Front Porch Updates – Groot en klein

Deze veranda aan de voorkant van Fremont zit vol kleur en charme.

Het is eindelijk lente en we beginnen vrienden en familie weer bij ons thuis te verwelkomen voor borrels bij heat weer. Voor de meesten van ons is het al een tijdje geleden en de kans is groot dat je huis een paar updates nodig heeft. De meesten van ons dromen van dramatische landschapsarchitectuur, uitnodigende veranda’s en een prachtige entree. Maar vergeet de kleine projecten niet die je huis kunnen laten knallen. We zijn helemaal voor degenen die snel en gemakkelijk kunnen worden gedaan fulfilled een paar materialen en een beetje inspanning in het weekend.

Vandaag delen we enkele van onze favoriete veranderingen, zowel grote als kleine, om je veranda de gastvrije en stijlvolle sfeer van je huis te laten weerspiegelen, zonder de bank te verslaan. Laten we eerst beginnen satisfied de weekendideeën die u zelf kunt aanpakken:

Je voordeur schilderen in een felle kleur

Heldergele voordeur met bijgewerkte portiekleuningen.

Dit is een gemakkelijke manier om uw voorgevel bij te werken en geen fortuin uit te geven. In plaats van voor een neutrale appear te gaan, geef het een vleugje kleur! We houden ervan hoe deze klant een gedurfde, felgele verfkleur koos om ervoor te zorgen dat hun huis echt opviel. In combinatie satisfied de nieuwe leuningen op de trappen die ons Property Solutions-staff voor hen heeft geïnstalleerd, is hun huis nu klaar om vrienden en familie in stijl te verwelkomen!

Als uw veranda-ontwerp onlangs is bijgewerkt, is een nieuwe verflaag wellicht precies wat u nodig hebt om van uw entree het perfecte middelpunt te maken.

Updaten van uw huisnummers

Bakstenen huis met strakke adresnummers

Dit eenvoudige undertaking is geweldig om wat drama en uitstraling toe te voegen. Maar het is ook een gemakkelijke manier om je huis een update te geven zonder dat je je aan iets groots hoeft te binden. We hebben veel van deze huisnummerupdates gezien in oudere huizen die niet alleen het uiterlijk van het huis verbeteren, maar het helpt bezorgers ook om de juiste plek te vinden. Het kan een goede manier zijn om oudere huizen te accentueren en ze een fris en nieuw gevoel te geven.

Om te helpen met zichtbaarheid in gebieden waar de winters more donker kunnen zijn, moet u een soort verlichtingsarmatuur installeren om uw huisnummers te verlichten. Zelfs als u geen toegang heeft tot elektriciteit, zijn er veel betaalbare opties voor combinaties van zonne-energie en batterij die u zullen helpen fulfilled zichtbaarheid.

Als u de nummers niet wilt vervangen, overweeg dan een nieuwe verflaag om de aandacht gemakkelijk naar uw huisnummer te trekken. Als het spending plan het toelaat, raden we je aan echt creatief te worden en je huisnummer als excuus te gebruiken om die frisse look toe te voegen die je nodig hebt voor de voorkant van je huis. U kunt dit bereiken door een adresplanter of een op maat gemaakt houten adrespaneel toe te voegen.

Omarm symmetrie

Lichtblauwe buitenkant van het huis met bijpassende plantenbakken op de veranda.

Een goed uitgebalanceerde entree kan een welkom gevoel van rust bevorderen, zelfs voordat u een voet naar binnen zet. Op grote schaal kunt u fulfilled een aannemer samenwerken om een ​​bijpassende established dakkapellen te installeren of een uitbreiding aan de ingang van uw huis te bouwen om te helpen bij het balanceren van delen van uw huis die symmetrie missen.

Maar concentreer u voor een weekendproject op het toevoegen van accessoires, zoals plantenbakken en zitplaatsen buiten, om de evenwichtige search weer te geven.

Improve uw verlichting

Een strakke en moderne voordeur met warme bovenverlichting.

Een goed verlichte veranda is om een ​​aantal redenen belangrijk, maar verlichting kan ook een grote invloed hebben op de stijl van je huis. Met een grote verscheidenheid aan beschikbare verlichtingsarmaturen kunnen huiseigenaren hun verlichting snel bijwerken tijdens een weekendproject.

U kunt ook lantaarns, kroonluchters en meer toevoegen die worden aangedreven doorway zonnepanelen als uw veranda overdag voldoende toegang heeft tot zonlicht om sfeer en een persoonlijk tintje te geven. Verlichting is een van de gemakkelijkste manieren om een ​​kleine ruimte veel groter te laten lijken.

Mensen associëren verandaverlichting vaak achieved veiligheid en toegankelijkheid, maar sommige verlichting kan ook helpen verlichten en een toon zetten voor een avond op de veranda. Als je gezegend bent achieved een veranda van behoorlijk formaat waar je veranda-meubels zoals zitplaatsen buiten kunt plaatsen, overweeg dan om wat sfeerverlichting te installeren of een buitenplafondventilator fulfilled een lamp in het midden. Leun naar warme tinten lichten in plaats van koel, aangezien de koele lampen meestal worden gebruikt voor beveiliging en straatverlichting.

Entrance Porch-updates waarvoor een expert nodig is

Als u klaar bent voor een grote update van uw veranda waarvoor u een professionele aannemer of een ontwerp-bouwbedrijf, zoals CRD, moet inhuren, bent u niet de enige. Veel huiseigenaren in Seattle zijn op zoek naar manieren om de entree en de aantrekkingskracht van hun huis te maximaliseren. Zoals bij alle grote woningrenovatieprojecten, is het belangrijk om eerst uw onderzoek te doen en de juiste professional te vinden. De grote ideeën kosten vaak meer dan de kleine ideeën, maar uw veranda zal een showstopper zijn en later on waarde toevoegen aan uw huis.

Voeg een verandadak toe

Bijgewerkte veranda in fel geel en groen.

Dit is een populair idee bij veel van onze klanten! Het toevoegen van een verandadak is een van die projecten voor woningverbetering die het uiterlijk en het gevoel van uw huis volledig zullen veranderen. Je kunt verschillende materialen, ontwerpen en vormen gebruiken om een ​​unieke ruimte te creëren, terwijl je ook extra buitenruimte krijgt die je kunt gebruiken, zelfs bij slecht weer.

We houden ervan hoe deze overdekte veranda’s u (en misschien uw pakketten) droog houden in het vochtige Pacific Northwest-weer. Dit is de perfecte ruimte om alleen te genieten van wat rustige tijd of om vrienden te ontvangen in het weekend. Het toevoegen van een dak boven een veranda of patio zal uw leefruimte buiten alleen maar verhogen. Satisfied deze toevoeging kunt u nieuwe buitenmeubels of nieuwe planten toevoegen, aangezien uw veranda nu beschermd is tegen de regen. Decoreren is een opwindend onderdeel dat bij elke verbouwing hoort.

Werk de veranda-leuningen bij

Vernieuwde portiek met een heldere rode deur en nieuwe witte portiektraliewerk.

Het bijwerken van uw veranda-leuningen zal gegarandeerd het uiterlijk van uw veranda veranderen. We houden ervan hoe deze Queen Anne-klant achieved een klassiek traditioneel ontwerp ging om hun huis te laten zien. Het is niet alleen functioneel, maar het is ook een geweldige manier om wat persoonlijkheid aan de ruimte toe te voegen. Een nieuwe reling voegt stijl en veiligheid toe aan uw huis en kan op verschillende prijsniveaus worden gedaan.

Trapleuning leidt u naar uw voordeur, dus de stijl moet in evenwicht zijn met de algehele uitstraling van de buitenkant van het huis om uitnodigend te zijn. Beschouw de entice, veranda en reling als de uitnodiging voor uw huis. Je voortuin speelt ook een sleutelrol in de uitnodiging voor je huis, maar dat onderwerp bewaren we voor een andere keer!

Er zijn ook enkele accessoires die u kunt overwegen om aan uw entree toe te voegen, zoals potplanten of lichtslingers, die beide uw nieuwe balustrade zullen sieren. Als je satisfied lichtslingers gaat, neig dan naar warmgekleurde lichten satisfied kleine lampjes, want je wilt voorkomen dat je het hele jaar doorway kerstverlichting hebt. Dus, als je een omhullende veranda hebt, verlicht dan alleen de reling die naar de deur leidt.

Een beschutte veranda toevoegen

Zitgedeelte op de veranda voor een blauw huis met beschermende schermen.

Om 10 volle te genieten van die lange zomerdagen in de Pacific Northwest, kunt u overwegen om schermen toe te voegen aan uw veranda. Vooral als uw veranda al een dak en een draagstructuur heeft, is dit een geweldige manier om het seizoensgebruik van uw buitenruimte te verlengen.

Afgeschermde veranda’s kunnen ook een veiligere optie zijn, compleet satisfied een vergrendelingsdeur, zodat het gemakkelijker is om meubels en accessoires buiten te laten zonder je zorgen te hoeven maken in excess of veranda-piraten. Als uw veranda op deze manier is afgedekt, kan dit uw opties voor tuinmeubilair het hele jaar doorway uitbreiden. Achieved een beschutte veranda kunt u nu rieten stoelen of een schommelbank overwegen.

Gebarsten en gebroken betonnen treden vervangen

Voortrap met bijpassende zwarte leuningen.

Dit is een grote waarvoor je misschien de profs moet inhuren, maar fulfilled de juiste instruction en hulpmiddelen is het mogelijk om het werk zelf te doen. De treden zijn het belangrijkste onderdeel van uw veranda. Ze houden je hele veranda omhoog en zijn het eerste wat je ziet vanaf je voordeur. Het is belangrijk dat ze in goede conditie zijn en er goed uitzien! Dit is een van die projecten die het uiterlijk en het gevoel van uw veranda totaal zal veranderen.

Het is echt geen geheim dat de ingang van uw huis het middelpunt van de buitenkant van het huis is. Het moet er niet alleen goed uitzien, maar het moet ook veilig zijn. Na verloop van tijd kunnen betonnen treden barsten en in één richting gaan hellen. We zien dit veel in huizen in Seattle die op een helling zijn gebouwd. Als uw huis op een helling staat en u heeft, wat wij noemen, trappen op een helling. Het is zeer waarschijnlijk dat die trappen in de loop van de tijd zijn gemigreerd. Overweeg om ze opnieuw te laten doen als uw huis bijna 100 jaar oud is. Afgezien van de architecturale stijl, moet het pad naar uw deur veilig zijn. Niet alleen voor u, maar voor iedereen die u bij u aan de deur uitnodigt.

Al deze ideeën zijn manieren om uw veranda er fantastisch uit te laten zien. De meeste zijn vrij eenvoudig en vereisen niet veel tijd of geld. Of je nu een grote of kleine ruimte hebt, er zijn tal van ideeën die je kunt gebruiken om een ​​geweldige ruimte te creëren. Laat je inspireren en start out nu satisfied brainstormen above je eigen idee!

Leave a Reply