Lavish HDB Interior Design Look without Spending a Fortune

In de afgelopen jaren heeft de moderne cultuur mensen sterk beïnvloed om hun individualiteit te tonen. Op zijn beurt heeft het streven om anders te zijn plaatsgemaakt voor vreemde ideeën, waaronder enkele in HDB-interieurontwerp. Eerlijk gezegd is de combinatie van luxe en modern niet nieuw. Toch vereist de stijl een ander niveau van esthetiek.

Bovendien heb je zeker een behoorlijk deel van je budget nodig om het te laten werken in een HDB-interieurontwerp. Gelukkig is het mogelijk om de typische weelderige look te krijgen zonder een fortuin uit te geven. Het toevoegen van een opvallende leren bank of een aantal unieke kroonluchters zal inderdaad een gat in uw zak graven. Maar slim zijn met je keuze en je concentreren op wat essentieel is, kan je een heel eind brengen. Bekijk onze zes belangrijkste aspecten om aan te werken bij het plannen van uw weelderige moderne interieurontwerp:

Donkere accenten voor een dramatische look

Misschien blijven de meeste interieurontwerpers en huiseigenaren uit de buurt van donkere kleuren omdat ze negatieve emoties oproepen. Gelukkig is dat niet het geval als je weet wat je doet. Wat dat betreft zijn donkere accenten essentieel in elk luxe interieur. Als je een gedurfd statement wilt maken, moet je dit zeker onderdeel maken van je ontwerpplan.

Kies bijvoorbeeld voor pikzwarte keukenkasten. Ze passen perfect bij lichtbruin gefineerde kastdeuren en een geheel wit wandpalet. Combineer alles met een hoge zwarte koelkast om de looks af te maken. U kunt een vergelijkbare combinatie van tinten behouden in uw hele HDB-huisinterieur. Als alternatief kunt u het lichtbruine fineer veranderen in goudbruin hout voor een naadloze look.

Moderne elementen uit het midden van de eeuw toevoegen

Je hebt ongetwijfeld minstens één van deze films gezien waarin het verhaal gaat over 17e of 18e-eeuwse Europese edelen. Ze wonen in huizen met ingewikkelde interieurontwerpen die je gewoon niet kunt weerstaan. Gelukkig kun je altijd de favoriete stijl nabootsen door enkele moderne elementen uit het midden van de eeuw te implementeren.

Inderdaad, de stijl is gemakkelijk uit te voeren zolang je weet wat je doet. Voeg eenvoudig wat gouden en witte rechthoekige kaders toe aan uw muren. Bovendien kun je je muren versieren met wat kunst in de bijbehorende kleur. Vergeet niet om in dezelfde sfeer wat wall scones toe te voegen.

Leren Meubels

Natuurlijk is leer altijd een symbool van elegantie geweest. Daarom is het een onmisbaar materiaal in elk uitbundig HDB-interieurontwerp. In de meeste gevallen kun je kiezen voor een comfortabele zwarte of donkerbruine bank. Toch kun je zo ver gaan als je fantasie werkt. Zo kunt u uw portmanteau voorzien van leren stoelen of gewoon leren poefs kopen voor in uw woonkamer.

Wingback-stoelen

Als u van traditionele luxe houdt, dan zult u dol zijn op vleugelfauteuils! Inderdaad, dit artikel is waarschijnlijk een van de gemakkelijkst herkenbare elementen van elk HDB-interieur. Bovendien zijn deze stoelen ongelooflijk comfortabel – een eigenschap die het allemaal de moeite waard maakt.

ontwerp

Doorgaans kunnen wingback-stoelen behoorlijk duur zijn, dus het zal geen verkeerde beslissing zijn als u naar alternatieven zoekt. Als je een beperkt budget hebt, kun je permanent genoegen nemen met een klassieke fauteuil of een set IKEA stoelen. Deze laatste kan je stofferen met textiel in Bordeau om de algehele sfeer aan te vullen.

Statement kroonluchters

Elegante kroonluchters zijn ongetwijfeld een kenmerkend onderdeel van elk weelderig interieurontwerp. De glanzende glitter die ze uitstralen is zeker de moeite waard, vooral in de eetzaal. Uiteindelijk zal de combinatie van verfijnde inrichting een luxe uitstraling geven. Het beste van alles is dat u uw geld niet op meerdere stukken hoeft uit te geven. In plaats daarvan kun je veilig mixen met armaturen in moderne of industriële stijl.

Muur kunst

Last but not least, vergeet niet dat kunst aan de muur een cruciale rol speelt bij het uitdrukken van individualiteit. We moeten er inderdaad rekening mee houden dat uniek zijn in uw interieurontwerp een must is bij het maken van een statement. Versier daarom uw HDB BTO-woonkamer en slaapkamer met minstens één prachtig kunstwerk.

Laatste gedachten

Om af te sluiten, het creëren van een inspirerende HDB interieurontwerp betekent niet altijd dat je er veel geld in moet steken. Meestal draait het allemaal om creativiteit en een paar slimme ideeën. Als u toch denkt professionele hulp nodig te hebben, kunt u altijd rekenen op experts als AC Vision. Het bedrijf levert namelijk verschillende diensten, waaronder HDB interieurinrichting. In dit opzicht zullen de ontwerpers uw luxedroom waarmaken zonder dat u een fortuin hoeft uit te geven.

bouwhuisontwerp

Next Post

Van sfeerloze tuin naar mediterraan paradijs

Sat Apr 30 , 2022
Op dit moment vinden Maaike en Jeremy de tuin nogal sfeerloos en grauw. De vrienden die regelmatig langs komen vooral de sfeer in de tuin, maar ze zullen graag willen dat de tuin zelf ook wensend is. Het stel heeft al een olijfboom in de tuin staan, dus voor Tom […]