JE HUIS RENOVATIE OP HET SPOOR HOUDEN -Homeadviceguide

Hoeksteen BouwbedrijfVertel ons iets in excess of uw bedrijf en de diensten die u aanbiedt.

Wij zijn een entire-assistance renovatie- en verbouwingsbedrijf. Wij zijn gurus in het managen van een undertaking, ongeacht de omvang, van start off tot eind. Onze relaties fulfilled de leveranciers en onderaannemers zorgen ervoor dat onze projecten soepel verlopen. Ik zeg graag: “Ik creëer het huis van de dromen van mensen.”

Kunt u kort omschrijven wat een renovatie is? Is dat hetzelfde als een verbouwing?

De termen zijn inwisselbaar, maar ik heb een renovatie altijd gezien als een dieper, omvangrijker project. Een verbouwing is meer een cosmetisch of oppervlakteproject, zoals het vervangen van bekleding en vloeren, of gewoon opfrissen met wat verf.

Wat zijn enkele van de meest voorkomende renovatieprojecten voor huizen?

De meest voorkomende renovaties zijn keuken- en badkamerprojecten. Deze twee kamers voegen de meeste waarde toe aan het huis en het is een geweldige plek om te beginnen met updates.

Als een huis veel verbeteringen nodig heeft, hoe moeten huiseigenaren dan beslissen wat ze als eerste moeten doen?

Grote renovaties aan huis kunnen overweldigend zijn voor de huiseigenaar om alles in één keer af te handelen. Ik vertel mijn klant om hun masterplan te ontwikkelen voor het eindresultaat waarnaar ze op zoek zijn. Als dat eenmaal is gepland, enable ik hen met het opbreken van het totale undertaking in kleinere, beter beheersbare delen. Dit werkt vooral goed wanneer de klant in het te renoveren huis woont.

Wat is het belang van het kiezen van de juiste ontwerper en bouwer, en heb je guidelines om dat te doen?

Het is absoluut van cruciaal belang om een ​​ontwerper en bouwer te kiezen waarmee u nauw kunt samenwerken. Internet als bij elk ander beroep, moet je voor een prettige werkervaring kunnen opschieten achieved de architect en bouwer. Het renovatieproces is een stressvolle tijd, ik allow goed op de behoeften van de klant bij de renovatie, hun persoonlijke schema’s en ik zorg ervoor dat onze vergadertijden worden gepland.

Wat zijn een of twee van de grootste uitdagingen waar huiseigenaren tijdens het renovatieproces tegenaan lopen? Hoe kunnen ze daar succesvol mee omgaan?

Tijd en geld! Een verbouwing kost altijd meer tijd dan verwacht doorway onvoorziene omstandigheden. Het spending budget wordt vaak opgerekt wanneer er veranderingen optreden die de renovatie beter maken, zoals updates van apparaten, verlichtingsadd-ons en updates van afwerkingsdetails.

Wat is de beste manier voor mensen om make contact with achieved u en uw bedrijf op te nemen?

Bezoek onze web-site op www.cornerstoneconst.com of bel 617-629-2910.

Leave a Reply