsgebied wanneer we aan het grillen zijn (je hebt misschien mijn koffer met grillgereedschap opgemerkt die boven de schoenen is opgeborgen). En de betonnen toonbank achieved houten frame is tot nu toe zeer duurzaam en weerbestendig gebleken.

Afgezien van hun functie, passen ze gewoon zo mooi in deze ruimte en we vinden het geweldig dat ze eruitzien als een buitenverlenging van de kasten binnenin. Het is alsof ons aanrecht fulfilled vijf en een halve voet is verlengd (en aangezien de veranda overdekt is, is het het hele jaar doorway bruikbaar).

Een waterpartij toevoegen

Misschien is ‘waterpartij’ een beetje overdreven, maar we zijn het geluid van stromend water inmiddels gaan waarderen ons zwembad zo erg dat we wilden proberen om ook aan deze kant van het huis iets moois in te bouwen.

Dus kochten we deze fontein als een op zichzelf staand, alles-in-één pakket (je legt letterlijk de bal er bovenop, vult hem met h2o en zet hem aan). Heel eenvoudig. We vinden het vooral leuk dat de groene patina aansluit op onze koperen regenkettingen en het geluid is echt mooi (je kunt het horen in de video).

We overwegen om het op een gegeven minute naar de tuin te verplaatsen, we moeten eerst de elektrische situatie uitzoeken. Maar voorlopig zit hij hier gewoon op het stopcontact.

Een hangmatzone creëren

Sherry zei op Instagram dat we ons zwembad in de achtertuin hebben verdubbeld doorway het hek terug te schuiven (we zullen daar een bericht around schrijven zodra het meer geregeld is). En zodra we die veel grotere tuin verdienden, verhuisden we onze vuurkorf daar, wat betekent dat we meer amusement allemaal op één plek kunnen doen. Denk aan kinderen die zwemmen terwijl volwassenen genieten van een vuur, wat we vaak doen bij onze vrienden thuis, dus we wisten dat we het leuk zouden vinden.

Door de vuurplaats te verplaatsen, bleef er een ongebruikte zone achter in onze zijtuin – internet voorbij de keukenveranda. De kinderen waren dolblij fulfilled een hangmat, dus we kochten er een en hij paste er great in de oude vuurplaats.

Eigenlijk hebben we twee hangmatten gekocht. De stof die we als eerste bestelden bleek erg ongemakkelijk te zijn (IMO, tenminste – je rug kan niet erg buigen, dus je hebt het gevoel dat je uitgespreid en een beetje plat bent), dus hebben we het teruggestuurd en een veel goedkopere maar toch superieure traditionele touwhangmat in plaats van. Het is snel een favoriete leesplek geworden voor ons allemaal (en een geweldige slaapplek voor mij). Het enige nadeel is dat ik het gevoel heb dat ik vals speel ons buitenbedwat vroeger mijn go-to-location was voor zulke ontspannende activiteiten.


John die in een hangmat in de zijtuin ligt tussen tropische aanplantVooral de laatste weken was het geweldig dankzij het herfstweer hier. Er is geen luchtvochtigheid, maar het komt nog steeds elke dag in de jaren 70 en 80. Maar ook als het aan de hete kant is, krijgt de hangmat heerlijke schaduw!


Uitzicht Van Hangmat Tot EikenbomenIk weet dat het klinkt alsof ik aan het gutsen ben (opscheppen?), Maar nogmaals, we zijn gewoon heel blij geweest satisfied hoe deze hele kant van het huis samen is gekomen. Het volgende op onze lijst is om wat meer permanente looppaden te krijgen en er dan gewoon mee door te gaan om er een toevluchtsoord vol planten van te maken (zoals je je kunt voorstellen, is Sherry EROP elke keer als we ergens in de buurt van een plantenwinkel komen).

Dus waarom experienced ik in eerste instantie een hekel aan deze veranda?

Oké, terug naar mijn bekentenis dat ik aanvankelijk gemengde gevoelens had over deze ruimte. Het experienced echt niets te maken satisfied de ruimte zelf, alleen satisfied de timing van… dingen. Een deel van de reden dat we begonnen achieved het bijwerken van deze zone – het omheinen van de zijtuin, het toevoegen van de nieuwe deur, het opnieuw doen van de veranda, enz. – was voor onze 15-jarige hond, Burger. We wilden een omheind gebied creëren waar hij gemakkelijk naar buiten kon gaan, in de zon kon slapen, naar de badkamer kon gaan, enz. Tot die tijd gebruikte hij de voordeur voor die “activiteiten” en sinds die tuin was niet omheind en stond direct aan de straat – er was altijd toezicht nodig. En bij slecht weer ook een paraplu.


Hamburger Hond Plassen In De Voortuin Met John Holding UmbrellaJa, ik was de Fonzworth Bentley naar Burger’s P Diddy. Of moet ik zeggen zijn Pee Diddy?

Hoe dan ook, het renoveren van deze veranda was zeker ook voor ons, menselijke Petersiks, maar het was ook specifiek voor Burger. Helaas, hij is gestorven minder dan een week nadat we klaar waren. We zijn dankbaar dat hij het een paar dagen heeft mogen gebruiken (kijk hoe blij hij is op de foto hieronder) maar ergens in het verdriet van zijn overlijden experienced ik het gevoel dat ik deze veranda soms haatte. Ik weet niet of ik boos was op ons omdat we het niet eerder hadden gerenoveerd, of op het universum vanwege de wrede timing van dit alles. Ik ben me er volledig van bewust dat de gevoelens verkeerd geadresseerd waren, maar dat is de beste manier om uit te leggen hoe het op dat moment voelde.

Het is nu meer dan een jaar geleden en gelukkig hebben mijn gevoelens zichzelf opgelost. We houden nog steeds elke dag van Burger en missen hem, maar het is gemakkelijk om 10 volle te beseffen hoe belangrijk deze ruimte voor ons gezin is geworden elke keer dat we daar naar buiten lopen – de handige deur, de more opbergruimte, de added aanrechtruimte, de grill bij de keuken, de dichter pad naar de car enz. We vinden ook veel ease and comfort in hoeveel onze hond Penny geniet van de ruimte. Het was geweldig om te zien hoe ze het gebruikte op alle manieren waarop we hadden gehoopt dat Burger dat zou doen. Vooral als ze “samen” rondhangen (enable op de kleine metalen chihuahua we zetten in de hoek ter ere van Burger).


Penny The Chorkie Dog slaapt aan de voet van de boom in de zijtuinIk hoop dat dit geen vervelende manier is om dit bericht te beëindigen (more than een simpele veranda, niet minder!) maar het voelt fijn om te kunnen waarderen hoe tough dit gebied werkt voor ons gezin, en om na te denken over hoeveel we er nu allemaal van genieten (ook al kostte het me wat tijd). Deze hele kant van ons huis was behoorlijk nutteloos toen we erin trokken, dus we zijn trots op hoe het is gegaan. Als je me nu wilt excuseren, ik moet een dutje doen in de hangmat.

*Dit bericht bevat gelieerde back links, dus we kunnen een kleine commissie verdienen wanneer u een aankoop doet by means of one-way links op onze web page zonder more kosten voor u.

Leave a Reply