Forté Luxe – A Premier Property Representing the Pinnacle of the Sought-After South Florida Lifestyle

Forte Ontwikkeling: Directeur Sales & Acquisities Troy Langan & Ontwikkelaar Marius Fortelni

Terwijl Zuid-Florida bekend staat om zijn luxe woonaanbod, Forté Ontwikkeling legt de lat nog hoger met zijn aanstaande Forte Luxe. De nieuwe ontwikkeling zal alles wat eerder is gezien overtreffen met zijn verfijnde weelde, aangevuld met een unieke idyllische omgeving met kristalhelder water aan drie kanten.

Een nieuwe standaard zetten voor ultraluxe

Terwijl de 17 woningen met meerdere verdiepingen beschikken over ongeëvenaarde moderne kenmerken, is de belangrijkste attractie van de besloten, omheinde gemeenschap in Jupiter-Tequesta de adembenemende natuurlijke omgeving, omringd door de ongerepte aquamarijn Intracoastal Waterway.

“We bieden een sfeer die geen ander onroerend goed kan”, beweert ontwikkelaar Marius Fortelni. “Onze bewoners zullen worden ondergedompeld in oogverblindende uitzichten waardoor ze het gevoel hebben dat ze zijn leven op een jacht.” En dankzij de privé aanlegsteiger die elke woning vergezelt, kunnen eigenaren naar hun jacht vertrekken wanneer de stemming toeslaat. Fortelni vergelijkt het met een golfer die op een golfbaan woont of een skiër die voorrang geeft aan toegang tot de skipistes. “Een botenliefhebber wil dat zijn vaartuig direct bereikbaar is.”

Tussen Forté Luxe’s weelderige voorzieningen is een overloopzwembad in resortstijl en elke woning is uitgerust met eersteklas afwerkingen en prestigieuze apparaten. Water drijft de hele ervaring aan, waarbij elk facet van het gebouw prachtig is ontworpen om de verbazingwekkende omgeving in de schijnwerpers te zetten, van dakterrassen en voldoende terrasruimte tot hoge ramen van vloer tot plafond met panoramisch uitzicht. Zelfs de privégarages versterken de setting, met een grote glazen wand die het gevoel geeft het water in te rijden. “De op het water gerichte oase beleven van Forte Luxe start in de garage”, zegt Fortelni.

Een veeleisende klantenkring aanspreken

Er is geen gebrek aan vraag naar luxe woningen, aangezien nieuwe bewoners massaal naar Florida trekken. Fortelni heeft ontdekt dat mensen die vanuit stedelijke kernen als New York of Boston komen, steeds vaker willen blijven. “Ze beseffen dat het niet is zoals het Florida van 30 jaar geleden”, zegt hij. “We zien een permanente beweging, omdat ze de levensstijl en het belastingvriendelijke beleid omarmen. Het Florida van vandaag is wat Californië was in de jaren ’50; het is een reddingsboot voor veel mensen.”

Hoewel deze gretige transplantaties veel belangstelling voor Forté Luxe hebben gewekt, merkt hij dat veel lokale bewoners ook willen upgraden, aangetrokken door de spectaculaire driezijdige uitzichten op Bahama-achtig kristalblauw water dat anders is dan alles wat ze ooit hebben gezien. “Het is ongeëvenaard hoe het ontwerp ervoor zorgt dat het pand zich over het water uitstrekt.”

Fortelni gelooft dat zijn ideale bewoner niet door iets wordt gelokt alleen omdat het het meest recente aanbod is. “Nieuw betekent niet beter. Beter betekent beter, en dat is wat we bieden”, zegt hij, waarbij hij de nadruk legt op designgedreven accenten zoals opvallende verlichting en Franse deuren in de badkamers. “Alle eigendommen aan het water zijn zeer wenselijk, maar niets biedt de ervaring die Forté Luxe zal bieden. Het onbelemmerde uitzicht op het water is de belichaming van het leven aan de kust.”

Terwijl de begeerde restaurants en winkels van Palm Beach binnen enkele minuten te bereiken zijn, kunnen inwoners van Forté Luxe genieten van de lagere belastingen die Martin County biedt. Bovendien zullen inwoners van Miami blij zijn met het gebrek aan opstoppingen en verkeer, waardoor een meer ontspannen levensstijl ontstaat en gemakkelijke toegang tot andere buitenactiviteiten, zoals de vele golfbanen in de buurt.


Een toegewijd professioneel team

De ontwikkelaars achter Forté Luxe staan ​​bekend om hun expertise en succes. Met meer dan 40 jaar internationale vastgoedontwikkeling, bouw- en financiële ervaring, kwam Fortelni naar Zuid-Florida na een legendarische carrière ondergedompeld in de luxemarkt, meest recentelijk in Manhattan en de Hamptons. OHij komt oorspronkelijk uit Oostenrijk en brengt een internationale flair met zich mee door zijn vaardigheden en smaak te verbeteren door onder meer in Saoedi-Arabië en Parijs te wonen.

Fortelni maakte indruk op de markt in Zuid-Florida met het kenmerkende project van het bedrijf Het Forté West Palm Beach. Dit innovatieve ontwerp bewees dat hij overal inspiratie kan opdoen en was gebaseerd op een computergegenereerd gebouw dat tot zijn verbeelding sprak in de James Bond-film ‘Skyfall’.

“Ik nam een ​​screenshot van de film en begon te schetsen”, legt hij uit. “Hoewel het te modern was voor een woongebouw, nam ik het idee en verkleinde ik het, met behoud van de symmetrie, proporties en schoonheid van het dwarslicht, en zorgde ik ervoor dat het even functioneel als visueel fascinerend was.”

Fortelni’s team is gespecialiseerd in verbazingwekkende eigendommen aan het water, en hij dankt directeur van Sales & Acquisitions Troy Langan voor het identificeren van deze unieke sites, op basis van zijn slimme oog en inzicht in de gemeenschap.

Om Forté Luxe te creëren, werken ze samen met anderen die het beste zijn in hun vak, waaronder: Architectuur van Alfonso Juradoeen multidisciplinair bureau voor architectuur, planning en interieurontwerp; Affiniteit Bouwgroep; en het wereldwijde ontwerpbureau Decorators Unlimited, die allemaal een onberispelijke reputatie hebben verworven op elite-projecten.

“Het team is samengesteld op basis van ons vermogen om naadloos samen te werken”, zegt Fortelni. “Als iedereen op één lijn zit wat betreft communicatie en doelen, wordt het hele project moeiteloos.”

Volgende op de tekentafel

Hoewel Fortelni nauw betrokken is bij alle aspecten om Forté Luxe tot leven te brengen, heeft het ontwikkelingsteam van wereldklasse al toekomstige projecten op stapel staan, waaronder Forté Sands in Clearwater. De ontwikkeling van 104 eenheden en 10 verdiepingen, gepland om begin 2023 met de bouw te beginnen, zal profiteren van het enige overgebleven stuk land van drie en een halve hectare op het zand.

“Ik ben gefascineerd door architectuur en probeer altijd te zien waar trends naartoe gaan en hoe we het voortouw kunnen nemen”, zegt Fortelni, zoals blijkt uit de unieke aantrekkingskracht van Forté Luxe.

Hoewel we vaak horen dat schoonheid in de ogen van de toeschouwer zit, gelooft Fortelni niet dat dat gezegde klopt. “Er is iets dat ons aantrekt in een prachtig gebouw – en we vinden het allemaal mooi. Er is een onmiddellijke reactie op het onverwachte, en dat is wat we hier in Florida willen creëren.”

De bouw van Forté Luxe start in juni. De belangstelling was groot en Fortelni waarschuwt dat beschikbare eenheden snel verdwijnen, waarbij 70% al is verkocht of gereserveerd. Mensen die van deze unieke kans gebruik willen maken, moeten onmiddellijk contact met hen opnemen.

Klik hier voor meer informatie over Forté Luxe

bouwhuisontwerp

Next Post

toutes les infos sur la nouvelle berline électrique de luxe

Wed Apr 20 , 2022
BMW heeft een nieuwe versie van het nieuwe gamma van luxeproducten, de serie 7. Een nieuwe versie van de elektrische versie van i7. Entre les plus sportsives Série 6 et Série 8, BMW lance une septième génération de Série 7. La luxueuse berline se décline en version thermique, en hybride […]