Dit is het beste type isolatie voor uw zolder

Ingeblazen isolatie op zolder

Isolatie is een cruciaal onderdeel van de constructie van elk gebouw. Het verbetert het consolation binnenshuis, verhoogt de energie-efficiëntie en zorgt voor geluidsdemping. Als je huis ondergeïsoleerd is, heb je misschien moeite om elke kamer comfortabel te houden, meer te betalen dan nodig is voor verwarming en koeling, en heb je een hekel aan je lawaaierige buurt.

De gemakkelijkste plaats om isolatie toe te voegen aan een bestaande woning is de zolder. Of de ruimte nu klaar of onvoltooid is, huiseigenaren in Noord-Virginia kunnen veel baat hebben bij het achteraf inbouwen of opnieuw isoleren van hun zolderisolatie. Maar welk type isolatie is het beste?

Voordelen van ingeblazen glasvezelisolatie

Verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, glasvezelisolatie earlier op zolders, muren, garages en kruipruimtes. Ingeblazen glasvezel is de meest effectieve optie voor het opvullen van moeilijk bereikbare ruimtes, randen, hoeken en omlijstingsbarrières.

Voordelen van ingeblazen glasvezel zijn onder meer:

  • Energie-efficiëntie
  • betaalbaarheid
  • Vuurbestendig
  • Makkelijke installatie
  • Ruisonderdrukking
  • Milieuvriendelijkheid

Ingeblazen glasvezel in vergelijking achieved vergelijkbare isolatiematerialen

De beste keuze voor veel huizen in Noord-Virginia is ingeblazen isolatie, ook wel bekend als unfastened-fill. Uw installateur blaast stukjes glasvezel op hun plaats achieved behulp van een brandslangachtig apparaat.

Ingeblazen glasvezel is de beste manier om de energie-efficiëntie te maximaliseren, omdat het alle hoeken en gaten vult en de zoldervloerbalken bedekt om te voorkomen dat warmte doorway het hout gaat.

Spuitschuimisolatie

Sproeischuim is een soort isolatie die de overdracht van warmte, lucht en vocht vertraagt. Het kleeft aan het oppervlak waar het wordt aangebracht, zet uit en verhardt tot een permanente installatie.

Spuitschuim kan een haalbare optie zijn als uw zolder dienst doet als woonruimte of als uw leidingwerk door de zolder loopt. Anders zijn de kosten van sproeischuim, dat 3 tot 4 keer hoger is dan glasvezel, misschien niet de moeite waard.

Glasvezel Batt-isolatie

Glasvezelmatten zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als geblazen glasvezel, maar in voorgesneden, platte stukken. Het is de standaard isolatieoptie op veel zolders, maar is alleen effectief als de ruimtes die ze vullen rechthoeken van standaardafmetingen zijn.

Als de spouw niet volledig wordt gevuld, resulteert dit in minder effectieve isolatie, energieverspilling en hogere energierekeningen.

Hoeveel isolatie heeft uw zolder nodig?

Het hebben van wat isolatie is beter dan geen, maar veel huizen in Noord-Virginia zijn ondergeïsoleerd. Kijk doorway het zolderluik en beoordeel uw isolatieniveau. Als u slechts 3 tot 4 inch isolatie satisfy of de vloerbalken doorsteekt, is het tijd om opnieuw te isoleren.

Zolderisolatie R-waarden

R-waarden meten het vermogen van een materiaal om de warmteoverdracht te vertragen, waarbij hogere beoordelingen een grotere effectiviteit aangeven. De aanbevolen R-waarde voor zolders in Noord-Virginia is R-38 tot R-60.

Ingeblazen glasvezelisolatie biedt ongeveer R-2,5 per inch, afhankelijk van het merk en het geïnstalleerde merchandise. U hebt ongeveer 15 tot 24 inch zolderisolatie nodig om de voordelen te maximaliseren.

Kies Over and above Exteriors voor installatie van zolderisolatie in Noord-Virginia

Het crew van Beyond Exteriors kan uw zolder vakkundig isoleren achieved formaldehydevrij ingeblazen glasvezelisolatie.

Kiest u ervoor om uw zolder door ons te isoleren, dan werkt u samen satisfied professionele, ervaren installateurs. U kunt er zeker van zijn dat we klanttevredenheid boven alles stellen, satisfied gratis schattingen vooraf en transparante communicatie om ervoor te zorgen dat we aan uw behoeften voldoen.

Als we klaar zijn, plukt u de vruchten van meer wooncomfort, een lagere energierekening en een stiller interieur.

Voor het aanvragen van een gratis schatting van de zolderisolatie, bel (703) 830-0863 of Neem call op satisfied Over and above Exteriors on-line vandaag. Sinds 2010 bedienen we satisfied trots huiseigenaren in Noord-Virginia.

Leave a Reply