Tapijten die comfort brengen | Imagicasa

De Scandinavische ontwerpstudio Nordic Knots ontwierp samen met ARJÉ een collectie tapijten dat de betekenis van het vinden van een huis ontdekt. Deze collectie om verschillende stijlen, zoals de levendige geschiedenis van het Middellandse Zeegebied en de strijd, in de richting van Noord-Europa. Toch ontstaat de vriendschap tussen de merken en overeenkomsten van hun visie ontstaan ​​ze ontstaan ​​een thuis bij elkaar.

Nordic Ks werd opgericht door een Zweedsnot echtpaar dat in New York woont, Liza Laserow en Fabian Berglund, samen met Fabians broer Felix. Samen hadden ze het idee, goed vervaardigde stoffen van hun huis aan een nieuw wereldwijd publiek aan te bieden. Zo ontstaan ​​Nordic Knots uit de Scandinavische traditie van functioneel design met een minimalistische esthetiek.

ARJÉ werd dan weer opgericht door Bes Afnaim en Oliver Corral, het koppel dat hun wortels afgeleid in het Verenigd Koninkrijk en heeft. Zijn tot samen een merk dat zich afgelopen jaar heeft ontwikkeld van mode tot interieur. Ondertussen hebben ze ARJÉ HOME gemaakt, met ze mode, kunst, meubelen, keramiek, glaswerk, keuken en design onder één dak hebben samengebracht.

Ze keken naar oude, geïllustreerde om hun unieke symboliek te completeren die het ARJÉ oog en de knoop van Nordic Knots.

Omdat tapijten een grote rol spelen bij een kale als een thuis te laten spelen ruimte wordt gezocht naar een thuis voor deze collectie. Nicholas Préaud, een in Parijs 3D artiest, ontwierp de ARJÉ x Knots Home, net zoals de droomwereld die, net zoals de droomwereld die, net zoals de droomwereld die, de twee werelden samenbrengt. Hieruit ontstaan ​​een denkbeeldige plek die in werkelijkheid niet bestaat, waar het idyllische Zweden en de ruwe en warme aarde van Zuid-Spanje elkaar ontmoeten. Naast het Scandinavische minimalisme dat aanwezig is in de architectuur en het kleurenpalet, wordt het ontstaan ​​van de Middellandse Zee weerspiegeld in de keuze van materialen, details en voorwerpen. Voor de tapijten werden ze gevormd door de warmte en beweging van licht, en het spel van aanraking en textuur. De vorm werd beïnvloed door het abstracte perspectief van het kubisme. Verder keken ze naar oude, organische elementen om hun unieke symboliek te completeren die het ARJÉ oog en de knoop van Nordic Knots vormen. Het thuisgevoel betekent voor iedereen iets anders en is niet altijd smaakbaar. Voor sommige mensen komt dit gevoel van vriendschap van liefde, voor ARJÉ en Nordic Knot komt dit gevoel voor in voorwerpen van omgevingen waar alle zintuigen worden aangesproken. Daarom die voor ze samen deze collectie. Wil je je laten door nog meer projecten en inspirerende architectuur? Volg dan zeker op Instagramaccount Imagicasa Architectuur. Daar delen we dagelijks unieke realisaties, ontwerpen en innovatieve ideeën.

Visualisaties door Nicholas Préaud

bouwhuisontwerp

Next Post

Mysterie rond dood russische oligarch en gezin in spanje

Sat Apr 23 , 2022
© Voorraad Volgens de 55-jarige man, die een hoge positie bevestigd in een gasdistributiebedrijf, zijn vrouw en dochter met een bijl hebben uitgevoerde media beschreven ze sliepen. Vervolgens pleegde hij zelfmoord door zich te verhangen in de tuin van hun vakantiewoning waar het gezin de Paasvakantie doorbracht. Agenten van de […]