Vertrouwd Salone del Mobile – Interieurjournaal.com

Naast Salone Internazionale del Mobile vinden ook de verschillende andere tentoonstellingen plaats, zoals Salonesatelliet. Dit jaar is deze tentoonstelling met 600 ontwerpers onder de 35 voor het eerst in de eerste twee paviljoens van de beurs te vinden. Het programma start onder meer uit de gesprekken en de installatie Ontwerp met de natuur. De stad Milaan zelf staat ook bol van locaties waar (meubel)design te bewonderen is.

De moderne visie op woninginrichting het Italiaanse Bonaldo wordt aangevraagd in de nieuwe 2022 collecties. De rode draad van deze collecties is van Bonaldo B/Stijl meubelprogramma. Interieurjournaal stelt één noviteit voor. Het achtergrond-dressoir van Alain Gilles (foto 1) wordt onder meer vertaald door de verticale snede van de deuren, een verwijzing naar de gevels van de modernistische gebouwen uitwerking het is. De verticale lijnen verbergen de groeven die worden gebruikt om de deuren te openen. Het dressoir is verkrijgbaar in Canaletto walnoot of caramel glanzend gelakt hout.

MM Bedrijfmet twintig jaar ervaring in de productie van projectmeubels, lanceert het ontwerp Nuki binnen zijn merk Sitia. Nuki (foto 2) is een kleine fauteuil die is ontworpen voor thuiswerken, maar ook in de rest van het huis kan worden gebruikt. De kleine fauteuil wordt minimale en tweedimensionale lijnen: een grafisch teken dat doet denken aan het profiel van een zittende persoon. Daarnaast heeft het een kleine haak, verwerkt in de rugleuning, ontworpen om een ​​tas of een jas op te hangen.

Ergonomische vormen in continuïteit en zachte, geruststellende fysionomieën geven aan de gebeurt-bank (foto 3), ontworpen deur Mauro Lipparini voor Lago. De Happening serie bestaat uit verschillende elementen die kunnen worden gecombineerd: lineaire banken, zijbanken, uitstrekkende chaise longues. De wordt collectie gecompleteerd door drie verschillende fauteuils.

Links

www.salonemilano.it
www.bonaldo.com
www.mmfurniture.com
www.lago.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, eetkamer, trend, trends, milaan, woontrends, interieurtrends, presentatie, presenteren, etaleren, #salonedelmobile, #salonesatellite, #lagodesign

bouwhuisontwerp

Next Post

Komt er een kuiken uit dit vreemde ei? Frans Kapteijns is reuze benieuwd

Mon May 2 , 2022
Boswachter Frans Kapteijns afspraken zijn kennis van de natuur op de radio. Luisteraars kunnen vragen insturen via [email protected] Dit keer besteedt hij in Stuifmail aandacht aan poppenkamers onder het schors, een deel van het skelet van een vogel, een boomhommel die een mezenkast kraakt en een heel vreemd ei. Verrassend […]