Een villa in La Jolla, Californië door Stephanie Parisi

Interieurontwerper Stephanie Parisi, oprichter en eigenaar van Stephanie Parisi Studio, was terug in Californië van vakantie haaradres hotel Villa D’este aan het Comomeer, Italië, toen ze een telefoontje kreeg. Aan de lijn het echtpaar Scott en Arlene Jones. Het verzoek: of ze voor hen hetzelfde zou willen doen als ze voor haar Hotel Parisi in La Jolla, Californië, had gedaan. Die eclectische mix van ouderwetse architectuur, hedendaagse kunst en ook planten, dat wilden ze voor hun huis.

Een huis gelegen aan het strand van La Jolla, Californië gedaan door interieurontwerper Stephanie Parisi

De woning is namelijk ook gelegen in La Jolla, Californië. La Jolla is een kustgemeenschap in Zuid-Californië die bekend staat om zijn uitgestrekte kustlijnen en weidse uitzichten op de oceaan. Het is een welvarende buurt met chique boetieks, restaurants aan het water, musea en kunstgalerieën. Het voorkomen van de oceaan en de cultuur en recreatieve activiteiten, trekt La Jolla een scala aan bewoners aan, surfers en duikers tot sport-, wetenschaps- en filmberoemdheden Raquel Welch, Alicia Keyes, Deepak Chopra, de familie HearstRobin Wright en een boel de Forbes 500-luitjes.

Bij het eerste overleg tussen de interieurontwerper en Scott en Arlene ontdekten ze veel interesses. Zo verblijven de Joneses ook graag in grand hotel Villa D’este aan het Comomeer en wilden ze die esthetische ervaring ook zien in hun eigen woning. Een goede basis voor de ontwerpreis.

De buren? Alicia Keyes, Deepak Chopra en de familie Hearst bijvoorbeeld

stephanie parisi la jolla residentie

Een huis gelegen aan het strand van La Jolla, Californië gedaan door interieurontwerper Stephanie Parisi.

Fred Licht

Arlene en Scott Jones, wereldreizigers met meerdere huizen haar en der, stonden open voor alle frisse inbreng van Parisi. Esthetiek, natuur, goed leven en zelfzorg hebben zij hoog in het vaandel. Dat gezegd hebbende, hadden ze nog wel wat uit te zoeken met elkaar. Zij gegroeid op in een klassiek modern huis met aanvankelijk in zowel architectonisch opzicht als op het gebied van interieur. Hij is gevestigd in een traditionele woning, omringd door antiek. Formeel stijlvol, dat idee.

Zijn er intense discussies geweest tijdens het proces? ‘Natuurlijk, maar dit heeft alleen maar positieve invloed gehad op het resultaat. Een goed ontwerp ontstaat nooit in een vacuüm. Ik geloof dat discussie en debat leiden tot een meer geïnspireerd en persoonlijk interieur… de omgeving komt tot leven met dit soort interactie’, aldus Stephani Parisi.

En zo is het. Zie de uitkomst van dit bombastische en klassieke interieur voor jezelf. Wat een uitzicht…

De tekst loopt verder onder de afbeelding.

Meer ‘Binnenkijkers’? Bestel dan de nieuwe ELLE Decoratie. Dit staat geheel in het teken van morgen groener bouwen. En dat vooral heel veel buitenmoois, van outdoor-interieur tot plant-inspiratie, veel groen in de stad en die biobased designers. Ook de duurzame trend om te bouwen met hout wordt uitgebreid belicht en we spieken achter de schermen mee tijdens het ontwerpproces van een heuse showtuin. Kopen dus!

GOOI DE NIEUWE ELLE DECO IN JE DIGITALE WINKELMAND

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en geïmporteerd op deze pagina om gebruikers te helpen hun e-mailadressen te verstrekken. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io