Villa Zilverduin in Ameland is een perfect vakantieverblijf

villa zilverduin op ameland

Naar Huidekoper – Studio Toff

Op zoek naar een om vakantie te vieren of de drukte van alledag te ontvluchten? Dan hebben we een uitstekende schuilplaats gevonden. Een luxe villa op 500 meter afstand van het strand. ‘Gewoon’ op Ameland.

Villa Zilverduin, zo heet het vakantiehuis in kwestie. Gelegen op het eiland Ameland in de Waddenzee, is het strandhuis niet alleen ideaal om je over te geven aan totale rust, het huis, met zijn vastgelegd en minimalistische interieur gedaan door het Nederlandse ontwerpbureau Studiotoffis ook nog eens kietelend voor de geest.

Villa Zilverduin een vakantiehuis op Ameland ontworpen door Studiotoff

Door de locatie – met toegang tot het 30 kilometer lange strand – en de inrichting van de villa, is dit vakantieverblijf bijzonder geschikt voor familie- en vriendenbijeenkomsten. Het huis biedt in totaal plaats aan acht gasten. Zie jij jezelf al koken in de enorme keuken van Reform’s FRAME-ontwerp? In de keuken rondom het grote en brede eiland kan iedereen meegenieten.

villa zilverduin open keuken reform

Reform-keuken van Note Design Studio

Naar Huidekoper – Studio Toff

KADERontworpen door het multidisciplinaire bureau Opmerking Design Studiois een moderne versie op een klassieke keuken en diepgaande kennis met vormgevinge lijnen.

De recente gerenoveerde ruime villa telt 4 slaapkamers en 3 badkamers. Het grote terras is voorzien van een gashaard. Naast het terras en het strand is er nog genoeg vermaak te beleven. Wij noemen: een thuisbioscoop, tafeltennis en een trampoline. Heel kindvriendelijk ja..

De tekst loopt verder onder de afbeeldingen.

Geïnteresseerd? Boeken kan via airbnb.nl. Er zijn geen gegevens beschikbaar. Veel plezier!

Meer ‘Binnenkijkers’? Bestel de nieuwe ELLE Decoration met ondersteund – naast heel veel ‘Binnenkijkers’ – alles over de designklassiekers van toen en nieuwe interpretaties door hedendaagse ontwerpers. Zo zijn er anno 2022 veel designers die zich laten inspireren door de Memphis Group uit de jaren tachtig met hun radicale ideeën over design. Deze stroming had namelijk één regel: er zijn geen regels. Wil je niet missen!

BESTEL DE NIEUWSTE ELLE DECORATIE HIER

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en geïmporteerd op deze pagina om gebruikers te helpen hun e-mailadressen te verstrekken. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io