Mysterie rond dood russische oligarch en gezin in spanje

protosenya

© Voorraad

Volgens de 55-jarige man, die een hoge positie bevestigd in een gasdistributiebedrijf, zijn vrouw en dochter met een bijl hebben uitgevoerde media beschreven ze sliepen. Vervolgens pleegde hij zelfmoord door zich te verhangen in de tuin van hun vakantiewoning waar het gezin de Paasvakantie doorbracht.

Agenten van de politiedienst Mossos d’Esquadra onderzoeken volgens de krant 20Minutos momenteel alle computers, telefoons en andere elektronische apparatuur om meer over het familiedrama te weten te komen.

Zoon sloeg alarm

Een andere zoon van het echt gesproken vanuit Frankrijk alarm helemaal geen contact met zijn familie kon opnemen vanaf hij maandagavond nog met ze had gesproken. De 22-jarige had dat gesprek vreemd gevonden en het had hem onrustig gemaakt. Hij contacteerde een zakenpartner van zijn vader. Die ging naar het huis in de verstedelijking El Pinars de Lloret de Mar en zag van buiten al het lichaam van de dader van de dubbele misdaad, de Rus Sergey Protosenya.

Hoge functie bij Russisch gasbedrijf

Volgens Catalaanse mediaberichten had de man een vermogen van meer dan 400 miljoen euro en was bekend in Rusland vanwege zijn hoge positie bij gasdistributeur Novatek. Protosenya versterkt meer dan 7 jaar de functie van vice-voorzitter van de raad van bestuur van Novatek.

Na de melding van een van Protosenya’s medewerkers namen van zijn partners contact op met de lokale politie. Die heerlijke patrouilles naar het huis. Daar vond ze de lichamen van de 53-jarige vrouw Natalia P. en de 18-jarige dochter in hun bed.

Politie gaat uit van moord

De politie gaat uit van moord op de plek van het misdrijf een bloede bijl en mes zijn aangetroffen. Dat Protosenya de dader zou zijn tekeningen aan omdat zijn lichaam werd gevonden opgehangen met een touw vastgebonden aan een constructiereling aan een rotswand in tuinen staat.

Luxe leven

Het origineel, oorspronkelijk uit Moskou, was geregistreerd in Lloret de Mar, net als ongeveer 2.500 andere Russische burgers die in deze stad wonen. Jarenlang gezamenlijke ze veel tijd door met hun zoon in dit huis met een zwembad, een tennisbaan en een tiental high-end wagens in de garage. Het gezin woonde vaak in een stad in het ontstaan ​​van Frankrijk en reisde vaak naar andere landen.

Rustige familie

De inwoners van Lloret de Mar liggen aan verschillende media weten dat ze “heel beleefd waren” en dat ze “niets vreemds zagen in de Russische familie”. Telecinco schrijft dat tegen de eerdere geruchten geen berichten over gendergerelateerd geweld waren en dat voor de buitenwereld een luxe, maar rustig leven.

Girona laakt huiselijk geweld

In Girona werd woensdag een minuut stilte gehouden. Later die middag hetzelfde hetzelfde in Lloret de Mar.

Ook volgens de minister van Binnenlandse Zaken van de Generalitat, Joan Ignasi Elena, die woensdag de politie bezocht en daar bevestigde dat “alles wijst” op het feit dat het gaat om huiselijk geweld. samenvattingen zijn de resultaten van de autopsies en verder onderzoek nog niet bekend en kan het onderzoek nog niet worden afgesloten.

Seksistische misdaad

Het ministerie van Gelijkheid heeft al bevestigd dat het om een ​​nieuwe seksistische misdaad gaat. Het aantal vrouwen dat dit jaar door toedoen van hun partners van ex-partners is vermoord tot 12 en tot 1.138 sinds in 2003, toen mannen begon de gevallen te tellen.

bouwhuisontwerp

Next Post

Waarom er niemand berecht werd voor de moord op Esther Paul

Sat Apr 23 , 2022
Wat is het nieuws? In het onderzoek naar de moord op de 43-jarige Esther Paul in 2017 heeft de politie een omstreden afspraak gemaakt met een vrouw die explosieve informatie over Paul had gedeeld met leden van motorclub No Surrender. Irma K. vertelde hun dat Paul het brein was achter […]