Keuken als open laboratorium te zien op EuroCucina 2022 in Milaan

Jaren gaan, maar de aantrekkingskracht van voorbij LAB13 vervaagt nooit. Geboren als een collectie in een constante evolutie, waarin de lijn blijft groeien en een innovatie op EuroCucina 2022, verkent LAB13 opnieuw materialen en innovatieve oplossingen fulfilled zijn essentie, waarin gespeeld wordt satisfied minimalistische lijnen en getextureerde contrasten.

In de nieuwe configuratie mogelijkheden, ontworpen door Ulisse Narcisi, wordt LAB13 een 360° laboratorium: een ruimte om te vullen met de emoties en passies van de mensen die er wonen en niet alleen nieuwe experimenten uitproberen maar ook oneindig veel om te delen.

Deze benadering is bedoeld als het hart van het sociale gebied, de aanwezigheid van vele beschikbare ruimtes langs de gehele omtrek van het samenkomst, waar iedereen vrij kan genieten van de verschillende activiteiten. Dit wordt ook weergegeven door de aanwezigheid van wandkasten in brons vloeibaar metaal die, samen achieved de wandopbergmeubels, een homogene verdeling van de keukengerei maken.

Het werkgedeelte wordt gevormde door een inductiekookplaat en een spoelbak in een basalt opbouw.
De 130 cm hoge bovenkasten, maar ook de belangrijkste elementen in de keukenruimte: de belangrijkste mogelijkheden om de luchtkwaliteit te verwijderen, dampen en condensatie.
Het systeem satisfied beplankte deuren in zwart eiken en brons vloeibaar metaal, samen satisfied de legplanken en de achterwand in Fenix ​​Grigio Bromo van de Copernico-unit, maakt van LAB13 een uniek en veelzijdig venture dat op natuurlijke wijze “om de hoek” verdergaat, fulfilled een compositie van Vibrant-wandunits uitgerust achieved LED-verlichting en metaalbruine aluminiumprofielen, die het mogelijk maakt de wandruimte te benutten, doorway deze als omhulsel te gebruiken.

LAB13 is ook een laboratorium van nieuwe technologische materialen. Om dit te bevestigen zijn de wandkasten en hoge kasten fulfilled zakdeuren ontworpen om uittrekbare tafels te tonen en om de apparaten te verbergen, zoals de koelkast van de magnetron.

De keuken, bestemd als open up laboratorium, wordt bevestigd door de wandcompositie van LAB13: een lineair blok dat zich above drie wanden uitbreidt en een grote vrije ruimte laat ontstaan, om de aanzet van een toekomstige enkel aan te nemen, en dichter bij het idee van een open up ruimte met keuken en woonkamer te komen.

De configuratie die Ulisse Narcisi voor ARAN Cucine heeft gecreëerd, ontwerpen van modellen van LAB13 zijn: het onderzoek en het ontwerpconcept, voorgesteld als veranderende ideeën, in staat om te leven en zich te ontwikkelen.

LAB13, in zijn uitgebreide configuratie, nogmaals zijn essentie van doorlopend challenge.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
through G. Ventura, 5
20134 Milaan
+39 02 264 165 07
[email protected]
www.cavalleri.com

bouwhuisontwerp

Next Post

Permanente vakbeurs voor huis en tuin in Venlo | 1Limburg

Mon Jun 6 , 2022
Venlo krijgt een permanente vakbeurs voor alles op het gebied van wonen, decoratie en hospitality. De voormalige bloemenveiling wordt hiervoor getransformeerd tot een ontmoetingsplek voor exposities en bezoekers die 350 dagen for every jaar geopend is. Het idee voor dit unieke beursconcept komt van Lex Ebus. Hij startte vijftien jaar […]