Fundaparel: zo ziet deze luxe villa vlakbij de IJssel en het Engelse Werk eruit

Altijd al willen wonen vlakbij de IJssel en Park het Engelse Werk? Als je een goed gevulde portemonnee hebt, kan dat zomaar werkelijkheid worden. Aan de Spoolderbergweg te Zwolle staat een heerlijke villa te koop, die van alle luxe gemakken is voorzien.

In de rubriek Fundaparel struinen in wekelijkse Funda af voor een mooi en bijzonder stulpje Zwolle. Deze week is dat een villa van 1,7 miljoen euro kosten koper in de wijk Katerveer-Engelse Werk. is de woning een van de duurste Zwolse huizen die op Funda te koop staat.

Zo ziet de villa eruit

Grote kans dat je ooit langs de villa bent, gereden wil je vindt dat je langs de IJsselbrug met Hattem. De villa is anno 2020 door een architect gebouwd en heeft een fraaie rieten kap als dak. Met 245 vierkante meter leefruimte kun je alle kanten op in het huis. Zo zijn er zes slaapkamers en twee badkamers. De mooiste slaapkamer vind je op de eerste verdieping, waar de masterbedroom een ​​walk-in-closet heeft en een aangrenzende badkamer met vrijstaand ligbad. Verder is er nog een kantoor aan huis.

De villa is omgeven door een tuin (waar nog aan wordt gewerkt), met verschillende terrassen en ruimte om meerdere te parkeren. Het hele terrein – 874 vierkante meter groot – is omsloten door een hek en toegangspoort. Wel moet je rekening houden om naast een school en langs een drukke verkeersweg te wonen.

de villa

Foto: Funda

De villa vanaf de tuin

Foto: Funda

de woonkamer

Foto: Funda

de keuken

Foto: Funda

de eetkamer

Foto: Funda

Het trappenhuis

Foto: Funda

Een van de slaapkamers

Foto: Funda

De badkamer met vrijstaand bad

Foto: Funda

Kantoorruimte op de begane grond

Foto: Funda

De tuin

Foto: Funda

De tuin (2)

Foto: Funda

Verder gluren?

Er valt nog veel meer te zien. Bekijk meer foto’s en informatie op de Fundapagina.

Ook leuk:

bouwhuisontwerp

Next Post

Deze slimme Zwolse villa staat na twee jaar al te koop: ‘Past perfect op deze locatie’ | Zwolle

Wed Apr 20 , 2022
Met VideoZwollenaren die een keer een bezoekje brengen aan Hattem, zullen de ervaren villa aan de Spoolderbergweg kennen. Als je altijd er al verlekkerd naar hebt bekeken én beschikt over een goed gevulde zekerheid, dan is er goed nieuws: de woning staat te koop. Carmen Brasser, Emiel Poelert 14 apr. […]