De tijdloze zwarte keuken wordt groen! | Nieuws

Koud kunstje

In de keuken speelt de koelkast een centrale rol in onze duurzame levensstijl. Voor de nieuwste Amerikaanse Etna koelkast met water- en ijsdispenser voor ijsblokjes en crushed ice heb je geen vaste wateraansluiting meer nodig met het waterreservoir met inhoud van 4,5 liter in het koelgedeelte van de koelkast.

In trendy zwart gaat deze blikvanger helemaal mee met nieuwe keukentrends.

Kamerplanten zijn hot

Als het even kan, stylen we elke ruimte van ons huis met groene planten en als het even kan net nog anders. Wat dacht je van een ‘border’ van grasachtige plantjes in de vensterbank achter de ‘inbouw’bank of het zwart metalen wandrek Ikibana om hangplantjes in de decoreren?

Hoe ouder hoe mooier

Ontwerp dat met de tijd alleen maar mooier wordt; dat is het concept van de Deense studio Door Wirth. De herkenbare Scandinavische vormgeving van deze eiken snijplankencollectie ‘Nature’ vormt een mooi én functioneel plaatje in de keuken.

Vers natuurlijk

In de zwarte keuken is een donkergroene wand prachtig en natuurlijk. Mix met betongrijs en zwart, zoals in het Nordic Kitchen servies van Eva Solo. De zwarte Etna koelkast AKV3781ZWA is voorzien van een No-Frost Plus systeem om nooit meer de vriezer te ontdooien en met MultiFlow 360° blijft het langer vers en crispy.

Hightech groen

In de vaak wat killere sfeer van de zwart-witte keuken is groen een verademing. Het hightech materiaal Fenix van deze keuken is duurzaam en groen. Het is niet zichtbaar en slijtbestendig is, vingerafdrukken zijn niet zichtbaar en kleine krasjes kan je door middel van verhitting helemaal laten verdwijnen. De extra matte uitstraling van dit materiaal in de trendkleur Verde Brac geeft de keuken een natuurlijke look & feel.

Kurk en keramiek

Een mix van ambachtelijke zoals kurk en keramiek maakt de sfeer in de keuken warmer en huiselijker. Ook het geglazuurde servies met een folkloreprint is een trend waarmee je kleur in huis haalt. Groen natuurlijk!

Dagelijks plezier

Nergens meer plezier van je functionele designaccessoires dan in de keuken. Er immers niets boven een gebruiksvoorwerp dat altijd goed ‘werkt’ en er ook nog eens cool uitziet. de Keukenhulp in matcha groen van het Kookpunt is zo’n handige keukenmachine voor dagelijks plezier tijdens het koken.

bouwhuisontwerp

Next Post

Boetiekhotel Central Park naar een hoger plan

Wed Apr 20 , 2022
Elk nadeel weer eens z’n voordeel! Bij Central Park in Voorburg grepen ze de lockdowns aan om hun boetiekhotel naar een hoger plan te brengen. Alle 14 kamers kregen een mooie make-over. Op 1 april opent het vernieuwde Central Park zijn deuren. Journalist Harmke Kraak nam een ​​gedrag en stond […]