Waarom schommelen de prijzen van dakshingles voor dakbedekking?

Als u uw dak vervangt of repareert, is het u misschien opgevallen dat de prijzen van shingles sterk kunnen fluctueren. Prijzen stijgen en dalen voortdurend, maar waarom fluctueren vooral de prijzen van shingles voor dakbedekking? Terwijl de olieprijzen blijven stijgen – zoals ze al enkele jaren doen – zijn ook de asfaltprijzen gestegen. Asfalt is een bijproduct van aardolie, dus het is logisch dat wanneer de olieprijzen stijgen, ook een nieuw dak dat doet.

Maar in de tijden dat de olieprijzen dalen, dalen de prijzen van asfaltsprinkhanen mogelijk niet in hetzelfde tempo. Als u daarom overweegt uw dak te vervangen, kan het een kostbare beslissing zijn om het uit te stellen, zelfs voor een jaar of zo.

Waarom dalen de prijzen van asfaltgrind niet in hetzelfde tempo als olie?

De economische basisprincipes van vraag as opposed to aanbod zijn applicable voor de dakbedekkingsindustrie, web als de meeste industrieën, maar niet altijd op de manier waarop u zou denken. Er zijn verschillende andere factoren die de prijs van gordelroos verhogen.

De VS is onderbevoorraad als het gaat om het voldoen aan de vraag naar asfalt, vooral sinds de teruggang van raffinaderijen op de Amerikaanse markt en het feit dat er meer winst wordt gemaakt op andere toepassingen van benzine. Wat de vraag betreft, is de vraag naar asfaltdakbedekkingsmaterialen altijd sterk gebleven, maar sterker in de markt voor wegenonderhoud en bestrating, die het beperkte aanbod verder onder druk heeft gezet. Ondertussen blijven de kosten van dieselbrandstof hoog, wat van invloed is op de kosten van verzending en levering, wat van invloed is op de uiteindelijke kosten van asfaltshingles voor huiseigenaren.

Kun je ooit een dak repareren in plaats van het te vervangen?

Als de prijs u ervan weerhoudt uw dak te vervangen, heeft u dan gekeken of het mogelijk is om uw dak te repareren in plaats van het te vervangen? In sommige gevallen is het vervangen van een paar dakspanen alles wat u nodig heeft om de functie van uw dak te herstellen. De veelgebruikte asfaltshingles zijn ontworpen om tientallen jaren mee te gaan, met de moderne dakbedekkingsontwerpen van vandaag die ook zijn ontworpen om bijna web zo lang mee te gaan als uw huis.

Het is altijd het beste om een ​​professionele dakdekker te vragen of een eenvoudige reparatie voldoende is – er is een groot verschil tussen enkele ontbrekende dakspanen en een lekkend dak. Als de schade groot is, is het voordeliger om uw hele dak te vervangen.

Hoeveel kost een dakvervanging in Maryland en Virginia?

Hoeveel moet u verwachten te betalen voor een dakvervanging in Maryland of Virginia? Wat is eerlijk en redelijk? Zoals we hebben vermeld, fluctueren de prijzen enorm, maar u kunt verwachten dat u overal betaalt, van het laagste bedrag van $ 5.000 tot $ 30.000 en meer.

De juiste aannemer en leverancier van dakshingles vinden

Uiteindelijk zal het vinden van de juiste aannemer voor woningverbetering (en hun leverancier van dakspaan) een wereld van verschil maken voor de kosten van uw nieuwe dak en de algehele kwaliteit en duurzaamheid ervan. Een professionele aannemer van hoge kwaliteit biedt u niet alleen een eerlijke en redelijke prijs voor goed werk, maar kan u ook effectief door uw opties leiden om de beste oplossing voor uw finances en unieke behoeften te vinden.

Dakbedekking eBook

Leave a Reply