Hoe u uw huis veilig en klaar voor de winter kunt maken – Ideeën voor winkelruimtes

Uw gezin, huis en eigendommen moeten veilig blijven tijdens de lagere temperaturen, het barre weer en andere seizoenswisselingen. Gebrek aan onderhoud aan typische huishoudelijke artikelen, waaronder daken, leidingen en HVAC-systemen, kan leiden tot ongevallen en ongunstige resultaten.

Het zal helpen als u wat tijd en moeite steekt in het winterklaar maken van uw huis om het zo goed mogelijk te beschermen. Winterklaar maken omvat een paar specifieke activiteiten hieronder om uw huis voor te bereiden op de komende bitter koude winter.

Maak je klaar satisfied een verwarmingssysteem

Het belang van verwarmingstoestellen is cruciaal, aangezien ze uw huis in de winter heat houden. Laat uw kamerverwarming indien nodig vooraf vervangen of repareren. Vergeet niet om de kwaliteit van het verwarmingssysteem waar u naar kijkt te evalueren en kies degene die het minste onderhoud nodig heeft.

Energiebesparende programmeerbare thermostaten zijn een geweldige methode om een ​​huis comfortabel te houden. Als u echter nog een wide programma voor de wintertime nodig heeft, moet u dit onmiddellijk doen.

Controleer uw deuren en ramen

Het afdichten van ramen en deuren is de beste manier om uw huis winterklaar te maken. Zorg er eerst voor dat uw deuren en ramen geen openingen hebben om de stevige winterwinden het huis binnen te laten. Onderzoek ook altijd uw ramen en deuren om te zien of ze gerepareerd moeten worden. Tegelijkertijd kunt u uw ramen opnieuw schilderen om de openingen rond de raam- en deurlijsten op te vullen.

U kunt de warmte van uw huis verliezen als uw deur wiebelt of niet goed sluit. Om de ruimte tussen de deur en de vloer af te sluiten, kunnen deuren worden voorzien van metalen of rubberen deurvegers.

Dakbeveiliging is een need to

Een boomservice voor de winter kan alle gevaarlijke takken rond uw huis, oprit en tuin verwijderen als u overhangende takken wegknipt van uw dak.

Het controleren van uw dakpannen is een verstandig idee, zowel voordat de wintertime aanbreekt als minstens één keer zolang het duurt. IJsschade aan de tegels en torenlekken kunnen kostbare en aanzienlijke schade tot gevolg hebben. Daarnaast kunt u kiezen voor een dak sneeuwvangereen geweldige manier om uw dak te beschermen tegen sneeuw.

Bescherm de leidingen

Aangezien leidingbreuken kunnen leiden tot dure schade en reparaties, zijn bevroren leidingen het meest voorkomende slachtoffer van koud weer. Isolerende leidingen in kruipruimtes en kelders zijn een eenvoudige manier om dit tegen te gaan. Bovendien kunt u kastdeuren openen om warme lucht doorway uw leidingen te laten circuleren als de temperatuur onder het vriespunt zakt. Laat je kraan ook een beetje druppelen om het h2o te laten stromen.

Regenafvoeren en dakgoten leegmaken

Controleer of bladeren of vuil uw dakgoten of afvoeren blokkeren. Door uw dakgoten schoon te maken, voorkomt u ophoping van ijsdammen, gebarsten dakgoten en lekkage van smeltende sneeuw in uw kelder.

Laat een koolmonoxidemelder plaatsen

Houd je gezin heat terwijl je ze beschermt. Hoewel ovens en andere warmtebronnen nodig zijn, kunnen ze lekken koolmonoxide indien niet goed geventileerd. U kunt deze detectoren op elke verdieping installeren om u te waarschuwen voor mogelijke problemen.

Bereid je sneeuwbestrijdingsgereedschap voor

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk voordat de wintertime aanbreekt de uitrusting koopt die je nodig hebt, want je wilt voorkomen dat je wordt ingesneeuwd en een sneeuwblazer, ijssmelter of een sneeuwploeg nodig hebt.

Besteed geld aan kwaliteitsgereedschap om uw oprit vrij te maken. Door kwaliteitsgereedschap aan te schaffen, zult u zich op uw gemak voelen wanneer u ze moet gebruiken. Zoek bovendien naar iets dat gemakkelijk te hanteren en veilig is voor uw eigendom, inclusief uw betonnen oprit.

Vergeet niet om veilig te zijn

Vergeet niet om de deuren op slot te doen, ook de garagedeur en de deur van de garage naar het huis. Inbrekers zoeken tijdens de feestdagen naar eenvoudige toegangspunten via de garage en ramen.

Tuinmeubilair en uitrusting

Buitenmeubilair moet naar binnen worden gebracht of worden opgeslagen. Meubels die niet kunnen worden verplaatst, moeten worden afgedekt achieved een zeildoek en worden vastgemaakt met koorden. Rol vervolgens je grill naar binnen, of zet de propaantank op zijn minst op een warme plek.

Bestrijd ziektekiemen

De wintertime is ook het koude- en griepseizoen. Zorg ervoor dat iedereen in uw huis de juiste hygiëne toepast veelvuldig handen wassen kan de meeste virussen helpen voorkomen.

Apparatuur om te overleven in koude klimaten

Controleer de batterijen in uw zaklampen en andere niet-elektrische verlichting in het geval van een winterstorm die een stroomstoring kan veroorzaken. Zorg er ook voor dat je een driedaagse voorraad houdbaar voedsel hebt. Vul 10 slotte indien nodig uw EHBO-doos aan.

Vergeet uw auto’s, huisdieren en planten niet

Zorg ervoor dat uw auto ongeveer een halve tank benzine heeft. Het verlaagt de kans op ijsvorming in uw brandstofleidingen. Bovendien is het een veiligheidsmaatregel als het weer u verhindert om uw buurttankstation te bereiken.

Planten kunnen behoorlijk very last hebben van de kou. Breng je potplanten naar binnen als je kunt tijdens deze kille temperaturen.

Honden en katten kunnen internet als mensen bevriezing en onderkoeling ontwikkelen. Dus om ze warm, comfortabel en veilig te houden, breng ze naar binnen.

Leave a Reply