Gerecycleerde bouwmaterialen: handgrepen voor kasten

Bouwen met gerecycleerde materialen is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat een nieuwbouw of woningrenovatie een lage impact heeft op het milieu. We zien dat er veel nieuwe en opwindende opties beschikbaar komen, van bewerkte stenen werkbladen die zijn gemaakt met behulp van gerecyclede bouwmaterialen tot de interessante productspot van vandaag: Gerecycleerde kunststof kastgrepen van Vindingrijk leven.

Resourceful Living creëert een uitgebreide collectie spannende gerecyclede producten voor thuis, van meubels tot woonaccessoires en meer. De collectie is onlangs uitgebreid met een reeks kasthandgrepen die overal in uw interieur kunnen worden gebruikt om de ecologische voetafdruk van uw ontwerp te verkleinen, waarbij een sterke nadruk wordt gelegd op duurzaamheid en gerecyclede bouwmaterialen.

Deze handgrepen van gerecycled plastic zijn eigenlijk gemaakt van HDPE- of LDPE-kunststoffen die afkomstig zijn uit gele vuilnisbakken en uit onze oceanen zijn gehaald. Een intrigerende troef van deze duurzame handvatten is dat de kleuren kunnen variëren, afhankelijk van het soort producten dat bij de creatie is gebruikt en dat de eindgebruiker wordt geïnformeerd over de producten waarvan zijn unieke partij handvatten daadwerkelijk is gemaakt.

Gerecycleerde bouwmaterialen_Matzwarte handgrepen voor kasten
Gerecycleerde bouwmaterialen bieden een duurzame oplossing voor uw volgende bouw of woningrenovatie. De handgrepen van gerecycled plastic van Resourceful Living zijn verkrijgbaar in verschillende gemakkelijk toegankelijke maten (ze zijn handgemaakt in lengtes van 90 mm en 120 mm) en kunnen thuis worden gebruikt voor een comfortabele en lichtgewicht oplossing.

Resourceful Living maakt deze handgrepen voor kasten door plastic toe te voegen aan een spuitgietmachine, waarbij elke individuele handgreep met de hand wordt gemaakt voor een uniek en individueel tintje.

Bij het ontwerpproces is ook rekening gehouden met de levenscyclus van het product, wat de duurzame eigenschappen van deze unieke handgrepen nog eens extra benadrukt. Wanneer de handgrepen van je gerecyclede plastic kasten het einde van hun gebruik in huis hebben bereikt, kunnen ze worden teruggestuurd naar Resourceful Living om opnieuw te worden gerecycled. In feite kunnen deze unieke handvatten 8-10 keer worden gerecycled voordat ze uiteindelijk naar een raffinaderij worden gestuurd en er weer olie van worden gemaakt.

Gerecycleerde bouwmaterialen_Resourceful Living Handle Types
Deze handgrepen van gerecycled plastic zorgen ervoor dat het equivalent van een plastic fles shampoo van 700 ml niet op onze stortplaatsen terechtkomt en bieden een duurzaam alternatief voor thuis. De handgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende trendy stijlen die bij het moderne huis passen.

We kregen onlangs een paar voorbeelden van deze opwindende handgrepen toegestuurd om te beoordelen en waren diep onder de indruk! De handgrepen van gerecycled plastic zijn ongelooflijk licht en hebben een gladde afwerking, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik bij een keukenrenovatie, wasruimte of in de badkamer als wastafelmeubel. De handgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen en weerspiegelen de huidige interieurtrends, zoals matte afwerkingen en eenvoudige, onopvallende kasthandgrepen in huis.

De online winkel van Resourceful Living bevat een reeks unieke stukken die allemaal zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Bezoek hun website voor meer informatie en leer meer over hun spannende assortiment!

Design & Architectuur Nieuws, Materialen & Afwerkingenmilieuvriendelijk, milieuvriendelijk, uitgelicht, keukenontwerp Melbourne, gerecyclede bouwmaterialen, gerecycled plastic, duurzaam

Leave a Reply