Hulp nodig bij het betalen van dakreparaties of zelfs een nieuw dak? Je bent niet alleen!

Hulp nodig bij het betalen van dakreparaties of zelfs een nieuw dak?  Je bent niet alleen!

In deze tijden van stijgende inflatie en dreigende recessie is het laatste waar huiseigenaren mee te maken willen hebben een dure dakreparatie of vervanging. Vooral in gevallen waarin garanties of verzekeringen om welke reden dan ook de kosten niet dekken.

Het dragen van de kosten van dakwerkzaamheden is voor veel huiseigenaren stressvol, vooral tegenwoordig wanneer die kosten alleen maar lijken te stijgen.

Voor huiseigenaren die niet genoeg contant geld hebben, lijkt het bijna onmogelijk om te betalen voor een dakreparatie of een nieuw dak te krijgen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om het geld te krijgen dat je nodig hebt om je dak te repareren of zelfs te vervangen zonder een miljonair te zijn en een ideal krediet te hebben!

Van leningen verstrekt doorway non-profitorganisaties tot subsidies en zelfs wedstrijden, als je dakreparaties of zelfs een volledige dakvervanging nodig hebt, heb je opties.

Een lening voor thuisrevalidatie aanvragen

U kunt deze suggestie afwijzen als u een minder dan fantastic krediet heeft of al bent afgewezen doorway uw bank, maar er zijn non-profitorganisaties die rehabilitatieleningen aanbieden die zijn ontworpen om huiseigenaren met een laag inkomen en middenklasse te helpen de huisreparaties te krijgen die ze nodig hebben zonder een vlekkeloos krediet nodig te hebben file.

Rehabilitatieleningen zijn meestal gemakkelijker te krijgen dan algemene leningen, omdat ze beperkt zijn tot het betalen van cruciale infrastructuurreparaties, zoals uw dak of ventilatiesysteem en niet voor zaken als projecten voor woningverbetering of nieuwe apparaten. Ze zijn specifiek bedoeld voor noodzakelijke reparaties en zijn geen algemene leningen.

NeighborWorks (www.nw.org) is zo’n organisatie, die veel diensten voor huiseigenaren aanbiedt, niet alleen leningen. Zij kunnen u helpen bij het vinden van de lening die u nodig heeft by means of het netwerk van huisvestingsorganisaties in het hele land, inclusief Georgië. Als je denkt dat je in aanmerking komt, bekijk ze dan of gebruik het world wide web om anderen te vinden die leningen voor thuisrevalidatie aanbieden!

“In-Residence” financiering

Als u niet zelf de rompslomp van het verkrijgen van een externe lening wilt, hebben sommige dakdekkers “in-household” financieringsopties beschikbaar, hetzij doorway een partnerschap satisfied een derde partij, of door het werk zelf te financieren. Deze vereisen meestal betere kredietscores en strengere eisen, maar neem contact op met uw plaatselijke dakaannemers om te zien of zij een oplossing hebben, misschien komt u in aanmerking!

Uw huis herfinancieren

specifiek fulfilled de Federale huisvestingsadministratie 203k herfinancieren lening. Satisfied dit programma kunnen huiseigenaren hun bestaande hypotheek en de kosten van een renovatie- of reparatieproject consolideren. Zolang je het gebruikt voor noodzakelijke reparaties en niet voor een nieuw zwembad of deck, heb je een goede kans om je te kwalificeren. Uw lokale hypotheekverstrekker kan u helpen met meer informatie en aanvragen.

Subsidies of wedstrijden

Je hebt zelfs de kans om de dingen die je nodig hebt free of charge te laten doen! Deelnemen aan wedstrijden zoals onze recente Geen dak achtergelaten programma, kan u gratis het dak geven dat u nodig heeft! Toegegeven, deze komen niet vaak voor, maar als ze dat wel doen, meld je dan aan!

Er zijn zelfs subsidies zoals de Reparatieprogramma voor zeer lage inkomens aangeboden doorway de USDA die leningen en subsidies verstrekt om huizen te repareren, te verbeteren en zelfs te moderniseren!

De Subsidie ​​voor reparatie en rehabilitatie van landelijke woningen is beschikbaar voor Senioren (62+) en kan worden gebruikt voor reparaties om uw huis veiliger, gezonder of zelfs toegankelijk te maken voor mensen satisfied een handicap!

Voor meer informatie of om uw gratis schatting in Metro Atlanta te plannen, bel Atlanta Roofing Experts in Metro Atlanta op 770-419-2222.

Leave a Reply