Top 10 exterieurreparaties die uw achtertuin in een oase zullen veranderen

Top 10 exterieurreparaties die uw achtertuin in een oase zullen veranderen

Het leven lijkt tegenwoordig op veel manieren in een stroomversnelling te komen, en toch werken, paradoxaal genoeg, meer mensen vanuit huis dan ooit tevoren. Er is een heropleving van de belangstelling en investering in de achtertuin van het huis om vele redenen. Naast het functioneren als een familiekamer, een uitgaansgebied, een thuiskantoor en een keuken, is de achtertuin een trending “staycation” -bestemming geworden. U kunt geen beter moment kiezen om te investeren in reparaties aan de buitenkant van uw huis die als magie kunnen werken om uw ho-hum achtertuin in een verfrissende oase te transformeren.

Vuurkorven, plantenbakken, gootbeschermers en waterpartijen worden allemaal besproken in onze onderstaande lijst, waarin de best 10 huisreparaties aan de buitenkant worden geschetst die u zullen helpen uw fantasielandschap en uw persoonlijke rustgevende ruimte te creëren.

1. Woon kleine reparaties aan de buitenkant van het huis bij

Kijk kritisch naar je ruimte en zorg ervoor dat er niets mis is dat afbreuk doet aan je dromerige, rustgevende sfeer. Dit kan betekenen dat u losse dakspanen of gevelbeplating moet repareren. Misschien kunnen industriële of elektrische apparaten op creatieve manieren worden verborgen – of een simpele verflaag zal de ruimte opfrissen. Overweeg een bladbeschermer voor dakgoten om het terrein op regenachtige dagen netjes te houden.

2. Creëer een levende muur

Levende muren zijn op dit minute trending en om goede redenen. Planten hebben een algemeen kalmerend impact. Er is veel om uit te kiezen als je een muur maakt: vetplanten werken ideal, luchtplanten zijn een unieke keuze, wijnstokken zijn dramatisch en bloemen brengen een geweldige kleurpracht. Overweeg om grote plantenbakken en grote exotische planten binnen te halen om de ruimte als een andere optie te helpen definiëren.

3. Installeer of update uw waterpartij

Als je nog geen waterornament hebt, is het eigenlijk een need to om die oase-sfeer te creëren. De eenvoudigste waterpartijen zijn tafelfonteinen. Deze kunnen vooraf worden gekocht, of je kunt de doe-het-zelf-instructies bekijken om er zelf een te maken. Wees niet bang om groot te gaan satisfied je waterpartij voor je oase. Overweeg een pierenbadje, een bubbelbad of een goed gevulde vijver, compleet achieved onderwaterverlichting, vissen en waterplanten.

4. Investeer in comfortabel meubilair

Voeg comfortabel buitenmeubilair toe dat gasten echt uitnodigt om langer te blijven. Oasis-meubels kunnen voor elke stijl worden gekozen. Het belangrijkste is dat u buitenmeubels kiest die maximaal consolation en maximale veelzijdigheid bieden. Je oase moet een thema en een reeks kleuren hebben waarmee je je plannen wat structuur kunt geven. Hangmatten zijn trending op dit minute, evenals hangstoelen. Zoek naar weerbestendige meubels achieved maximale gezelligheid die passen bij het algehele oase-thema.

5. Verlicht de ruimte voor de avond-oasetijd

U haalt meer uit uw buitenoase als u een elektricien naar uw ruimte laat kijken en advies krijgt over welke verlichtingsopties het beste bij u passen. Er zijn onderwaterverlichting beschikbaar voor waterpartijen, inbouwspots voor paden en bovenbalken, lichtslingers en nog veel meer. Edison-lampen als bovenlichten zijn op dit second erg fashionable, en Mason-potten maken prachtige lichten op snaardraad of tafellampen.

6. Bouw een kaartspel

Niet alle decks zijn gelijk gemaakt. Bekijk uw ruimte om te bepalen of het toevoegen van een terras de juiste keuze voor u is. Een grote omhullende veranda die zich dicht bij het huis nestelt, is misschien ideaal. Dit is een andere plaats waar goede bladbeschermers voor dakgoten hun waarde bewijzen omdat ze uw dekgebied beschermen. Misschien vraagt ​​uw ruimte om een ​​klein hoekje dat in een terras moet worden veranderd. Earn deskundig advies in en gebruik je fantasie om je de beste dekoptie voor je oase voor te stellen.

7. Voeg vloerkleden, kussens en ander textiel toe

Textiel voegt fast warmte en gezelligheid toe aan elke buitenruimte. Gooi kussens, dekens around de armleuning van een schommelstoel, wandtapijten op een stenen muur, ze voegen allemaal dimensie en interesse toe. Een vloerkleed helpt echt om de ruimte te definiëren en kan de kleur geven waar je naar op zoek was.

8. Overweeg een Tiki-bar te maken

Een tropisch ogende tiki-bar is niet voor iedereen, maar het valt niet te ontkennen dat het het uiterlijk van je ruimte verandert en bijdraagt ​​aan de oase-sfeer.

9. Heb een buitenkookruimte

Of je nu een BBQ-set hebt, een open up vuur om marshmallows te roosteren, of een finish keuken in je oase, het is helemaal aan jou. Maar een plek om te koken en een buitenkoelkast brengen een element van luxe dat niet te evenaren is.

10. Maak ruimte om te spelen

Er hoeven geen kinderen in de tuin te zijn om van een speelruimte een aantrekkelijke oase te maken. U kunt zelfs twee speelruimtes definiëren, zodat volwassenen en kinderen hun eigen spel- en sportgebieden hebben. Gigantische schaakstukken zien er fantastisch uit op een groot grasveld en tafelbladen kunnen in spelborden worden geverfd. Een kleine kist of kast biedt plaats aan bowling- of croquetsets. Wat je favoriete spel ook is, spelen een prioriteit maakt, draagt ​​bij aan de eigenzinnigheid en charme van je oase in de achtertuin.

Hoe meer tijd en moeite u besteedt aan het creëren van uw persoonlijke oase, hoe meer ontspanningsvoordelen u zult voelen. Zoals satisfied veel dingen, is balans de sleutel. Op een gegeven instant moeten de setting up, het ontwerp, de reparaties en de updates voltooid zijn, zodat jij, je familie en vrienden jezelf volledig kunnen onderdompelen in de rustgevende, verjongende, creatieve ervaring die je oase zou moeten zijn.

In excess of de auteur: Joseph is de outreach-coördinator voor Gutter Source, een leverancier van dakgoten en accessoires voor consumenten en aannemers.
foto doorway Kazuo ota Aan Unsplash

Leave a Reply