Tot zes maanden cel voor fakkeldrager en filmster die politica bedreigden | Nieuwsbericht

Nieuwsbericht | 19-01-2022 | 21:27

5 januari hadden een politiek en haar familie een buitengewoon spannende avond. Voor hun huisdeur die een man met een fakkel leuzen riep. Een vrouw filmde alles en zorgde voor een livestream. Er werden twee verdachten zware aanvallen, een 29-jarige Amsterdammer en een 44-jarige vrouw zonder woon- of verblijfsplaats. De politie rechtere de man vanavond tot zes maanden cel en de vrouw tot vier maanden cel.

“Vandaag gaat het opnieuw niet om opnieuw te vernietigen. Niet om te voorkomen die het hardste dreigen. Het gaat in deze strafzaak om bescherming bieden aan mensen met een publieke taak die zich bezighoudt voor Nederland.” Zo begon de officier van justitie zijn betoog.

In de rechtszaal werd ook het resultaat gericht. Daarop is te zien dat de Amsterdammer met een grote, brandende fakkel naar de Haagse woning van de politiek loopt. Hij roept onder meer: ​​“We zullen met u spreken! NSB aan de slag! Stop deze massamoord!”

Livestream

De vrouw zorgde voor de livestream. Daarop was te horen dat ze zegt: “We hebben een hele bijzondere fakkel bij ons. Dat ga ik zo in beeld brengen. Wauw, Max! Wat is dat voor een fakkel? Speciaal voor de dame die hier woont.”

In de woning is beweging te zien. Vervolgens komen beide verdachten dichterbij met fakkel-apparaat en wordt de bedreigde familie door de voordeurruit.

Kinderen in paniek

De Amsterdammer werd uitgezonden avond, de vrouw enige dagen later. hebben ze in voorarrest gezeten. De politiek heeft aangifte gedaan. Zij was knal, zo strijd ze. Haar kinderen waren zelfs in paniek en naar boven gevlucht. Ze vreesden dat hun huis in brand zou worden gestoken.

De vrouwelijke verdachte is in de rol zeker niet ondergeschikt geweest aan de Amsterdammer. Je zou ook kunnen betogen dat het andersom is”.

Voormalige topambtenaar

Ook worden beide verdacht van aanval van een voormalige topambtenaar op 27 oktober 2021. De Amsterdammer zei toen: “We zijn bezig met een burgerarrest te geven. We zullen eerst eerst, dan kunnen ze nog inschikken. En anders zal de doodstraf volgen.” Opnieuw filmde de vrouw dit en bood het aan voor online plaatsing.

Ook dit volgens de procedure is gebaseerd op een systematische uitvoering: “zich bewust buiten de democratische rechtsorde. Wie spreekt over tribunalen en burgerarresten, wie volksvertegenwoordigers, bestuurders en anderen daarvoor willen dagen, die draagt ​​bij aan polarisatie en anti-democratisch denken”. Hij eiste tegen beide verdachten negen maanden cel, een contactverbod en een gebiedsverbod voor het centrum van Den Haag.

vonnis

De politie vondrechter alle bewezen bewezen: “Als je alleen met iemand wilt praten, zoals u zegt, dan sta je niet ‘s avonds voor de deur te beveiligen met een fakkel. Er is sprake van nauwe en bewuste samenwerking bij de overeenkomst. Het filmen en openbaar maken is daarvan een belangrijk onderdeel. Door op deze manier een volksvertegenwoordiger thuis op te zoeken en uw mening op te dringen, kan je het democratische proces onttwrichten.”

De politie rechtere de Amsterdammer tot zes cel en de vrouw tot vier maanden cel (beide onvoorwaardelijk). Verder kreeg een contactverbod met betrekking tot het hele kabinet, een directeur van het RIVM en de voormalige topambtenaar. Per keer telkens één week cel. Ook kregen ze een gebiedsverbod voor de straten waar hun wonen. Na de zitting van de volgende en direct terug naar hun cel voor het verder uitzitten van hun straf.

bouwhuisontwerp

Next Post

Lexus and the pure power of electric

Wed Apr 20 , 2022
LEXUS / GELEVERD Lexus stelt nog steeds hoge prestatienormen met hun eerste Battery Electric Vehicle (BEV). Toen het merk Lexus in 1983 werd opgericht, kreeg een zeer gespecialiseerd team van ingenieurs, ontwerpers en technici de ambitieuze taak om een ​​luxe voertuig te bouwen dat de beste ter wereld zou overtreffen. […]