Zijn Nectar-matrassen de moeite waard?

Na meer dan 10 jaar in een queensize bed te hebben geslapen fulfilled Jon en laten we eerlijk zijn soms de kinderen, was ik toe aan een update. We hadden dat queensize matras gekocht toen we ons verloofden en in januari vieren we 17 jaar huwelijk! Wauw! De matras was de afgelopen 3 jaar in erg slechte staat. Het had spoelen en elke keer dat ik opstond maakte het het meest vreselijke geluid. Mijn rug deed pijn, ik werd consistent wakker omdat ik het heat had en de meeste nachten belandde ik veel te dicht bij mijn nachtkastje omdat een queensize matras gewoon te klein is als je kinderen hebt. We wisten dat wanneer het tijd was om naar het nieuwe huis te verhuizen, we zouden uitgeven en een kingsize matras zouden krijgen! Nu weet ik dat iedereen momenteel geobsedeerd is doorway het on-line kopen van een matras en deze te laten bezorgen in een piepkleine doos die je kunt openen en in vorm kunt laten komen. Ik was geïnteresseerd om alles te leren about traagschuimmatrassen zonder spoelen, maar ik experienced geen idee waar ik aan begon voordat ik het kocht. Je brengt zoveel van je leven slapend doorway dat ik er zeker van wilde zijn dat ik de matras van tevoren echt had uitgeprobeerd. Ik was enorm geïnteresseerd om meer te weten te komen in excess of Nectar-matrassen omdat ze de beste recensies hadden. Dus, zijn Nectar-matrassen het waard?

Voordat we onze Nectar-matras kochten, deed ik wat onderzoek en realiseerde ik me dat Pc Richard & Zonen een matrassenafdeling hadden en dat ze Nectar-matrassen hadden! Wie weet! Computer system Richard & Zonen was waar ik mijn eerste digitale digital camera kreeg en laten we eerlijk zijn, mijn eerste schijfman. Ik ben nu zo oud! Ik was blij om te horen dat ze nu verkocht zijn matrassen. Ik trok letterlijk mijn meest comfortabele outfit aan en ging achieved Jon mee om alle matrassen te testen. We waren als Goudlokje die de beste probeerden te vinden. We zijn allebei hete slapers, dus we wilden iets verkoeling en ik heb liever iets steviger, maar toch zacht. Kijk, helemaal zoals Goudlokje die probeerde te zien wat het beste werkte. Ik sprong heen en weer tussen alle opties en werd verliefd op de Nectar Leading matras. Het was zacht maar toch ondersteunend en de perfecte hoogte op 13 “. Het beste deel was dat Computer Richard & Zonen kan het super snel leveren en ze openen het voor je zodat het helemaal klaar is om te gaan! We waren ook verheugd om te ontdekken dat ze op het second dat we ze kochten een promo hadden en we twee kingsize traagschuimkussens en een lakenset kregen! Het was absoluut ideal.

We slapen nu 4 maanden op ons Nectar-matras en ik ben verliefd! Het is een totale droom geweest. Mijn kinderen zijn dol op en sluipen frequent ons mattress in. Ik denk dat Nectar-matrassen hun toekomst hebben.

nectar-matras-recensie

Dit zijn de voordelen die we hebben ervaren tijdens het slapen op onze Nectar-matras:

-Geen rugpijn meer! Satisfied onze oude spiraalmatras experienced ik ‘s nachts continual een verwarmingskussen aan en nam Aleve om achieved mijn pijntjes en pijn om te gaan. Onlangs realiseerde ik me dat ik het verwarmingskussen niet had aangezet sinds we de nieuwe matras kregen. Geweldig.

-We zijn hete slapers en deze matras heeft daar helemaal bij geholpen. Het is een heerlijk verkoelend gevoel om in bed te kruipen en we gooien ons dekbed niet af en draaien niet de hele nacht.

-Geen geluid! Ik vind het heerlijk om geen spoelen/veren te hebben. Ik kan in- en uitstappen zonder te kijken.

– Geen verzakking. Ik heb veel traagschuimmatrassen zien doorzakken door aan de rand van de matras te zitten en dit doet dat niet. Ik denk dat het een combinatie is van hun traagschuim en de hoogte.

-Niet stuiteren. Ik kan mijn nagels lakken of een kopje koffie drinken en mijn kinderen kunnen aan de andere kant stuiteren en ik beweeg niet!

We houden van onze Nectar-matras en het heeft ons veranderd in loyale Nectar-klanten die niet meer terug willen naar iets anders.

waarom-we-van-onze-nectar-matras houden

Als je nog vragen of opmerkingen hebt voordat je er zelf een koopt Nectar matras laat een reactie achter en laat het me weten. Ik ben blij om alles te beantwoorden dat je een pauze geeft!

Leave a Reply