Hittestress bij honden kan worden vermeden met vernevelingssystemen

Heb je je ooit afgevraagd more than onze heldhaftige K9-eerstehulpverleners en wetshandhavingspersoneel? Ze maken lange dagen, zijn uitstekende zoekers, verdedigers en loyale partners en redden levens.

Adlerhorst International LLC is een vooraanstaande aanbieder van veiligheids- en politiehondentrainingen en certificeringen voor rechtshandhavingsinstanties en overheidsinstanties in de Verenigde Staten en het buitenland. Gelegen in Riverside County, is de 7,5 hectare grote faciliteit een wereldberoemde particuliere politiehondenschool geworden en een bron voor K9-benodigdheden en services en aanschaf van honden voor thuisbescherming.

De lijst fulfilled cursussen en trainingen van Adlerhorst is uitgebreid, achieved aanbiedingen om geleidehonden grondig voor te bereiden op het hanteren van, vuurwapendetectie en patrouillecertificering, om maar een paar programma’s te noemen, achieved behulp van theorieën en technieken die sinds hun oprichting in 1976 zijn aangescherpt. zeer ervaren, met jarenlange veld- en trainingsexpertise om de K9-onderwijservaring te verbeteren. Adlerhorst is ook een premium fokker van AKC-geregistreerde puppy’s geboren uit sterke, gezonde lijnen.

Koolfog ontwierp vernevelingssystemen voor de K9-kennels van Adlerhorst die de dieren tijdens hun instruction huisvesten, evenals tribunes en een paardenren. Meer dan 200 spuitmonden zijn verdeeld around de roestvrijstalen vernevelingsleidingen, allemaal gebruikt doorway hogedruk vernevelingspompen.

Volgens de hoofdinstallateur van het venture was het een zeer leerzame ervaring voor het hele Koolfog-group. Hij merkte op: ‘Naarmate de uren verstreken, nam de temperatuur toe en begon het temperament van het dier te veranderen van aandachtig en opgewonden in lethargisch. Toen het systeem tijdens het testen werd ingeschakeld, begonnen de dieren bij te komen en leken ze niet langer te worstelen satisfied de zomerhitte, maar ze zagen er eigenlijk gelukkig en tevreden uit.

Hittestress bij honden is heel reëel. Wanneer de temperatuur van een hond boven hun “normale” temperatuur stijgt (hoewel verschillende rassen verschillen, zijn dierenartsen het er in excess of het algemeen over eens dat een hondentemperatuur van meer dan 103 graden gevaarlijk is), worden ze lethargisch, wordt hun ademhaling moeizaam en dit kan uiteindelijk tot de dood leiden.

Het is van het grootste belang om onze huisdieren koel te houden bij extreem heat en vochtig weer. Het wordt aanbevolen dat eigenaren hun harige vrienden in een schaduwrijk gebied houden, ze gehydrateerd houden en hitte-uitputting voorkomen door te onthouden dat als jij onaangenaam heat voelt, voelt uw huisdier hoogstwaarschijnlijk hetzelfde.

Koolfog is serieus bezig fulfilled het verzorgen van dieren en mensen en we zijn er trots op dat we de beste vernevelaars van het ras kunnen bieden die de temperaturen in buitenomgevingen gemakkelijk verlagen. Het geeft ons nog meer eer dat Adlerhorst ons group vertrouwde om vernevelingssystemen te installeren voor hun greatest-in-breed K9’s in opleiding. We waarderen en zijn dankbaar voor ieders assistance. Ga voor meer informatie more than onze vernevelingssystemen en dierverzorging naar www.koolfog.com.

Michelle Roe
Laatste berichten van Michelle Roe (alles zien)

Leave a Reply