V-ZUG klaar om premiummarkt te veroveren

De Zwitserse simplexity van V-ZUG – hightech en innovatieve technologie ingebouwd in een bescheiden, minimalistische uitstraling. Ondertussen op het kookpunt, is V-ZUG klaar om ook de Nederlandse premiummarkt van designliefhebbers, levensgenieters en toekomstgerichte digitale freaks te laten proeven van een knap staaltje Zwitserse simplexity.

Zwitsers design en technologie wisten al eerder de internationale markt te bekoren, maar V-ZUG legt de lat nog hoger. “Magie schuilt in de details”, luidt de slogan. Met ongelooflijke precisie, een opvallende en toch sobere ontwerp en complexe technologie die de Zwitserse fabrikant van high-end huishoudelijke apparaten sinds 10 jaar het persoonlijke podium. De Zwitserse simplexity van V-ZUG – hightech en innovatieve technologie ingebouwd in een bescheiden, minimalistische uitstraling – is al meer dan 100 jaar het beste geheim van de Alpentoppen. Ondertussen op het kookpunt, is V-ZUG klaar om ook de Nederlandse premium markt van designliefhebbers, levensgenieters en toekomstgerichte digitale freaks te laten proeven van een knap staaltje Zwitserse simplexity.

Minimalisme in een doordacht design
“Details maken de perfectie, maar perfectie is geen detail”, zei Leonardo Da Vinci ooit, maar het zou zomaar kunnen ontstaan ​​bij V-ZUG. Wat ruim 20 jaar geleden startte met de eerste stoomoven voor particulier gebruik, mond vandaag uit in
De Excellence-lijn van V-ZUG. Alle ovens van deze collectie zijn uitgerust met spiegel – in zwart of platinum – wat zorgt voor een naadloze integratie in elke keuken. Resultaat: een tijd ontwerp dat binnen 10 jaar zowel van binnen als van buiten nog indrukwekkend zal zijn en die, ondanks de complexe technologie, niet moet inboeten op gebruikscomfort.

Het pronkstuk van de ovens uit de Excellence Line is de CircleSlider, een intuïtieve bedieningsknop die in het midden van het hoge resolutie aanraakscherm is ingeslepen in het glas. Hij reageert wanneer je met de vinger over het licht ruw oppervlak gaat. Zelfs over het uitgefreesde glasoppervlak voldoende voldoende om het toestel in te stellen: van temperaturen en gaar tot tijden voorgeprogrammeerde kookprogramma’s.

Revolutionaire technologie
Achter de eenvoudige uitstraling en de subtiele gebruik schuilt simplexity-gewijs een revolutionaire technologie. Hoewel alle bak- en (combi-) stoomovens uiterlijk vergelijkbaar zijn, onderscheiden zich verschillende verschillende niveaus in functie van het (semi)automatische functies. Het merk legt de lat hoog met enkele bijzondere hightech functies die de gebruikservaring een nieuwe dimensie geven, en die elk op hun beurt zorgen voor een slank én lekker gerecht.

  • AutoBraad-functie de oven zelf de beste: van de verschillende programma’s, inclusief de temperatuur en duur. Dankzij afgeleiden worden de vorm van het ingrediënt.
  • SteamCompetence staat in voor de exacte temperatuur van de oven. 71° is 71°, niet meer, niet minder. Deze functie is van onschatbare waarde voor elke hobbykok, die weet dat enkele graden afwijking een compleet verschillend resultaat geeft.
  • EasyCook-functie: tover met meer dan honderd voorgeprogrammeerde bereidingen een perfect gaar en klaar gerecht op je bord.

Meer informatie:
V-ZUG
www.vzug.com

bouwhuisontwerp

Next Post

Een tweede leven bij Baan Twente

Wed May 25 , 2022
Voortman Design and Build en Voortman Steel Construction slaan de handen in voor de revitalisering van de bestaande showroom van Baan Twente – Ford in Hengelo. Bij dit project de bestaande (staal)constructie wordt zoveel mogelijk hergebruikt en, waar dit niet kan, circulair ingezet bij de bouw van de nieuwe showroom. […]