Top 10 onderhoudstips voor de zomer

De zon schijnt. De kinderen zijn thuis. Voordat u naar het strand gaat, moet u wat tijd besteden aan het voorbereiden van uw huis op het seizoen. Sommige onderhoudsbehoeften liggen voor de hand, zoals het schoonmaken van uw grill en het laten onderhouden van uw airco. Er zijn echter enkele taken waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. De gebroeders Monk hebben een lijst samengesteld fulfilled eenvoudige reparaties en verbeteringen voor het onderhoud van uw zomerhuis.

Onderhoudstips voor het zomerhuis

  1. Inspecteer buitenspeeltoestellen. Zorg ervoor dat uw kinderen (en al die buurtkinderen) veilig zijn. Verstevig de bouten en draai ze broad. Houten constructies moeten mogelijk opnieuw worden gekleurd, opnieuw worden verzegeld of opnieuw worden geverfd.
  2. Inspecteer hekwerk. Of het nu gaat om natuurlijk hout, vinyl, aluminium of composiet, loop above uw omheining. Indien nodig versterken, opnieuw beitsen, opnieuw verzegelen of opnieuw schilderen.
  3. Stof de bladen van de plafondventilator af. Gebruik een oude kussensloop om de messen af ​​te stoffen en het vuil op te vangen.
  4. Laat uw schoorsteen reinigen. Dit is het perfecte minute om de schoorsteenveger uit de kast te halen. Ze zijn beschikbaar en de open haard is klaar voor de winter season.
  5. Ability clean en sluit je deck opnieuw af. Als u een natuurlijk houten terras heeft, moet u dit jaarlijks doen om splijten of barsten te voorkomen. Een andere optie is om de vloerdelen te vervangen door composiet terrasplanken en u hoeft zich nooit meer zorgen te maken above het afdichten van uw terras.
  6. Inspecteer de afdichting rond de ramen en deuren. Dit helpt bij het voorkomen van tocht en het buiten houden van insecten.
  7. Je oprit opnieuw bestraten of opnieuw bestraten.
  8. Filters vervangen. Daar horen natuurlijk al uw luchtfilters bij. Maar vervang ook filters in je vaatwasser, afzuigkap en op je kranen als er sprake is van mineraalafzetting.
  9. Zet die luchtontvochtiger aan.
  10. Pak je handdoek en koelbox en ga naar het strand.
Dek wordt vernieuwd
Dek wordt vernieuwd
Een piketomheining schilderen
Een piketomheining schilderen
Handkleuring van het mahoniehouten dek
Handkleuring van het mahoniehouten dek

Wij kunnen u helpen satisfied uw onderhoudsprojecten aan huis! Telefoongesprek 973-635-7900 of boek online om een ​​gratis schatting in te plannen satisfied Monk’s. Uw schatter zal suggesties doen. Hij of zij zal ook een gedetailleerde, schriftelijke schatting geven van projecten die Monk’s van uw takenlijst kan halen!

Leave a Reply