Reese Witherspoon’s Book Club and Havenly Team Up on Decor Collection

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan Variety een aangesloten commissie ontvangen.

Reese’s Book Club werkt samen met Havenly voor nog een andere dromerige decorcollectie, gevuld met stukken die speciaal zijn ontworpen om je leeshoekje te perfectioneren.

De collectie is de eerste die wordt gelanceerd sinds Reese Witherspoon’s Hello Sunshine vorig jaar een meerjarige samenwerking aankondigde met het interieurontwerpplatform. Iedereen die bekend is met de minimalistische benadering van interieurontwerp door de acteur en producent, die ze niet schuwt om te delen via openhartige foto’s op haar Instagram, zal niet verrast zijn door de chique meubels en pastelkleurige uitrustingen waaruit de collectie bestaat.

De meer dan 100 decoritems omvatten vloerkleden, bijzettafels, boekenkasten, staande lampen en plaids, variërend in prijs van $ 50 – $ 1.120. De veelzijdige capsule is een uitbreiding van de eerste van het merk Leeszaalactivatie die ze vorig jaar uitbrachten, die diende als introductie op de gedeelde visie van de merken.

Bekijk hier de volledige Reese’s Book Club x Havenly-collectie en shop hieronder de beste stukken:

Hannah draaistoel

Lui geladen afbeelding

Met dank aan Havenly

Uitgerust met een roomwitte bekleding en met een slank, gebogen silhouet, doet de Hannah Chair denken aan het luxe interieurontwerp in Renata’s kustplaats Monterey in “Big Little Lies”. Met een diepe zitting en hoge armleuningen is het de perfecte stoel om urenlang met een goed boek in te vertoeven.


KOOP NU:

$ 912

Koop het

Annoteer vloerlamp

Lui geladen afbeelding

Met dank aan Havenly

Sfeerverlichting is essentieel voor elke leeskamer, en nog beter als het ook dienst doet als stijlvol decorstuk dat niet te veel vloeroppervlak in beslag neemt. Deze staande lamp kan achter elke bank of stoel worden weggestopt, met verstelbare poten om het licht te richten waar je het nodig hebt.


KOOP NU:

$ 150

Koop het

Visgraatworp

Lui geladen afbeelding

Met dank aan Havenly

Deze klassieke deken met visgraatdeken verwarmt elke kamer, zijn neutrale grijzen en eierschaalwitten dienen als een geweldige manier om gewaagde statement-stukken zoals de fluwelen Reading Room-stoel te temperen.


KOOP NU:

$39

Koop het

Deckled-lamp

Lui geladen afbeelding

Met dank aan Havenly

Ontketen je cottage-stijl aan de kust met deze houten lamp, compleet met een natuurlijk geweven basis en lichtfilterende linnen kap die een onmiddellijke design-upgrade voor elke ruimte biedt.


KOOP NU:

$ 220

Koop het

Inhoudsopgave Bijzettafel

Lui geladen afbeelding

Met dank aan Havenly

Van boeken en leesbrillen tot mokken en tsotchkes, laat deze minimalistische leestafel dienen als een vangst voor uw lezende wezens – want de beste leeshoeken voelen liefdevol geleefd aan.


KOOP NU:

$ 165

Koop het

bouwhuisontwerp

Next Post

Vertrouwd Salone del Mobile - Interieurjournaal.com

Mon May 2 , 2022
Naast Salone Internazionale del Mobile vinden ook de verschillende andere tentoonstellingen plaats, zoals Salonesatelliet. Dit jaar is deze tentoonstelling met 600 ontwerpers onder de 35 voor het eerst in de eerste twee paviljoens van de beurs te vinden. Het programma start onder meer uit de gesprekken en de installatie Ontwerp […]