huis in Almelo met zes slaapkamers en een enorme tuin

Elke week struinen we Funda af voor fijne optrekjes in Almelo. Deze week extra aandacht voor een vrijstaande woning uit 1980 aan De Delle 19 te Almelo. Dit huis heeft maar liefst zes slaapkamers en een tuin.

De Delle ligt aan de rand van het Groeneveld. Je komt de wijk binnen via de rotonde bij het gebouw van het waterschap. Een wijk waar alleen bewoners komen, dus het is sowieso heerlijk rustig. De woning is ontworpen door de Almelose architect Ton Hesp. Misschien wil je wat dingen moderniseren, maar het huis is zeker de moeite waard.

Trap middenin je woning

Als je de woning binnenkomt, stap je in een ruime hal. Aan de voorzijde is de eetkeuken en het eetgedeelte. De woonkamer kijkt uit op de tuin en is heerlijk licht door de glazen pui. Bijzonder: middenin de woning is het trappenhuis gebouwd, met een kelderruimte onder de trap. Via de bijkeuken kun je naar de dubbele garage.

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers met vaste kasten. Volgens de makelaar is de badkamer met bad, douche en toilet ‘prachtig vintage’. Als je niet van gedateerd houdt, moet je flink onder handen nemen. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers. Genoeg ruimte dus in huis!

De Delle 19 Almelo

Deze woning aan De Delle 19 te Almelo heeft een woonoppervlakte van 186 vierkante meter. Het totale perceel is 1011 vierkante meter groot. Wat kost het? De vraagprijs is op dit moment 599.000 euro, kosten koper.

De onderstaande foto’s geven je een impressie van deze woning. Swipe of klik voor meer >

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

De Delle 19 Almelo

Verder gluren kan op de Fundapagina van de woning. Daar vind je veel meer informatie en foto’s. Als je interesse, dan vind je op deze Funda-pagina heeft ook de contactgegevens van de makelaar.

Meer over wonen in Almelo:

Volg indebuurt Almelo ook op Instagram en Facebook.