Lexus and the pure power of electric

Lexus stelt nog steeds hoge prestatienormen met hun eerste Battery Electric Vehicle (BEV).

LEXUS / GELEVERD

Lexus stelt nog steeds hoge prestatienormen met hun eerste Battery Electric Vehicle (BEV).

Toen het merk Lexus in 1983 werd opgericht, kreeg een zeer gespecialiseerd team van ingenieurs, ontwerpers en technici de ambitieuze taak om een ​​luxe voertuig te bouwen dat de beste ter wereld zou overtreffen.

Vandaag de dag stelt Lexus nog steeds die hoge eisen op het gebied van baanbrekend design, technologie en prestaties met de Lexus UX 300e, hun eerste Battery Electric Vehicle (BEV).

De UX 300e combineert Lexus-raffinement van wereldklasse met een opwindende nieuwe Lexus geëlektrificeerde ervaring. De ingenieurs van Lexus hielden het onderscheidende ontwerp en de gebruikskenmerken van de populaire UX-crossover intact en concentreerden zich op de mogelijkheden om voort te bouwen op de prestatievoordelen die uniek zijn voor BEV’s.

De UX 300e wordt uitsluitend aangedreven door zijn batterij en zonder een traditionele verbrandingsmotor produceert hij geen uitlaatgassen, de volledig elektrische Lexus biedt voordelen die verder gaan dan compromisloos vermogen.

De UX 300e is ook ongelooflijk gemakkelijk te besturen en is ontworpen om gemakkelijk door krappe stadsstraten te navigeren.

LEXUS / GELEVERD

De UX 300e is ook ongelooflijk gemakkelijk te besturen en is ontworpen om gemakkelijk door krappe stadsstraten te navigeren.

Omdat volledig elektrische motoren direct koppel bieden, combineert de UX 300e planeetvriendelijke kracht met een opwindende aandrijving en een grotere acceleratie dan hun benzine-tegenhangers, samen met lagere bedrijfskosten dan conventionele voertuigen.

De UX 300e is ook ongelooflijk gemakkelijk te besturen en is ontworpen om gemakkelijk door krappe stadsstraten te navigeren. De wendbaarheid wordt geëvenaard door het doordachte en luxe interieurontwerp, waardoor het zeer comfortabel is voor langere woon-werkverkeer.

Dat comfort wordt geëvenaard door prestaties met de krachtige motor van de UX 300e die zorgt voor een natuurlijke maar opwindende acceleratie zodra uw voet het pedaal raakt. De accu met hoge capaciteit die zich onder de vloer van het voertuig bevindt, zorgt voor een laag zwaartepunt en een optimaal rijbereik voor het dagelijkse woon-werkverkeer. De UX 300e is met opzet ontworpen om extreem wendbaar en responsief te zijn – de perfecte stadsauto – dankzij een zeer stijve carrosserie en zijn laag zwaartepunt. De lithium-ionbatterij met grote capaciteit heeft u gedekt en brengt u overal binnen een bereik van 200-300 km, afhankelijk van gebruik en voorwaarden.

En hoewel de kracht van het voertuig er misschien anders uitziet, is de UX 300e onmiddellijk herkenbaar als behorend tot de luxe Lexus-autostal. Alle klassieke Lexus-kenmerken van uitmuntendheid – de bouwkwaliteit, verfijning en rijervaring – zijn aanwezig.

De ophanging en soepele aandrijflijn van de UX 300e zijn zorgvuldig geoptimaliseerd.

LEXUS / GELEVERD

De ophanging en soepele aandrijflijn van de UX 300e zijn zorgvuldig geoptimaliseerd.

Elk facet van de bedieningselementen van de UX 300e en de soepele aandrijflijn zijn zorgvuldig geoptimaliseerd door het ontwerpteam van de auto om ervoor te zorgen dat de kenmerkende Lexus-kenmerken behouden blijven, met als bijkomend voordeel een volledig elektrische rijervaring. Elk element is geëlektrificeerd, van de aandrijflijn tot het verfijnde interieurgeluid dat wordt gecomponeerd door het Active Sound Control-systeem en de krachtige maar efficiënte airconditioning.

Maar pas als je achter het stuur zit, wordt het unieke karakter van de eerste Lexus BEV duidelijk.

Hij deelt de opvallende stedelijke looks die kenmerkend zijn voor alle UX-modellen, maar onder de motorkap wordt de UX 300e aangedreven door een geavanceerde elektromotor die 150 kW en 300 Nm direct koppel levert, waardoor het het krachtigste en snelste UX-model is dat Lexus heeft ontworpen en geproduceerd.

Lexus UX 300e komt in aanmerking voor de maximale korting van $8.625 Clean Car Discount.

LEXUS / GELEVERD

Lexus UX 300e komt in aanmerking voor de maximale korting van $8.625 Clean Car Discount.

Net zoals Lexus het luxe merk is voor krachtige voertuigen, is het ook een wereldleider als het gaat om klantenservice en service. Met een gerenommeerd netwerk van winkels in heel Nieuw-Zeeland, is het boeken van een proefrit om de kracht en precisie van hun BEV te ervaren nog nooit zo eenvoudig geweest. Rijd weg met de UX 300e en geniet van de gemoedsrust die wordt geleverd met een verlenging van de garantie voor nieuwe voertuigen die de hoogspanningsaccu van de elektrische aandrijfmotor dekt gedurende 8 jaar of 160.000 km (wat zich het eerst voordoet).

Voor $ 79.900 komt de UX 300e ook in aanmerking voor de maximale korting van $ 8.625 Clean Car Discount, waardoor het de perfecte keuze is op alle niveaus – financieel, milieuvriendelijk en prestatiegericht.

Er is een gezegde dat als je eenmaal mensen in een Lexus krijgt, ze zichzelf verkopen. Overtuig uzelf vandaag nog en bezoek www.lexus.co.nz voor meer informatie over hun geheel nieuwe, volledig krachtige UX 300e.