Dankzij Philips MyCreation van Signify ontwerp je zelf originele, duurzame 3D-geprinte armaturen

Signify, de wereldleider in verlichting, lanceert vandaag in Nederland, Denemarken en Zweden het bijzonder concept van Philips MyCreation. Met deze tool kan je persoonlijke touch aanbrengen in je interieur unieke, zelfontworpen 3D-geprinte armaturen, gemaakt van herbruikbaar en hergebruikt materiaal. Philips MyCreation wil inspireren met schitterende ontwerp en duurzame armaturen van eigen. Dit proces ontwikkeld designexpertise met de nieuwste 3D-printers om zo stijlvolle producten te creëren die minder grondstoffen verbruiken. Om dit te promoten lanceert Philips MyC onder andere Wonderen van afval-armaturen, twee unieke ontwerpreeksen in beperkte oplage die geprint worden met grondstoffen, herwonnen uit gerecycleerde CD’s en visnetten.

Uitgebreid onderzoek laat zien dat consumenten rossen meer op zoek zijn naar milieubewuste producten, waarbij ze afstand nemen van massaproductie. Tegelijk richten ze zich ook op het ontwerpen en beheren van schitterende interieurs voor hun woning. Philips MyCreation in beide behoeften met een innovatieve technologie die prachtig design en milieubewustzijn brengt samen.

Een omwenteling in design

De innovatieve lampen zijn ontworpen door een internationaal team van designers dat inspiratie putte uit diverse culturele, kunststromen en trends. Wanneer deze ontwerpen met 3D-printen tot leven worden gebracht, levert dit unieke en inspirerende texturen en vormen op. En met een bijzondere afwerking waar geen andere technologie aan kan tippen.

De originele collecties geven de klant de mogelijkheid om een ​​unieke aanraking aan de woning toe te voegen die hun persoonlijkheid reflecteert. De klant van vandaag vindt zelfexpressie bijzonder belangrijk – en waar kan dat beter dan in eigen huis? Gekoppeld aan deze duurzame en creatieve 3D-printtechnologie is relevanter dan ooit. Het resultaat is een product dat persoonlijke stijl planning aan elke ruimte, zelfs als het licht uitstaat, en waarmee je buren, vrienden en familie het nakijken geeft.

Een revolutie in duurzaam ontwerp

De visie van Philips MyCreation is om de wereld mooier te maken op een duurzame manier. Deze producten bewuste met hun schitterende ambiance zijn ontworpen voor een lage milieu-impact: de ideale keuze voor milieu consumenten die niet willen inleveren op stijl! Deze fantastische verlichtingsontwerpen zijn CO2-neutraal en op maat gemaakt, ze geen natuurlijke grondstoffen verspillen. Bovendien zijn ze gemaakt van 100% herbruikbaar materiaal, met het circulaire economie wordt geproduceerd. Producten worden ook lokaal geprint, de CO2-voetafdruk voor transport wordt geminimaliseerd.

Bij de lancering van Philips MyCreation zien ook twee exclusieve productlijnen onder de noemer ‘Wonders from Waste’ het licht. Het zijn ontwerpen die op revolutionaire wijze grondstoffen hergebruiken; ze geven namelijk een nieuwe bestemming aan oude visnetten en CD’s. Door focus op duurzame productie in de toekomst, versterkte Signify haar samenwerking met partners over de hele wereld om afgedankt materiaal uit vuilnisbelten van de oceaan te herwinnen, om deze materialen vervolgens een nieuw en schitterend leven te geven als prachtige, unieke armaturen.

bouwhuisontwerp

Next Post

Inspiratie nodig voor een nieuw terras in jouw tuin? Dit zijn 3 vlonder trends!

Fri Apr 22 , 2022
Zonnebril op, tuinstoel uitgeklapt, drankje in je hand, om van de zon te genieten hoef je echt niet ver te reizen. Nu de lente is aangebroken is het namelijk hét perfecte moment om het terras in jouw tuin aan te pakken! Laat je inspireren door de nieuwste vlonder trends. Exclusief […]