van dit interieur ga je zingen

William Abranowicz / Kunst + handel

Het is 26 maart 2020 en de wereld is doorway de covid-19-pandemie stilgelegd. De telefoon gaat. Interieurontwerper Sandra Weingort neemt op. De vraag: van zij een woning in Sag Harbor, New York (ook bekend als The Hamptons) renoveren. Reactie van Sandra: ‘Het is onverantwoord om een ​​project te accepteren op afstand, dat juist gaat om persoonlijkheid.’ Maar de klant was ‘bereid om alle risico’s te nemen om achieved de interieur ontwerper te kunnen werken’ en kreeg haar zin.

Een ‘typische’ De Hamptons-woning, gedaan door interieurontwerper Sandra Weingort

Het resultaat: een zichtbaar gevoel- en stijlvol huis. Het doel was een plek die troost, rust en veiligheid biedt – iets wat destijds hoog op het wensenlijstje van de bewoner stond. Eerst werd eerst het interieur volledig gestript om vervolgens weer met zorg te worden bedoeld.

Elk item in het huis werd door Sandra Weingort zelf geselecteerd of Intended. Van het oorspronkelijk ontwerp en freeswerk tot de verlichting, accessoires, (vintage) meubels en kunst.

Over dat laatste: het huis staat vol vintage meubels, van onder andere de Braziliaanse ontwerpers Sergio Rodrigues, Martin Eisler en Carlo HaunerFranse meesters ook Serge Mouille, Joseph-André Motte en Guillerme en Chambron en Japanse stukken van George Nakashima en Isamu Noguchi . De collectie hedendaagse kunst is ook genoemdwaardig. We noemen: James Turrell, Agnes Martin, Hiroshi Sugimoto en Ryan McGinley en de opkomende artiesten Christopher Le Brun, Pieter Vermeersch en Mai-Thu Peret.

Serge Mouille, Joseph-André Motte en Guillerme Et Chambron, het huis staat vol achieved (vintage) style

De woning ligt ook nog eens aan het water van Sag Harbor en biedt een open uitzicht over de grote ramen van binnen tot buiten. Het huis heeft 4 slaapkamers, een kantoor, een familiekamer, ontbijtruimte, keuken, eet- en woonkamer, furthermore een grote buitenruimte inclusief zwembad. Wat wil je nog meer? Een typisch De Hamptons-woning als fantastic uitje van de chaos van New York Metropolis.

Scrollen maar…

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden doorway een derde partij en geïmporteerd op deze pagina om gebruikers te helpen hun e-mailadressen te verstrekken. Mogelijk vindt u meer informatie in excess of deze en soortgelijke inhoud op piano.io

bouwhuisontwerp

Next Post

Omroep Venlo - Permanente vakbeurs voor huis en tuin

Fri Jun 3 , 2022
Venlo krijgt een permanente vakbeurs voor alles op het gebied van wonen, decoratie en hospitality. De voormalige bloemenveiling wordt hiervoor omgetoverd tot een ontmoetingsplek voor exposities en bezoekers die 350 dagen for each jaar geopend is. Het idee voor dit beursconcept komt van Lex Ebus. Hij startte vijftien jaar geleden […]