Hoe te versieren voor Kerstmis 2022

Het is weer die tijd van het jaar en je kunt je overweldigd voelen door je vakantie-to-do-lijst. Kerstmis kan magisch zijn, maar het kan ook erg druk zijn. Deze handleiding voor het decoreren voor Kerstmis neemt je stap voor stap mee door de manieren waarop je dit jaar Kerstmis aan je huis kunt toevoegen.

Al deze eenvoudige decoratie voor kerstideeën maken het je gemakkelijk om die vakantiecharme aan je huis toe te voegen zonder alle stress. Ik zal je meenemen in mijn favoriete manieren om te versieren voor Kerstmis, inclusief foto’s waarvan ik hoop dat ze je zullen inspireren. Laten we beginnen.

1. Zet een kerstboom op

Als je maar één element van Kerstmis aan je huis toevoegt, laat het dan een kerstboom zijn! Het is de gemakkelijkste manier om de magie van Kerstmis aan je huis toe te voegen. Er zijn veel opties voor wat voor soort boom je aan je huis kunt toevoegen en ik ga enkele van mijn favorieten delen.

Gevlokte kerstboom

Een gevlokte kerstboom voegt die besneeuwde look toe. De takken zijn bedekt met een wit poederachtig mengsel om echte sneeuw na te bootsen. Ze zijn zo mooi.

Verwant: als je op zoek bent naar de perfecte gevlokte kerstboom, bekijk dan dit bericht.

Gevlokte kerstboom
Gevlokte kerstboom

Affiliate-links voor uw gemak, lees mijn openbaarmaking voor meer informatie.

Naakte kerstboom

Een naakte kerstboom is de makkelijkste en snelste optie. “Naakt” betekent gewoon dat het alleen lichten heeft en geen andere versieringen. Ze zijn op zichzelf al magisch en als u op zoek bent naar een gemakkelijke, budgetvriendelijke optie, dan is dit iets voor u. Ik ben persoonlijk een grote fan van een naakte boom!

Naakte kerstboom
Naakte kerstboom

Gedecoreerde kerstboom

Een versierde kunstkerstboom is het meest voorkomende type kerstboom en kan naar wens worden aangepast. De decoratiemogelijkheden zijn eindeloos en kunnen leuk zijn voor het hele gezin.

Versierde gevlokte boom
Gedecoreerde kerstboom

Echte kerstboom

Een echte kerstboom is een must voor mijn familie en vormt een geweldige familietraditie. Er is niets leuker dan naar de boomkwekerij te gaan met een warme warme chocolademelk en je boom vers gezaagd te krijgen. Om nog maar te zwijgen van de geweldige geur die gepaard gaat met het hebben van een echte boom in huis.

Natuurlijk heeft het zijn nadelen. Het kan duur zijn omdat je elk jaar een nieuwe moet kopen in tegenstelling tot een kunstboom. Ze kunnen ook rommelig worden en je moet eraan denken om ze water te geven. Ik denk dat de voordelen opwegen tegen de nadelen.

Echte kerstboom
Echte kerstboom

2. Voeg een krans toe of twee

Een krans is een andere eenvoudige manier om te versieren voor Kerstmis. Je kunt ze in je hele huis op verschillende manieren gebruiken. Er zijn eindeloze opties voor de algehele look en de mogelijkheid om echte verse kransen te krijgen. Hieronder staan ​​​​enkele manieren waarop ik kransen in mijn eigen huis heb gebruikt.

Binnen of buiten van deur

De meest voorkomende plaats om een ​​krans toe te voegen is aan de buitenkant van uw voordeur. Dit voegt een geweldige vakantiesfeer toe aan de buitenkant van uw huis. Wist je dat je ze ook aan je binnendeuren kunt toevoegen? Hieronder staat een voorbeeld.

Kerstkrans Binnendeur
Kerstkrans Binnendeur

Binnen- of buitenramen

Ik hou van het uiterlijk van kransen op buitenramen, vooral op een grote koloniale met de kleine kaarsen in de ramen. Het is zo mooi. We hebben eigenlijk een koloniale en ik heb altijd al kransen willen toevoegen aan de buitenramen. Het kan veel werk zijn en kan duur zijn, afhankelijk van het aantal vensters dat u heeft. Misschien dit jaar!

Een andere creatieve manier om kransen op je ramen te gebruiken, is door ze aan de binnenkant toe te voegen! Je kunt decoratief lint toevoegen om ze op te hangen en dan gewoon een klein spijkertje gebruiken om ze aan de bovenkant van je raam te bevestigen.

Krans op binnenraam
Kerstkrans op binnenraam

Muur

Als je een lege ruimte hebt, kun je ook een kerstkrans aan je muur toevoegen als wanddecoratie. We hebben de perfecte plek in onze woonkamer tussen twee ramen en het is altijd een mooi middelpunt voor de kamer.

Kerstkrans aan de muur
Kerstkrans als wanddecoratie

Laag op kunst

Last but not least is een andere creatieve manier om voor Kerstmis te versieren, kransen over je bestaande kunst te leggen. u kunt opdrachtstrips gebruiken om te bevestigen. Ik hou van deze krans die oplicht. Het voegde de perfecte hoeveelheid feestvreugde toe aan ons bestaande decor.

Kerstkrans op Art
Kerstkrans gelaagd op kunst

3. Voeg een beetje sprankeling toe met licht

Een van mijn favoriete manieren om voor Kerstmis te versieren, is om overal lichtjes toe te voegen. Ze voegen die extra gezellige magie toe voor de feestdagen. Het beste is dat ze ook op andere plaatsen kunnen worden gebruikt dan in uw kerstboom. Hier zijn enkele creatieve manieren waarop ik lampen aan mijn huis heb toegevoegd.

Twinkelende lichtjes in een pot

Op zoek naar een beetje twinkeling in een middelpunt voor uw eet- of salontafel? Misschien heb je een open plek op je inkomconsole of open rekken. Het enige wat je nodig hebt is een doorzichtige glazen vaas van elk formaat en je kunt een reeks op batterijen werkende twinkelende lichtjes toevoegen.

ik hou van deze lampen op batterijen omdat ze worden geleverd met een afstandsbediening en meerdere instellingen hebben.

Twinkle Lights In Jar
Twinkle Lights In Jar

Twinkelende lichtjes op open rekken

Heb je open rekken in je keuken of misschien op een andere plek in huis? Dit is nog een geweldige plek om wat gezellige lichten toe te voegen.

In mijn huis rijg ik graag twinkelende lichtjes door de open planken in mijn keuken. Ik rijg ze zelfs door onze planten om een ​​beetje kerstmagie toe te voegen aan ons bestaande decor.

Ik gebruik deze ook lampen op batterijen op mijn planken en verberg het batterijpakket gewoon achter een decorstuk.

Twinkle Lights planken
Twinkle Lights planken
Twinkelende lichtjes op open rekken

Lichten op je kransen en slinger

Een andere, meer gebruikelijke manier om lichten toe te voegen, is door ze door je kransen en slinger te weven. Het beste hieraan is dat je slingers en kransen kunt kopen die al licht hebben. Het maken van uw kerstversiering dat veel gemakkelijker. Als u op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke optie, kunt u altijd zelf goedkope lichtslingers toevoegen.

Ik ben dol op het toevoegen van deze prelit JOY-krans aan onze ruimte.

Target Joy-krans
Target voorverlichte vreugdekrans

4. Laag in de slinger!

Garland is een eenvoudige manier om je huis voor Kerstmis te versieren. U kunt het op verschillende plaatsen in uw huis toevoegen. En er zijn zoveel opties, geflockt, echt, voorbelicht in een heleboel verschillende variëteiten. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe ik guirlande in mijn huis heb gebruikt.

Kerstslinger toevoegen aan Windows

Ik ben dol op het toevoegen van verse dennenslinger aan het raam in mijn keuken. Het laat de keuken niet alleen heerlijk ruiken. Het is een eenvoudige manier om een ​​vleugje kerst toe te voegen aan je keuken. Een ruimte die moeilijk te decoreren is. Je kunt een slinger aan elk raam in je huis toevoegen, maar dit is mijn favoriete plek.

Gerelateerd: 5 ideeën voor kerstkeukendecoratie

Keukenraamslinger
Echte grenen slinger op keukenraam

Hang Guirlande op de trap

Een andere leuke manier om een ​​slinger aan je huis toe te voegen, is op je trap. Je kunt een slinger ophangen aan je trapleuning.

Mijn favoriete manier om slingers op trappen te hangen, is door hem aan de boven- en onderkant van de trap te bevestigen en vervolgens in het midden. het creëren van twee swags. Ik bevestigde met lint en voegde grote strikken toe om te verbergen waar ik aan de rail bevestigde.

Een andere manier om een ​​slinger op een trap te hangen, is door hem om je trapleuning te draaien. Dit zou er heel mooi uitzien met een voorverlichte slinger.

Trap slinger
Slinger op de trap hangen

Kerstslinger gebruiken in een middelpunt

Op zoek naar een eenvoudig middelpunt van de eettafel? Een kerstslinger kan de perfecte aanvulling zijn. Ik gebruik het graag als de belangrijkste basis voor mijn middelpunt. Als je de slinger eenmaal hebt, kun je kaarsen of ander kerstdecor op elkaar leggen voor een eenvoudig kerststuk.

Bekijk dit bericht voor details over kandelaarhouders.

slinger middelpunt
Garland gebruikt in middelpunt

Hang Guirlande op Mantel

Je schoorsteenmantel versieren voor Kerstmis is een must. Garland is het perfecte laagje voor je schoorsteenmantel. Ik vind het vaak leuk om eerst met de slinger te beginnen en daarna al mijn andere elementen toe te voegen.

Garland betekent ook niet altijd groen. Je kunt kralenslingers, vilten ballenslingers gebruiken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik vind het leuk om een ​​​​verscheidenheid aan slingers aan mijn schoorsteenmantel toe te voegen en ze in lagen te leggen om interesse te wekken.

Gerelateerd: Rustieke kerst antieke mantel

Mantel Slinger
Kerstslingers op schoorsteenmantel.

Kerstslinger op spiegel!

Dit is een leuke manier om guirlande te gebruiken en iets waar je misschien nog nooit aan hebt gedacht. Als je een spiegel in je ingang hebt of als een centraal punt in een ander deel van je huis, overweeg dan om wat guirlande toe te voegen.

Ik wikkel graag een slinger rond de ronde spiegel in onze inzending en het voegt meteen die kerstmagie toe. U vindt de slinger die ik hier heb gebruikt.

Slinger rond spiegel
Garland gewikkeld rond spiegel.

5. Voeg vakantiedecoratie toe

De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos als het gaat om vakantiedecoratie. Miniboompjes, kaarsen, beeldjes en kunst aan de muur om er maar een paar te noemen. De opties kunnen overweldigend aanvoelen, maar blijf bij een paar verschillende items die bij uw stijl passen en breng ze in uw huis.

Hier zijn enkele foto’s van verschillende manieren waarop ik kerstdecoratie in mijn eigen huis heb gebruikt.

Flessenborstelbomen
Vrolijk kerstbord
Kerstinzending
Kerst Mantel

6. Kussens en dekens

De laatste stap bij het inrichten van je huis voor Kerstmis is het toevoegen van knusse kussens en dekens. Niets zegt zo gezellig als kussens gooien!

Er zijn veel feestelijke sierkussens en dekens op de markt. Het kan leuk zijn om wat van die items met kerstthema erin te strooien. Maar ik raad aan om kussens en dekens te kiezen met overgangspatronen en texturen.

Hierdoor kunt u ze het hele winterseizoen gebruiken en niet alleen voor Kerstmis. Denk aan knus neutraal breiwerk, stevig fluweel en grove geweven texturen.

Twee manieren om kussens en dekens te stylen

1. Op meubels

2. In manden

Zie voorbeelden van beide hieronder!

Kerst Woonkamer
Rode Kerst Kussens
Kussens in mand

Ik hoop dat deze handleiding voor het decoreren voor Kerstmis nuttig was en je veel inspiratie heeft gegeven voor het decoreren van je huis voor Kerstmis dit jaar. Ik hoor graag je favoriete manieren om te versieren voor Kerstmis of nieuwe eenvoudige kerstversieringsideeën die je in dit bericht hebt gevonden. Laat ze achter in de comments!

Zie iets wat je leuk vindt in dit bericht. Je kunt bij mij thuis shoppen HIER

Winkelgids voor moderne boerderij-kerstdecoratie

Eenvoudige kerstdecoratietour

Kerst Thuis Tour 2020

Eenvoudige winterwoonkamer | Hoe te versieren na Kerstmis

Wil je dit bewaren voor later? Post deze Hoe versier je voor Kerstmis op je favoriete Pinterest-bord!

Ideeën voor Kerstdecoratie

Leave a Reply