Toiletwastafelcombinatie – Puffs Ruffs N’ Stuffs

Delen is zorgzaam!

Toiletwastafelcombinaties worden steeds populairder. Deze units zijn ideaal voor kleine badkamers of badkamers zonder wastafel. Heeft u vragen over wat een wc-wastafelcombinatie is? Dit bericht beantwoordt die vragen en laat je zien waar je toilet- en gootsteencombinaties kunt vinden.

Wat is een toiletcombinatie?  Lees meer over deze ruimtebesparende uitvinding uit Japan, de toiletspoelbakcombinatie.  Toiletcombinatie geplaatst.

Als je haast hebt (of gewoon nieuwsgierig bent!) –

✅ Bekijk deze wc-wastafelcombinatie op Amazone

Wat is een toiletcombinatie?

Combinatie toiletspoelbak, combo toiletspoelbak, toilet en wastafelcombi, dubbele spoelbak, dubbele spoelbak

De wastafelcombinatie Sink Twice. HIER

Een combinatie van toilet en wastafel is hoe het klinkt, een combinatie van toilet en wastafel. Deze worden per stuk verkocht, of u kunt een bestaand toilet aanpassen tot een toilet-wastafelcombinatie. Toiletwastafelcombinaties zijn geweldig om water te besparen. Ze kunnen ook de hygiëne verbeteren door een gootsteen toe te voegen aan een plek die misschien geen gootsteen heeft gehad. Zolang er stromend water voor het toilet is, kun je een toiletcombinatie hebben.

Toiletwastafelcombinaties komen oorspronkelijk uit Japan. Ze zijn in gebruik sinds ongeveer 1956 volgens het boek “283 Useful Ideas from Japan” van Leonard Koren.

Hoe werken toiletspoelcombinaties?

combo toilet wastafel, toilet wastafel combo, toilet en wastafel combo, weer wastafel

De Sink Again toilet wastafelcombinatie. HIER

Toilet- en gootsteencombinaties zijn een normaal toilet met een gootsteen boven de watertank. Een gecombineerde toiletspoelbak kan als een complete eenheid worden verkocht, of u kunt een bestaand toilet achteraf inbouwen door er een spoelbak aan toe te voegen. Deze gootsteen sluit aan op het water van het toilet, dus je gebruikt schoon water om je handen te wassen. Het water uit de gootsteen valt in de toilettank, zodat het kan worden gebruikt voor het doorspoelen van het toilet.

Waarom een ​​combinatie van toilet en wastafel?

Combi toilet wastafel, combi toilet wastafel, toilet en wastafel combo, wastafel groter, grotere toilet wastafel combo

De Sink Bigger combi-ombouwset voor toiletspoelbakken. HIER

Waarom zou je een combinatie van toilet en wastafel willen? Toiletcombinaties zijn geweldig om water te besparen. In plaats van het water te verspillen door je handen te wassen, valt het in het toiletreservoir om het toilet door te spoelen. Als u beperkte toegang tot water heeft of gewoon wilt helpen water te besparen, is een compacte toiletspoelbakcombinatie de juiste keuze.

Toiletwastafelcombinaties zijn geweldig voor kleine badkamers of een klein huis dat misschien geen wastafel in de badkamer heeft. Het gebruik van een combinatie van toilet en wastafel in plaats van een volledige wastafel bespaart ruimte in een kleine badkamer. De ruimtebesparende combinatie van toilet en wastafel is een geweldige manier om een ​​wastafel toe te voegen aan een badkamer die er geen heeft of om ruimte te besparen.

Het kan zijn dat u het toilet minder vaak hoeft schoon te maken. Omdat gootsteen-wc-combinaties grijs water uit de gootsteen gebruiken om door te spoelen, hoeft u het toilet misschien niet zo vaak te wassen. In het water van het handen wassen zit zeep. Deze zeep spoelt het toilet met elke spoelbeurt door. Dit beetje extra schoonmaken kan er na verloop van tijd toe leiden dat je het toilet minder vaak hoeft schoon te maken.

Een andere goede reden om een ​​toilet en wastafel te combineren is de prijs. Vergeleken met het kopen van een stand-alone wastafel en toilet, is de prijs van de combinatie van toilet en wastafel erg aantrekkelijk. Als u nog geen aansluiting voor een gootsteen heeft, moet u deze ook toevoegen. Het ombouwen van een bestaand toilet of gewoon gebruik maken van een gecombineerde wastafel en toilet heeft veel zin.

Wat zijn nadelen van een toiletpot-wastafelcombinatie?

Waarom zou je geen wc-wastafelcombinatie willen? Wastafel- en toiletcombinaties zijn niet voor iedereen weggelegd. Ze voorzien in een heel specifieke behoefte: voeg een gootsteen toe aan een ruimte die er geen heeft of geen ruimte voor heeft. Combinatietoiletten kunnen moeilijk toegankelijk zijn. U moet over de toiletpot reiken om uw handen te wassen. Voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen, kan het gebruik van een wasbakcombinatie te moeilijk zijn.

Een andere reden waarom u misschien geen combinatie van wastafel en toilet wilt, is het gebrek aan aanrechtruimte voor opslag. Vaak hebben wc-wastafelcombinaties net genoeg ruimte voor een fles zeep. Als u op zoek bent naar een plek om uw tandenborstel, make-up en meer op te bergen, dan zal een toilet en wastafel in één niet voor u werken.

Er is geen warm water. Een wc-wastafelcombinatie met warm water is geen ding. Omdat deze units aansluiten op de waterleiding voor het toilet, gebruiken ze koud water in de gootsteen. Het hebben van een toiletcombinatie met warm water in de badkamer vereist een riolering naar de warmwaterleiding of een eigen boiler.

Hoe moeilijk is het om een ​​toiletcombinatie te installeren?

Combinatie toiletspoelbak, combo toiletspoelbak, toilet en wastafelcombinatie, SinkPositive retrofitset toiletspoelbak, Sink Positive

De SinkPositive combi-ombouwset voor toilet en wastafel. HIER

Het installeren van een combinatie van toilet en wastafel op een bestaand toilet is een eenvoudig proces waarvoor geen loodgieter nodig is. Elke combinatie van toilet en wastafel moet worden geleverd met instructies voor het installeren ervan. U zou die instructies willen volgen. Het installeren van een gecombineerde toiletgootsteen is een badkamerproject dat je zelf kunt maken.

Over het algemeen, om een ​​gecombineerd toilet en wastafel te installeren waar je een bestaand toilet hebt, zou je een kit kopen om het toilet om te bouwen. Ja, er zijn combi-wastafelcombinaties te koop, maar het ombouwen van een bestaand toilet is veel eenvoudiger.

Zorg ervoor dat uw werkgebied schoon is voordat u begint. Zorg dat je een paar handdoeken en wat sanitairtape bij de hand hebt voor het geval dat. Zorg er ook voor dat u het water naar het toilet afsluit voordat u iets loskoppelt. Spoel het toilet door om ervoor te zorgen dat het water is afgesloten. Je wilt natuurlijk niet dat het water per ongeluk nog open staat als je begint met het ombouwen van je toilet naar een toilet-spoelbakcombinatie.

Waar koop je een toiletcombinatie?

Waar vind je een toilet-wastafelcombinatie te koop? Amazon heeft een selectie retrofitsets voor wastafels en toiletten. Mogelijk kunt u ook combinaties van toiletspoelbakken vinden bij Lowe’s of Home Depot – of bij uw buurtwinkel. Soms hebben deze winkels ze niet op voorraad, maar kunnen ze ze wel voor je bestellen.

In beoordeling

Wat is een toiletcombinatie?  Meer informatie over een combinatie van een toiletgootsteen.  Japanse wc-wastafelcombinatie

Aparte wastafels en toiletunits in de badkamer kunnen veel vloeroppervlak in beslag nemen en veel water verbruiken. Als je geen wastafel in je badkamer hebt, of als je geen ruimte hebt voor een wastafel, moet je een combi-wastafelcombinatie aanschaffen. U kunt een bestaand toilet achteraf inbouwen om er een wastafel bovenop te plaatsen. Dit bespaart ruimte, bespaart water en is hygiënischer dan geen wastafel in je badkamer.

gerelateerde berichten

Leave a Reply