“We willen uit blijven breiden in Europa”

“We kunnen nu een goede mogelijkheid leveren die momenteel binnen Controlled Ecosystem Agriculture (CEA) nog niet bestaat”, zegt Bradley Nattrass, mede-oprichter en directeur van Urban-Gro. Het bedrijf aangekondigd aan dat het een definitieve heeft getekend om Emeral Management over te nemen We denken dat we ons bedrijf kunnen onderscheiden van andere, maar ook dat we een slecht bediende markt kunnen voorzien van een uitstekende oplossing om te beginnen sneller op de markt kunnen komen.” Natrass heeft het dan above de markt voor cannabisteelt en verticale landbouw.


Bradley Nattrass, mede-oprichter en directeur van Urban-Gro

“Een van twee excess oogsten”
City-Gro is gericht op de CEA-markt, voor zowel de cannabissector als verticale landbouw. Nattrass legt uit dat het ontwerp en de bouw van een gemiddelde faciliteit een slecht bediende markt is. Maar deze zijn niet geschaald voor een faciliteit van middelgrote, van 1800-4500 m2. Door de overname hebben we alles in huis. We leveren nu bijvoorbeeld alle constructie -documenten, het ontwerp van de teelt, de selectie van alle apparatuur en systemen en het projectmanagement op locatie. Zo kunnen we ook invloed uitoefenen op de toeleveringsketen en de timing van het task.”

Nattras neemt de markt in New Jersey als voorbeeld. Natuurlijk is veel daarvan Als er bijvoorbeeld een aangepast klimaatbeheersingssysteem nodig is, wordt de eerste 50% voorbereid, zodat we verder kunnen achieved het aan te passagiers deel kunnen we vier tot zes weken tijd winnen. onderdelen kijken als we de faciliteit ontwerpen. oeleveringsketen.”

Visie dood
Vanaf het commence was de visie van City-Gro om een ​​volledig kant-en-klaar ontwerp te leveren voor faciliteiten. We zijn blij dat we satisfied Emerald Design Management kunnen gaan samenwerken en hun vaardigheden kunnen gaan uitvoeren voor onze huidige projecten. Na onze recente overname van het architectuurbedrijf MJ12 Structure Studio hebben we goed kunnen zien hoe onze klanten reageren op een totaaloplossing onder één dak.”

Nattras niet alleen dat het niet alleen gaat om overname de juiste vaardigheden zijn belangrijk. “We hebben onlangs voor een nieuwe supervisor aangenomen, JT Archer. In zijn vorige baan was hij verantwoordelijk het ontwerp en het klantmanagement task vanuit perspectief van de. Hij heeft dat voor verschillende teelt projecten gedaan en deze kennis en vaardigheden zijn enorm belangrijk om alles intern goed te regelen. Zo kunnen we zaken vanaf het start out goed aanval.”

De Europese markt
Als ze naar de toekomst kijken, is Urban-Gro blij satisfied de mogelijkheden op de Europese markt. Hun recente overname biedt nu al voordelen. Vorig jaar heeft het bedrijf een overeenkomst getekend achieved Urban Health Farms, om 20 vertical farms op kleine schaal te ontwerpen en te bouwen. “Emerald Construction Administration heeft toegang tot een wereldwijd netwerk van aannemers. In combinatie achieved de vaardigheden van hun personeel zal het Europese undertaking veel uit te voeren zijn.”

In het algemeen ziet het bedrijf een grote vraag naar hun diensten in Europa. “Helaas heeft de pandemie ervoor gezorgd dat de ontwikkeling van de cannabissector in Europa wat is vertraagd. Maar nu wordt de vraag groter in landen als NoordMacedonië, het VK, Nederland en Paraguay. We willen blijven voortzetten in Europa, zodat we hetzelfde serviceniveau kunnen bieden aan onze Europese klanten.”

Voor meer informatie:
city-gro
www.city-gro.com

bouwhuisontwerp

Next Post

Deze architecten gaven hun nieuwbouwhuis het karakter van een gerenoveerde woning

Wed Apr 20 , 2022
Beeld Jordi Huisman Wie? Victor Verhagen en Maria Vasiloglou (beiden 40) en hun kinderen Pandora (6), Hermes (3) en Leonidas (8 maanden). Wat doen ze? Ze zijn beide architecten en hebben een eigen architectenbureau. Waar? Een nieuwbouwwoning op het Noordereiland te Rotterdam. Toen hun huurwoning te klein werd door de […]