Ontdek waarom herfst de beste tijd is om uw dak te vervangen

Als u een dakvervanging nodig heeft, overweeg dan wanneer u het undertaking plant. Het kan verleidelijk zijn om je te haasten om de klus zo snel mogelijk te klaren, maar je zult misschien betere resultaten en de beste weersomstandigheden krijgen door ervoor te kiezen om je dak in de herfst te vervangen.

Vandaag bespreken we drie belangrijke redenen om een ​​dakvervanging in de herfst te plannen en hoe de andere seizoenen zich op elk punt verhouden.

Klaar om uw dakvervanging in te plannen? Neem on the net call op fulfilled Past Exteriors of bel (703) 830-0863 om een ​​gratis schatting aan te vragen!

Mildere temperaturen

dak wordt vervangen in koude wintermaandenDe meest voor de hand liggende reden om dakvervanging in de zomer of winter season te vermijden, zijn natuurlijk de temperaturen. De zinderende hitte van een zomer in Virginia of de ijskoude kou van de winter season kan het installatiegemak van asfaltshingles en andere dakbedekkingsmaterialen beïnvloeden.

Warmte kan het moeilijk maken om iets aan te brengen fulfilled behulp van snelhardende lijmen, om nog maar te zwijgen around hoe extreme hitte de vorm van gordelroos kan vervormen voordat ze worden geïnstalleerd. Aan de andere kant kan de winterkou ervoor zorgen dat bepaalde materialen krimpen, waardoor sommige broos en gemakkelijk breken.

Om deze redenen geven de meeste experts er de voorkeur aan alleen daken te installeren bij temperaturen tussen 40 en 85 graden, waardoor de herfst de perfecte tijd van het jaar is voor uw dakvervanging.

Minder stormen

een dakvervangingsaannemer die op een dak werkt in Fairfax, VA dat wordt gedekt door de verzekering van huiseigenarenDe herfsthemel in Noord-Virginia is aanzienlijk helderder dan in de winter of de lente. Er is minder risico op slecht weer dat uw arranging voor dakvervanging kan beïnvloeden, zoals:

  • Regenen
  • Wind
  • Hagel
  • Bliksem
  • onweersbuien

Het is vooral belangrijk om stormen tijdens uw vervanging te voorkomen, omdat een 50 percent vervangen dak in combinatie met een krachtige storm riskant is, zelfs als uw aannemers alle materialen effectief beveiligen.

Efficiëntere installatie

een dakdekker die een dakvervanging uitvoertComfortabele temperaturen voor uw installateurs kunnen grote invloed hebben op de preparing en actieve werkuren. Hoewel u kunt rekenen op een ervaren aannemer om de klus te klaren, ongeacht het ongemak, kunnen uw installateurs onder ideale weersomstandigheden fulfilled maximale efficiëntie werken.

Dat is niet eens ingaan op vragen more than vertragingen of veiligheidsrisico’s wanneer er dagen komen waarop de arbeidsomstandigheden in het midden van uw undertaking de grens kunnen overschrijden van onaangenaam tot gevaarlijk.

Organizing in de herfst, wanneer vochtigheid en temperaturen het beste zijn voor buitenwerk, minimaliseert het risico op complicaties en projectuitbreidingen.

Prepare dit najaar een dakvervanging fulfilled Further than Exteriors

Bij Outside of Exteriors leveren we altijd hoogwaardig vakmanschap en duurzame producten, en we helpen u graag achieved uw dakvervangingsproject.

Als u uw dak in de herfst wilt laten vervangen, is het belangrijk om indien mogelijk vooruit te denken. Omdat de herfst de beste tijd van het jaar is om uw dak te vervangen of soortgelijk buitenwerk te doen, is het ook een van de meest populaire seizoenen en houdt het aannemers drukker.

Doorway uw dakvervanging van tevoren te plannen, kunt u zeker zijn van de timing van het task zonder het gedoe van beperkte planningsopties.

Bekijk onze portefeuille. Dan neem contact op achieved Past Exteriors on the web of bel (703) 830-0863 om een ​​gratis schatting aan te vragen en een nieuw dak te hebben voor de winter season.

Leave a Reply