Drie nieuwe Californische coole meubelcollecties van Croft House

Croft House heeft drie nieuwe statement-meubelcollecties uitgebracht die trouw blijven aan de verfijnde-ontmoet-ontspannen esthetiek van het merk. De Morro-collectiede Milo-collectieen de Norah-collectie zijn tijdloos in aantrekkingskracht en gemaakt satisfied een kwaliteit die bedoeld is om ver te gaan. Samen fulfilled een dosis Californische coolheid, zijn alle meubels van Croft House ontworpen en gemaakt in Los Angeles.

gestileerde middelgrote houten eettafel en bank

Morro Bank

De eerste is de Morro-collectie, fulfilled een eettafel, een lender en een dressoir in een prachtig eikenhout van gemiddelde toon. De eettafel en bank zijn afgewerkt in hardwax olie en je kunt ze aside ophalen of als duo hier te zien. De vier deuren van de credenza zijn geaccentueerd achieved plantaardig geelbruin leer en massief stenen components, terwijl het interieur verstelbare massief eiken planken bevat.

middelgrote houten bank

Morro Bank

gestileerde middelgrote houten eettafel, stoelen en bank

Morro-tafel

middelgrote houten eettafel

Morro-tafel

gestileerd licht hout en lederen dressoir

Morro Credenza

detail van gestileerd licht hout en leren dressoir

Morro Credenza

licht houten hoge boekenkast

Milo Boekenkast

De Milo Collectie heeft een speelse kant achieved opvallende uitsnijdingen die terug te vinden zijn op de drie stukken. Het bureau, de boekenkast en de wandplanken zijn gemaakt van Douglas Fir en bedekt fulfilled een hardwax-olieafwerking. De planken zijn verkrijgbaar in twee lengtes, waardoor je een visueel assertion kunt maken satisfied vaak above het hoofd gezien verticale ruimte. Ondertussen heeft het bureau drie laden en een ingebouwde stroomvoorziening voor het opladen van apparaten, samen achieved een slanke uitsparing aan de bovenkant voor snoeren.

gestileerde lichthouten hoge boekenkast

Milo Boekenkast

gestyled minimaal licht houten bureau en medium houten planken

Milo Bureau

gestyled minimaal licht houten bureau en medium houten planken

Milo Bureau

detail van gestileerd minimaal licht houten bureau

Milo Bureau

gestileerde licht houten wandplank

Milo Planken

twee gestileerde licht houten wandplanken

Milo Planken

gestyled licht hout en leer buffet

Norah Buffet

De Norah Selection biedt de gebruiker veel veelzijdigheid. Het buffet kan aan het werk worden gezet in de eetkamer, de woonkamer of een grote hal. Het is gemaakt met een industriële stalen behuizing achieved leren deuren en metalen components. Dan is er een serie van drie accenttafels satisfied metalen, glazen of leren bladen. Gebruik ze alleen of groepeer er een paar om een ​​uniek stuk te creëren.

detail van licht hout en leer buffet

Norah Buffet

gestileerde bijzettafels

Norah Accenttafel

gestileerde bijzettafel

Norah Accenttafel

gestileerde bijzettafel naast de bank

Norah Accenttafel

bijzettafels

Norah Accenttafel

Ga voor meer informatie in excess of de drie nieuwe collecties van Croft Property naar crofthouse.com.

Kelly Beall is hoofdredacteur bij Style Milk. De grafisch ontwerper en schrijver uit Pittsburgh heeft al zo lang als ze zich kan herinneren een diepe liefde voor kunst en design and style en deelt haar vondsten graag achieved anderen. Als ze niet wordt afgeleid door geweldige kunst en design and style, kan ze een puinhoop maken in de keuken, zoveel mogelijk informatie consumeren, of op de financial institution met haar drie huisdieren. Vind haar @designcrush op social.

Leave a Reply