Zo ziet ons nieuwe huis er echt uit

Oké, dus nu we wat overgroeid landschap hebben verwijderd, kun je EINDELIJK zien hoe mijn nieuwe huis er van buiten echt uitziet.

De dag nadat we het in bezit hadden genomen, arriveerde een ploeg om alle dode struiken te verwijderen en vooral al die zo dicht bij het huis.

Ik begrijp dit soort tegen-de-huis landschapsarchitectuur niet. En als er niet voor wordt gezorgd, kan het heel snel uit de hand lopen.

Velen vroegen ook waarom de buitenkant zo vervallen was en dat komt omdat toen de oorspronkelijke eigenaren het verkochten, de nieuwe eigenaren het de afgelopen vier jaar verhuurden.

En het is maar goed ook, het is onwaarschijnlijk dat ik enige toevoegingen aan het landschap had gewild.

De wilg is ook geknipt!

En hier is ze nu:

Hier is de achterkant van het huis eerder met de overwoekerde bomen die het uitzicht en het licht blokkeren:

En hier is het na:

We hebben nu een groot landschapsplan nodig! Godzijdank heb ik de getalenteerde Maryanne White wie heeft mijn laatste tuin ontworpen!

Deze woning is 11 jaar geleden gebouwd en de gehele kleurstelling is van buiten tot binnen taupe.

Taupe was het meest populaire ‘grijs’ in de grijze trend omdat het warmer is dan alle grijstinten en koeler dan de beiges.

Ze heeft dringend een verfbeurt nodig, maar dat zal in het voorjaar gebeuren, hoewel we hier aan de westkust nog steeds zomerse temperaturen ervaren, is het helemaal te gek!

Hier staan ​​we op de voorste trappen op de eerste dag! Bekijk het hier.

We zijn zo dankbaar dat we eindelijk een huis hebben gevonden dat we kunnen gebruiken als canvas voor de blog site en ons bedrijf. Ons huidige huis is zeker overdecoreerd haha.

En we verhuren het, zie de lijst hier.

Leer hoe u het meeste uit uw renovatie- of nieuwbouwproject haalt!

Oké, allemaal, er is nog maar één cursus in 2022!

Schrijf je hier in voor mijn laatste herfstworkshop. Word een Legitimate Coloration Pro en leer hoe u de beste kleur kiest om SNEL en GEMAKKELIJK een ruimte samen te stellen voor een huis waar u voor altijd van zult houden.

Kijk eens naar Breanna’s ervaring en waarom ze zegt dat Maria’s systeem hun ontwerpbedrijf heeft geholpen om te stoppen fulfilled overmatig nadenken more than kleur!

https://www.youtube.com/look at?v=42ZMm2Yj8_4

Gerelateerde berichten:

Ons volgende hoofdstuk We gaan verhuizen

Welke tegel voor de entree van ons nieuwe huis?

Leave a Reply