The Wine Room presenteert een premium geïmporteerd assortiment harssteen

Het premium geïmporteerde assortiment harssteenpanelen van The Wine Space biedt een breed scala aan toepassingen voor interieurs.

De producten bestaan ​​uit een samengestelde mix van hars en natuurlijk kwarts of steen. Deze panelen zijn ontworpen om een ​​natuurlijk gepolijst marmer- of granieteffect te geven en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan patronen en kleuren die passen bij alle interieurstijlen.

Elk paneel biedt een hoge mate van weerstand tegen corrosie, water en vlekken waardoor ze het ideale oppervlak zijn voor decoratieve wandpanelen, achterwanden en wandelementen fulfilled achtergrondverlichting. Dankzij hun basismateriaal zijn de panelen gemakkelijk te hanteren achieved standaard schrijnwerkmachines en gereedschappen tijdens de productie en installatie. Ze zijn dan ook het ideale alternatief voor traditionele zware en moeilijk te gebruiken steenafwerkingen.

Specificaties:

Paneelmaat: 2440x1220mm

Dikte: 7-9 mm, afhankelijk van het paneel

Materiaal: Acrylhars en natuursteencomposiet

Gewicht: 39-44kg for every paneel

Afwerking: halfglans

Gebruik: verticale vlakken, spatwanden, van achteren verlichte wandbekleding wandpanelen versieren

About De Wijnkamer

The Wine Home biedt een volledige kant-en-klare oplossing voor uw wijnkelder en bar op maat. Als een Zuid-Afrikaans adviesbureau en samen met hun associates Spiral Cellars Uk, biedt The Wine Home een ​​ongeëvenaarde diepte van technische en ontwerpexpertise, evenals meer dan 35 jaar in het creëren van hoogwaardige wijnkelderoplossingen wereldwijd.

Bij The Wine Place ontwerpt, produceert en installeert het crew prachtige maar technische wijnkelders in heel Zuid-Afrika, evenals een uitgebreid assortiment wijnkelder- en barapparatuur en accessoires modulaire displayproducten en specialistische klimaatbeheersingsoplossingen.

Voor meer bezoek De Wijnkamer.

Leave a Reply