Kaley Cuoco Reportedly Grabs Agoura Hills Estate for $5.25M

“De stewardess” ster Kaley Cuoco is nu aan boord gegaan van een huis in Agoura Hills, CA. Ze kocht het pand van “Twilight” acteur Taylor Lautner voor $ 5,25 miljoen, de website Vuil rapporten.

Het moderne herenhuis, gebouwd in 2020, kwam in februari op de markt voor $ 4.999.950. Cuoco betaalde meer dan de vraagprijs voor de 9 hectare grote spread.

Omheind landgoed

Gelegen op ongeveer 40 mijl buiten Los Angeles, biedt het omheinde landgoed in een gated community volledige privacy, een spectaculair uitzicht en aangepaste afwerkingen.

De plattegrond van 5.647 vierkante meter omvat vijf slaapkamers en vier badkamers. De open conceptlay-out wordt benadrukt door de primaire suite op het hoogste niveau met een glazen deur die naar buiten opent, evenals een enorm bad met dubbele wastafels.

grote slaapkamer

(makelaar.com)

Bad met dubbele wastafels

(makelaar.com)

Ook op de begane grond is de keuken die uitkijkt op een eet- en woonruimte en is voorzien van glazen deuren om de woonkamer naar buiten uit te breiden.

Huiskamer

(makelaar.com)

open keuken

(makelaar.com)

Luxe interieurdetails zijn onder meer glazen zakdeuren, brede eikenhouten vloeren en 12-voet plafonds.

____

Bekijk: een kijkje in Betty White’s geliefde Carmel Estate aan de oceaan

____

Via de zwevende trap vind je een medialounge en bar, een slaapkamer en een speakeasy-bar die kan worden omgebouwd tot slaapkamer.

Medialounge

(makelaar.com)

Speakeasy-bar

(makelaar.com)

Buiten is er een 45 meter lang overloopzwembad met spa, loungeruimte, vuurkorven, barbecuecentrum en jeu de boulesbaan. Het pand wordt geleverd met vlakke, bruikbare ruimte voor paardenweiden, tuinen of gazons.

Zwembad

(makelaar.com)

Andere hoogwaardige voorzieningen zijn onder meer een garage voor zes auto’s, parkeerplaatsen voor campers en boten, smart home-technologie en een beveiligingssysteem.

Grote vastgoedtheorie

Eerder, de ster van “The Big Bang Theory” en haar man, Karl Cookheeft in 2020 een gloednieuw gebouw in Hidden Hills opgehaald. De twee zijn sindsdien uit elkaar gegaan en naar verluidt verkocht het huis in een off-market deal voor $ 16,2 miljoen

Cuoco, geboren in Californië, leek te hebben genoten van haar korte tijd op de pittoreske plek.

Daarvoor woonde Cuoco in een mediterrane villa in Tarzana, waar ze vandaan kwam Khloe Kardashian voor $ 5,49 miljoen in 2014.

In 2019 noteerde ze het voor $ 6,9 miljoen en verkocht het uiteindelijk voor iets minder dan $ 4 miljoen in 2020.

Cuoco’s voormalige mediterrane villa in Tarzana, CA

(makelaar.com)

Van de ervaren ruiter wordt ook gezegd dat hij een paardenranch in Ventura County bezit.

Cuoco speelde Penny in “The Big Bang Theory” van 2007 tot 2019. Sinds 2020 produceerde en speelde ze in de HBO Max-serie “The Flight Attendant”, die nu in zijn tweede seizoen is.