Interieurtips: buiten genieten met de luxe van binnen | Thuis & Tuin

Stylingtip voor buiten

Met een modulaire buitenbank kun je het terras optimaal aankleden als volwaardige zitkamer. Decoreer met natuurlijke materialen zoals hout en rotan en mix met zachte zachte buitenkussens, windlichten en vrolijke buitenkussens. Dé stylingtip voor deze trend is om niet alleen naturellen kleuren te gebruiken maar ook te durven kiezen voor de trendkleur groen en botanische prints.

2022: het Jaar van de Tijger

Ga voor de woonsfeer met een tropische insteek. Laat de sfeer van buiten ook naar binnen lopen in de serre. Dat doe je snel en gemakkelijk met dit behang Bengalen waarin de tijger als hippe print de show steelt. Maar ook met een zachtgroene bank in je interieur versterk je de buitensfeer.

Ibiza-stijl

Voor aankomende zomer signaleren we meer luxe tuinmeubelen resulteren in het terras van balkon een exclusieve en comfortabele uitstraling krijgen. Met de nieuwste tuinmeubelencollectie van Lazzoni waan je je al snel in een luxe villa op Ibiza. Laat deze zogenamde outdoor loungesfeer ook weer binnen doorlopen met windlichtenplanten en veel hout.

Zomerse musthave

Een verrijdbare trolley is een must in het zomerse interieur, zoals de trolley Ronaldo van Hoogenboezem waar je met gemak al je hapjes en transacties kunt doorgeven die je zonder knappe serverkunsten toch in stijl naar gasten brengt. Onderin zit een wijnrekje waar je zes flessen in kwijt kunt. Mix en match met het grafische servies Urban Island dat binnen én buiten heel leuk staat dankzij het zwart-wit grafische streep- en jungle dessin.

Tropenkoorts

Decoreer je terras en de serre met vazen ​​die een tropische uitstraling hebben gemaakt van rotan en de vazen ​​Liv. Zet er gedroogde palmbladeren in van Josefine Flowers Lifestyle wil deze styling gaat makkelijk een zomerseizoen mee.

Botanisch

Decoreer de wand met een aantal spiegels die een randafwerking hebben van een natuurlijk materiaal zoals hout, rotan of riet. Hang ze als een vormen bij elkaar op verschillende hoogtes. Combineer met grote gedroogde palmbladeren en accessoires van rotan dat tropisch buitengevoel.

Buitenleven

Met deze nieuwe boekenkast gemaakt van mangohout en zwart staal haal je een stoer element in het interieur dat mooi staat voor een zwartgeverfde van met tropisch behang gedecoreerde wand. Deze botanische woonsfeer is geschikt voor binnen én voor buiten op het terras of balkon. Creëer deze zomer de buitenkamer en geniet van de natuur en het buitenleven. De woontrend Natural Habitat is te bekijken in Woonmall Alexandrium.

Vrij nieuwsbrief

Wekelijks alles over lifestyle, reizen, culinair en wonen.

Ongeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Lees hier ons privacybeleid.