deze plekken wíl je bezoeken

hoxton barcelona zwembad op het dak

Hoxton

Barcelona: weinig steden hebben zoveel te bieden als deze Spaanse stad. Heb je een stedentrip naar Barcelona op de planning? Dan wil je onderstaande adresjes snel aan je to do-list toevoegen en misschien al reserveren, want dit zijn dé hotspots van Barcelona in 2022.

Hotspots Barcelona 2022

Advertentie – Lees verder

Voor het eerst heeft The Hoxton een hotel geopend aan de kust en hoe! In Poblenou, de meest creatieve wijk van Barcelona, ​​vindt je een taqueria, bar en zwembad op het dak en een bodega plus pizzarestaurant op de begane grond. Zoals altijd zal The Hoxton ook in Spanje een locatie zijn voor toeristen én lokale bevolking met een interessant cultureel programma en uitnodigende restaurant- en barconcepten. Dus of je er nou verblijft of alleen een bezoek wil brengen: dit wil je niet missen.

MEER INFORMATIE

De permanente collectie van Museu Picasso heeft maar liefst meer dan 4000 (!) werken van de meester in bezit. Het museum neemt je mee door de hele levensloop van de kunstenaar, van zijn jonge jaren tot zijn latere werk – en dat is nog inspirerender dan je denkt.

MEER INFORMATIE

Onderdeel van vijfe Hotel Casa Fuster is een plek om niet te missen. Je eet er op hoog, en smaaksensaties zoals je nog niet eerder proefde – kaviaar met room en avocado, iedereen?

MEER INFORMATIE

Restaurant Casa Luz heeft een Instagram-waardig dakterras, inclusief adembenemend uitzicht over het Plaça Universitat. Een dakterras is in Barcelona geen uitzondering, maar een waar je e1rg goed eet, is dat wel. Bij Casa Luz is de keuken Spaans, met buitenlandse invloeden van over heel de wereld.

MEER INFORMATIE

Soho House is een van de fijnste plekken op aarde voor leden, omdat het voelt als een thuis weg van huis. In Barcelona is dat niet anders, namens dat het (hoogstwaarschijnlijk) iets luxer voelt dan je eigen thuis. Het hotel is voorzien van een spa, gym, rooftop – inclusief zwembad – en verschillende restaurants. Ben je geen deksel? Breng dan een bezoek aan Cecconi’s – het beroemde getrokken restaurant.

MEER INFORMATIE

MACBA is hét museum van Barcelona voor liefhebbers van moderne kunst en cultuur. Het museum heeft een focus op lokaal talent, met als doel om een ​​open cultuur en vrije samenleving te creëren.

MEER INFORMATIE

Zien en gezien worden? Dan zit je bij Gala wel goed. Het restaurant opende haar deuren eind 2021 en is een niet-te-missen plek om te zijn om schaamteloos mensen te kijken. Het eten is net zo goed als de menigte.

MEER INFORMATIE

Hotel Arts Barcelona is als geen ander hotel ter wereld. De plek torent maar liefst 44 verdiepingen boven de Mediterraanse Zee en heeft verschillende gastronomische hoogstandjes, bars en een overloopzwembad. Pak je uit en ga je voor een luxe weekend Barcelona, ​​dan zit je hier goed.

MEER INFORMATIE

In een hofje middenin het centrum van Barcelona vind je CCCB: Barcelona’s centrum voor hedendaagse cultuur. Het museum biedt ruimte aan een uitgebreide scala aan moderne kunst, grotendeels multimedia. Naast een vaste en wisselende collectie, zijn er vaak live talks en interviews. Houd hun website in de gaten voor het programma.

MEER INFORMATIE

Bij Hardware Société kan je geluk niet op als je van brunchen houdt. Denk aan de beste gepocheerde eieren die je ooit hebt gegeten, espresso martini’s en watertanden zoete versnaperingen.Het restaurant zit ook in Parijs en Melbourne, dus mocht je naar de stad van de liefde gaan, dan zit je ook goed.

MEER INFORMATIE

Weinig hotels kunnen maar tippen met The Barcelona EDITION – een boutiquehotel gevestigd in de El Born-wijk. Het restaurant, de cocktailbar, de wijnbar en het panoramische uitzicht zijn de moeite waard, net als de luxe en minimalistisch ingerichte kamers.

MEER INFORMATIE

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en geïmporteerd op deze pagina om gebruikers te helpen hun e-mailadressen te verstrekken. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io

Advertentie – Lees verder