Deze slimme Zwolse villa staat na twee jaar al te koop: ‘Past perfect op deze locatie’ | Zwolle

Met VideoZwollenaren die een keer een bezoekje brengen aan Hattem, zullen de ervaren villa aan de Spoolderbergweg kennen. Als je altijd er al verlekkerd naar hebt bekeken én beschikt over een goed gevulde zekerheid, dan is er goed nieuws: de woning staat te koop.


Carmen Brasser, Emiel Poelert


Laatste update:
15-04-22, 07:39

Het optrekje, vlak bij Het Engelse Werk, werd twee jaar geleden uit de grond gestampt. Architect Edwin van Elk ontwierp 245 vierkante meter aan woongenot. ,,Uniek aan deze villa zijn de aangekapte dakkapellen. Het is een klassieke én moderne villa die perfect past op deze locatie.”

Gouden kranen, Franse balkons, een televisiekamer, een masterbedroom met walk-in closet: aan luxe elementen geen gebrek. En wil je zelfs niet gestoord worden? Met zes slaapkamers en drie badkamers zijn er mogelijkheden genoeg.

Het vooraanzicht van de villa aan de Spoolderbergweg.
Het vooraanzicht van de villa aan de Spoolderbergweg. © Funda

Buitenland

De villa mag boven met recht ‘slank’ worden genoemd. De beveiliging, de verlichting en de rolluiken kunnen centraal worden aangestuurd. ,,Je kan zelfs de beregening in de tuin van afstand regelen. Handig, zeker omdat de doelgroep voor een dergelijke woning nog weleens in het buitenland zit”, laat de makelaar weten.

Waarom de woningen na korte tijd hun woning in de verkoop doen, is bij de architect niet bekend. De verkopend makelaar weidt er niet over uit, omdat dit een privéaangelegenheid is.

De royale leefkeuken.
De royale leefkeuken. © Funda

Kantoortuin

Potentiële kopers doen er goed aan om het belang van thuiswerken bij hun baas nog eens te starten. In de grote vleugel aan de zijkant van de woning zit namelijk kantoorruimte met eigen keuken, een slaapkamer met aangrenzend een badkamer. Daar kan geen kantoortuin tegenop.

Ook buitenmensen komen in deze villa aan hun trekken. Met een perceel van 874 vierkante meter beschik je over een zee aan ruimte om het huis heen. De tuin zelfs in terrassen op verschillende niveaus.

Aan de veiligheid is gedacht: het terrein is volledig omsloten door een hek en elektrische toegangspoort. Mogelijke minpunten: je woont naast een school en langs een drukke weg. Dat is niet voor iedereen een afknapper. De makelaar zit naar eigen momenteel ‘vol in de bezichtigingen’.

Wie de villa daadwerkelijk wil kopen, moet van goeden huize komen. Het markante stulpje staat namelijk te koop voor 1,7 miljoen euro.

'Het lijnenspel' in het trappenhuis.
‘Het lijnenspel’ in het trappenhuis. © Funda

De televisiekamer, gelegen aan de woonkamer.
De televisiekamer, gelegen aan de woonkamer. © Funda

Je hebt de keuze uit twee terrassen.
Je hebt de keuze uit twee terrassen. © Funda


bouwhuisontwerp

Next Post

Binnenkijken bij Eline en Gertjan in Westenholte: ‘De meeste accessoires heb ik zelf gemaakt'

Wed Apr 20 , 2022
Eline (37) en Gertjan (44) Bijzet wonen aan de Westenholterweg in de wijk Westenholte te Zwolle. Hun gezellige huurhuis is aangekleed met unieke woonaccessoires. De kussens, bijzondere lampen en wollen dekens zijn allemaal zelf gemaakt en gehaakt door Eline. “Ik ben gek op turkoois.” Wij nemen een gedrag! Advertentie wordt […]