Weekendlezing 10.16.22 | Centsationele stijl

Ik ben terug van een wervelwindreis naar de oostkust! Ik bezocht mijn dochter op de universiteit in New England, wat zo mooi was. Vermont en New Hampshire en Massachusetts gaven een present, de bomen waren allemaal in de kleuren geel, oranje en rood, het was heel mooi. Ik werd eraan herinnerd hoe charmant de huizen in de omgeving zijn, zoveel kolonialen, zoveel geschiedenis, het was goed om terug te zijn in dat deel van het land.

Vervolgens nam ik de trein van Boston naar NYC en bracht de nacht door in Manhattan en liep doorway Central Park, dat was leuk. Uiteindelijk vloog ik naar Florida om een ​​paar dagen bij ons thuis te controleren of er geen schade was door de orkaan. Die was er niet, maar ik ontdekte een lek in de garage waardoor de tankloze boiler moest worden vervangen. Afgezien daarvan zag het huis er geweldig uit en ik ben verheugd om volgende maand terug te keren en Thanksgiving in Florida te organiseren voor een uitgebreide familie.

Ondertussen ben ik terug in Californië begonnen fulfilled een nieuwe pottenbakkersklas, ik leer hoe ik op het wiel moet gooien, en het is zo uitdagend, maar ik vind het geweldig! Het is veel moeilijker dan het lijkt! Ik heb ook een klein werkstation opgezet in de hoek van mijn garage waar ik stukken fulfilled de hand bouw. Ik heb toegang tot glazuren en een oven zolang ik ben ingeschreven voor lokale lessen, zodat ik kan maken en bakken wat ik wil. Ik zal een aantal van mijn stukken op Instagram-verhalen delen naarmate mijn vaardigheidsniveau toeneemt!

Favoriete one-way links van de week:

Eenvoudige elegantie te zien in dit huis in Chicago.

Nogmaals, verf werkt zijn magie in deze keukenupdate.

Deze inspirerende fashionable nachtkastje task.

“Vuisten groen”: creatieve botanische kunst samengesteld uit hondenwandelingen.

20 artikelen in uw huis kunt u zich nu ontdoen van.

Verbeter uw bouwkennis met deze basisprincipes van houtschrijnwerk.

Hoe modder (en buiten spelen) versterkt het immuunsysteem.

De tien verschillende Amerikaanse accenten hoor je in de Verenigde Staten.

30 snelle oplossingen om de stemming te verbeteren en helderheid te bevorderen.

Leave a Reply