Inspiratie nodig voor een nieuw terras in jouw tuin? Dit zijn 3 vlonder trends!

Zonnebril op, tuinstoel uitgeklapt, drankje in je hand, om van de zon te genieten hoef je echt niet ver te reizen. Nu de lente is aangebroken is het namelijk hét perfecte moment om het terras in jouw tuin aan te pakken! Laat je inspireren door de nieuwste vlonder trends.

terrastrends 2022

Exclusief genieten

Bij het leggen van een houten vlonder kan je veel verschillende kanten op met soorten hout. Een favoriete soort vlonderplank van ons is toch wel die van padouk hout. Deze hardhouten vlonderplanken zijn net na bevestiging felrood van kleur, maar verkleuren binnen no time naar een prachtige zilvergrijze tint! Dit zorgt voor een luxe, exclusieve uitstraling van het terras waar je erg lang van kan genieten. Hou je van een speels karakter in jouw tuin? Combineer dan houten vlonderplanken van verschillende breedtes voor een leuk effect! Padoek eenvoudig samen te verkrijgen met al het bevestigingsmateriaal. Vaak zijn bij houtleveranciers handige vlonder totaalpakketten beschikbaar, zo weet je zeker dat je alles in huis hebt!

Onderhoudsvrij met een moderne tint

Een soort vlonderplank die tegenwoordig populairder wordt is die van composiet. Composiet vlonderplanken bestaan ​​uit een combinatie van kunststof- en houtvezels, resulterend in de planken lang mee gaan, een moderne uitstraling hebben en ook toekomst vrij zijn! Daarnaast zijn de composiet vlonderplanken prachtig te combineren met verschillende composiet schuttingen voor een uitgewerkte uitvoering. Nog een voordeel, deze schutting is gemakkelijk samen te stellen met kant en klare tuinschermen! Wil je toch een andere look? De composiet vlonderplanken staan ​​ook schitterend bij andere soorten schuttingen zoals een hout beton schutting met douglas hout of een bruin geïmpregneerde houten schutting.

Chique en duurzaam

Wanneer je nog vele jaren wil genieten van jouw heerlijke terras, zijn bamboevlonderplanken een super oplossing! Door deze grassoort te verwerken als plank gaat het materiaal gemiddeld wel vijfentwintig tot dertig jaar mee. Bamboe vlonderplanken staan ​​bekend om de warme bruine kleur en geven een chique uitstraling door de zwarte strepen in het plan. Zo zorg je voor een echte eyecatcher in jouw tuin! Daarnaast is het gebruik van bamboe vlonderplanken een ecologisch verantwoorde keuze, aangezien deze grassoort snel groeit en daaruit gebruikt materiaal weer lang en breed is teruggewonnen in de tijd dat je op jouw bamboeterras in de zon hebt kunnen.

Om optimaal te genieten van de lentezon is een nieuw terras een must! Zie je jezelf al zitten op een prachtig vergrijsde vlonder van padouk hout, geniet je zonder zorgen van het onderhoudsvrije composiet van ga je toch voor de duurzaamheid van bamboe vlonderplanken? Een ding is in ieder geval zeker: wanneer je voor een van deze vlonder trends gaat genieten van een schitterend terras!

bouwhuisontwerp

Next Post

Geniet van meer privacy in huis met deze tips | Barneveldse Krant

Fri Apr 22 , 2022
Nederlanders zijn van nature nieuwsgierig, wat zich op verschillende manieren uit. Een goed voorbeeld hiervan is het feit, dat men bij een wandeling over straat al snel is bij woningen naar binnen te kijken. We willen weten wat er bij anderen gebeurt. Of wat te denken van omwonenden, die vanuit […]